IRC-Galleria

`eer

`eer

eer=erittäin eroottinen rölli

Uusimmat blogimerkinnät

gimmel on perseestTiistai 21.11.2006 23:17

Voi vitja. oon joskus nelosella ku asuin viel rovaniemellä perustanu autotalliin uuden gimmel bändin :D. siel meillä oli joku "kerhotalo" jossa aina kokoonnuttiin joskus ja suunniteltiin että tehään mejän autotallissa "keikka". Oli joo sillon vähän vilkas mielikuvitus ku meinasin jtn gimmel bändii perustaa. No onneks se jäi sit vaan sellaseks aatteeks ko muutettiin kuusamoon. tunnustan etttä fanitin sillon gimmelii mut nyt ajattelen et ihan paska.

koulussa 25.10. 15... jtn :DTorstai 26.10.2006 21:34

Joo me siin pihalla innostuttiin heitteleen lunta toisten päälle (meikä ida inka) ida eka vähän inkan naamaan heitti ja sit inka vaan alko hieroon idan naamaan lunta ja idalla levis HIEMAN ripsari. meikä sit päätti ihan hiljaa mennä inkan taakse ja sit ku se käänty niin meikä jo hiero sen naamaan lunta ja juoksin karkuun. sit inka kosti eikä se osannu lopettaa ajoissa -.- :Dlapsi on terve ku se leikkii mutta (inka varsinki) ;D

Inkalla yötä<3Tiistai 17.10.2006 22:12

No niin oltiin siin sunnuntaina Inkalla yötä nyt tässä syyslomalla ja sitten vuokrattiin silloinkin leffa, house of voices. Ku oltiin leffan puolivälissä alettiin vaan meikkaamaan ja ottamaan kuvia. Ku meil sitten oli viel kaikki yöpaidat ja pokserit siin päällä ja sellaset aika huvittavat asut niin huomattiin et patterit oli loppu. Sitten hokastiin et joo haetaan idalta patterit. No me lähettiin pyörällä hakemaan niitä ja otetaan huomioon mitä meillä oli päällä: inkalla ja idalla moottorikelkkakypärät ja mulla tavallinen kypärä mulla pokserit yöhousujen päällä ja isot rintsikat johon oli työnnetty inkan sukat ja siinä päällä valkonen paita ja hiukset ylöspäin sojottaen. Inkalla päällä siniset haalarit ja maastotakki. Idalla vanha mekko:D. Sitten vetäsin vitsin että miettikää jos poliisi pysäyttää meijät ku näytetään aika hulluilta. alkovat nauramaan. Sitten mentiin ottamaan kuvia ja jatkettiin leffan kattomista. Yöllä sitten kaajettiin inkan hiuksiin rasvaa ku se nukku ja jätettiin tyhjä kortsu paketti siihen niitten keittiönpöydälle.
Inka sitten kosti meille sen rasvajutun ja suhutti sitten sitä rasvaa meijän pedille ihan kunnolla. hyi vittu ku oli mäkyssä :S. Mutta hauskaa oli mikä oli parasta <3

Idalla yötä<3Tiistai 17.10.2006 22:04

Oltiin idalla yötä inkan kanssa ja sitten me vuokrattiin leffa, ring. Ku oltiin katottu se niin kaikki oli ihan vitun säikkyjä. Päätettiin alkaa kattoon salkkareita ja katottiin niitä jotain kaks tuntii ehkä pitempäänki sitten katottiin sen jälkeen vielä toinen leffa ja inka nukahti. Sen leffan jälkeen päätettiin vielä kattoo niitä salkkareita ja ne salkkarit oli muuten aika hemmetin vanhoja, tosi vanhoja :o. Sitten alko nukuttaa siin viien kuuen maissa aamulla ja nukahettiin siin. Herättiin siin yhen maissa ja ku tulin pimeään käytävään niin inka ja ida säikytti mut ja aloin kiljumaan vitusti vaikka tiesin et ne säikyttää mut :D. Mut joo olin vähän sekasin viel siitä ringistä. :D oli kyllä hauskaa säikytellä toisia sit sen leffan jälkeen ku tiiettiin että säikyttäs helposti.

ehe :DTiistai 17.10.2006 21:57

joo olin tässä mesessä ku mun ulkomaalainen kaveri vaan pisti webin päälle. sillä oli siin kavereita kans ja sitten ne oli vähän siin sekona. (huom 16vee) sitten ku katoin välillä aina sitä weppiä niin siel oli aina ihan seko meininki välillä rauhottu. sitten katsoin yhesti et mitä ne nyt tekee niin helvetti repesin... :DD

namı turkkı<3Maanantai 11.09.2006 00:53

Ollaan nyt turkıssa ja yhtena paıvana on ollu vaan pılvıa. Yhtena paıvana olı aurınkos jopa 50 astetta lammınta! Voısın jaaha tanne asumaan mut vıttu nuo koulut pıta kayda. uıtu ollaan paljon ja taal hotellılla on kaks lıukumakee ja kaks allasta. joka paıva on kauheen lammın ja tuntuu et lakahtatuu. taalla on sellanen tarjoılıja ku rasmus-nalle se sanoo aına et terve kaverı taı herranjumala kaverı! hauskaa on ollu. ma jaan tanne loppu ıaks :p

hehMaanantai 19.06.2006 14:25

Eilen vaan olin sukulaisten luona sit pelattiin siinä pleikkarii niin mun pikkuveli tulee siihen jotain et älä lunkkaa. ja se on jotain kolme vee elikkä ärrä vika niin voi jo arvata mitä se oli sanomas. Repesin aika pahasti.

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 20:19

"Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."


1.Levyt
2. tietsikka
3. mansikka juissi:p
4. Meikit
5. vaatteet :D

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 20:14

Vastaa kysymyksiin ja haasta seuraava(t).

ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: Juulia
2. suudelma: 5 v :D
3. lemmikki: koira
4. rakkaus: no ensimmäin ihastus (Y)
5. harrastus:

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: enpä oo koskaa
2. Joit alkoholia: jätän väliin
3. Ajoit autolla: -
4. Soitit: pari minuuttiii sitten
5. Nauroit: pari tuntii sitte
kuuntelit musiikki?: kuuntelen

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi?: oleen :D
2. ollut pidätettynä?: e
3. uinut alastomana?: juu
4. ollut TV:ssä?: kyl
5. Harkinnut itsemurhaa?: totta
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? kyl

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset?: emmittää

2. paras ystäväsi?: juulia

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
1. käyny ulkona
2. öö nauranu :D
3.öö. kattonu telkkaa
4.selannu kallerias
5. meses

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 20:08

1.Juulia
2.Tuulia
3.Katri
4.seppo
5.arttu r
6.ville pä
7.Meiju
8.Heli
9.Joni
10.Antti- Matti
11.Inka
12.piippolan vaari
13.Katriina
14.Erika
15.santeri p
16.Antti
17.Nelli
18.j-j
19.Lotta
20.Jenna
21.Krista
Nyt vastaa kysymyksiin niin, että vastaukset koskevat aina kyseistä numeroa vastaavaa ihmistä.

Kysymykset:

Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran 10?
nelosella koulus

Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut 16?
Ei ois ihmeellistä

Oletko koskaan nähnyt 4 itkevän?
enn:D

Olisivatko 13 ja 21 hyvä yhdistelmä/pari??
no ei ,ne ois lesboi

Mikä tekee 7 erityisen?
Rauhallinen ,ilonen ja siistit jutut:D

Kuvaile 9:
öö ,emt

5 lempimusiikki?
ei hajuukaan

Voisitko koskaan asua 19 kanssa samassa kämpässä?
en tiiä

Onko 15 varattu?
ei kai se

Mitä 17 ajattelee sinusta?
se ajattelee et oon outo ja pervo :D

Mikä on 20 toinen nimi?
ei hajuukaan

Oletko koskaan halunnut vakavaa suhdetta 6 kanssa?
en tiiä ehkä mut en enää..

Missä 3 asuu?
Torangissa.

Mitä mieltä olet 18?
ihan kiva

Mikä on parasta 14?
sillä on niin hyvät jutut :D

Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 8 kanssa?
en todellakaan

Miten tapasitte 11 kanssa viimeksi?
öö on siitä pari viikkoo

Onko sinulla sisarellinen suhde 2 kanssa?
on meillä ;>

Paras luonteenpiirre 12?
ilonen ja kaksmielinen

Luuletko pitäväsi yhteyttä 1 kanssa koko loppuelämäsi ajan?
tyhmä kysymys, of corse<3