IRC-Galleria

`reiska

`reiska

Ota lehmä. Lehmä ei petä.

[Ei aihetta]Tiistai 01.05.2007 02:04

"Voi kunpa matkas onneksi
koituis vihaa, katkeruutta et
tuntis joutavaa, voi kun oisit
viisaampi kuin isäs milloinkaan
kunpa oppisit ajattelemaan"

Kauan mä oon tässä jo itkenyt?

Angst.Tiistai 01.05.2007 00:52

Ei mennyt 300, mutta rahaa meni kuitenkin.
Toisaalta harmittaa nyt sitten, että tuo isompi veljeni oli sitten pahalla päällä. Vaikka olisinhan minä sille lainannut. Ja inhottaa kun tuli äitille ärhenneltyä, mutta kun ärsytti. Anteeksi.

Väsymys painaa taas. Taas se alkaa. Ja ahdistaa, kun tietää joutuvansa huomenna Kiuruveelle ja keskiviikkona töihin. Ahdistaa, eikä ihan vähääkään.

21 päivää. Liian monta, liikaa. Anteeksi. Ihmiset on mukavia, minä en vain osaa niitä juttuja.

Vittuun koko vappu.Maanantai 30.04.2007 19:12

No näin. Perkelettäkö tämä työnteko hyödyttää, kun ei jää yhtään mitään säästöön. Tänään napsahtaa melkein 300e niin nätisti mennä, että huh huh. Ja loppujen lopuksi, niin turhaan.

Voisin lyödä jotakin, ja lujaa. Omaa kiltteyttänihän tämä on, mutta en jaksa mitään sotaa nyt. Ärsyttää.

Hajotkaa paskat.

Parku.Maanantai 30.04.2007 00:19

Avauduin äitille. Tai toisin sanoen itkin äitille. Se kyllä järkeä mulle yritti takoa päähän, mutta eihän tähän kovaan kalloon mikään uppoa. Mutta oikeassahan äiti on, ei sitä voi kieltää. Äidit yleensäkin on, aina oikeasssa. Tosin tuli vähän paha mieli siitä, että nyt se hätäilee minusta. Toivottavasti ei hätäile. En tahdo, että hätäilee.

Jospa tämä kaikki tästä suttaantuu.

Nukkumaan ->

Unohdettu.Sunnuntai 29.04.2007 17:49

Heitän itseni kaivoon, jos se vielä soittaa jostakin. Oon ihan tarpeeksi ryssinyt yhdelle viikolle. Itkettää.

Itketti jostakin ihan käsittämättömästä syystä myös Ruman Bettyn loppu. En tajua. Kun kilahti korviin sanat: "Suddenly I see/this is what I wanna be". Stressaanko mä näin kovasti vai mikä mulla on?

Tuntuu vain koko ajan, että teen kaiken väärin. Enkä usko, että pelkästään tunnen niin, vaan myös teen niin. Harmittaa, jos joutuu jättämään kesken tän, kun olisi enää niin vähän jäljellä. Tuo nuppi ei vain tunnu kestävän nyt yhtään mitään. Tahtoisin vain vetää peiton pään yli ja jäädä sinne. Pysyä siellä ja olla siellä. Paleleekin aivan helvetisti. Mitähän minä vielä olen väärin tehnyt. Pelkään, että puhelin soi. En tahdo, että kukaan soittaa. Tahdon kauas pois. En tahdo nähdä ketään. En tahdo tehdä mitään, en tahdo mitään. Milloin nämä pahat jutut menee pois? Milloin?

Tuntuu niin pahalta, kellekään ei voi puhua enkä kai edes itse tahdokaan puhua. Tai en tiedä, missä vika. Tosin tiedänhän minä vastauksen - minussa.

Tajusin eilen, ettei mulla oo enää unelmia. Ei unelmia eikä haaveita. Ei mitään, ei yhtään mitään. Menen vaan läpi tätä kaikkea ankeutta ja harmautta. Tää on loputonta ja tyhjää taivallusta. Matka kasvaa, mutta maisemat ei vaihdu eikä nopeus muutu. On niin kylmäkin. Oon palellut koko viikon. Ahdistavaa, todella ahdistavaa. Tahdon vaan pois. Kaikesta pois.

Käännä se pois.

Ei unelmia, ei haaveita. Oon unohdettu, olen itsekin unohtanut itseni. En tiedä mitä tahdon elämältä vai tahdonko mitään. Oon taas niin yksin.

Viekää mut pois.

.Sunnuntai 29.04.2007 01:14

Ei se oo muuta kuin tämä kamalan paha olo.

Ahdistaa. Tahdon vain pois.

Paha olo.

Lauantai.Lauantai 28.04.2007 08:40

Aamu olisi, töihin pitäisi kohta lähteä. On paha olo, palelee ja oksettaa. Henkisestikin paha olo. Nukkumisesta ei tullut juuri mitään, heräilin paljon ja näin ahdistavia unia. Tekisi mieli vain lähteä pois. Taas tämä kausi alkaa. Itkua, parkua ja hammasten kiristelyä. Mukavaa täällä on olla, ahdistaa vain oma oleminen. Itku meinaa välistä tulla ihan vain itsensä takia.

Eihän kukaan sanonut elämän olevan helppoa.

Käh.Keskiviikko 25.04.2007 17:12

Ilma on pirun kaunis. Aurinko paistaa. Siltikin minä vain mähötän sisällä tuijotan pienen pientä ruutua, jossa ei kuitenkaan näy yhtään mitään.

Kolmas päivä harjoittelusta takana, enkä vieläkäään ole ketään tappanut. Koputetaan puuta kuitenkin. Sunnuntaihin asti näillä näkymin töitä ja sitten vapuksi kotiin lehmän tissejä tuijottelemaan. Rahaahan siitä saa.

Pitäisi olla ahkera ja laittaa monisteet kansioon ja siivota. On pölypallot taas kerääntyneet tänne nurkkiin. Hoh. Voisi syödä, siivota, mapittaa monisteet ja käydä kirjastossa. Siinäpä suunnitelma, joka kuitenkin menee siihen, että tuijotan tyhjää. Jospa kuitenkin saisin itseäni niskasta kiinni ja tehtyä jotakin. Olkaa mun henkisenä tukena ja pakottakaa mut, pliis?

Jospa tämä tästä suttaantuisi.

Kriisi!Tiistai 24.04.2007 16:10

Tuli eka seiska todistukseeni ikinä! Kriiiiisi. Hajottaa. Mutta ihan hyvin kai tuo jakso sitten noin yleisesti ottaen meni.

Fy1, Ke1: 10
Ena3, Li1: 8
Maa4: 7 (Aaarrrgh! Kriisi!)


Äikkä kolmosta en oo varmaan edes läpi päässyt, kerta ei oo tuolla numeroa :D

Khih.Maanantai 23.04.2007 13:48

Eka työpäivä pulkassa. Oli niin rankkaa, että kyllähän tässä ihan väsyy :'D
Tuli ajettua jopa yks hevoinen. Khihi.
Päätä särkee ja niskat on kipeät. Käsi toimii jotenkin. Ja yöllä herätti vain hetkeksi.

Onneksi.