IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

`reiska

`reiska

Ota lehmä. Lehmä ei petä.

Munat vaahdossa!Perjantai 29.06.2007 15:50

Ah, Jenni käymässä ja on ehkä ollut ehkä vähän ehkä mukavaa niiq ehkä!

Ja tullut härskeiltyä ja luoja ties mitä :DD Köyhdyin reilulla viidelläsadalla ja nyt mietin, mitä myyn, missä myyn tai kenet myyn, että saan maksettua seuraavat viisisataa .______.

Ja jos Jennin ennustus pitää paikkaansa, PAULA SAA KESÄLLÄ MUNAA!

I wanna lay you down in a bed of roses!Keskiviikko 27.06.2007 16:24

No Ruusja kerrakseen saatana.

Siinä sulle ja toinen sulle. Olokeepa hyvä vaan kaikki. Ovat tännään tarjouksessa. Viijäänkö naapurin Martallekkii? Eikä unoheta Hilimaa, ettei vuan lookkantus mokoma. Aena niin hyvät pullatkii tarjoo.

Otetaanko koko köntti vai pistetäänkö paloiks? Vai tehdäänkö mureketta? Mikähän piru siinä on, että kaikesta pitää tehdä niin helvetin vaikeeta? Ja muuten, EN EDES ITSE TEE (ainakaan kaikesta). Että nii.

You're fucking crazy.

Tiistaiko?Tiistai 26.06.2007 23:37

Juu, tiistaihan se. Karmeeta. Ja minä joudun huomenna opastamaan lomittajaa töihin. Jee? Ratkean riemusta, näettekö kuinka hymyni ulottuu korviin ja silmäni säihkyvät lapsuuden intoa. Ha, ha, haa haa.

Pilviäkin näyttää taivaalle nostavan, sadetta tulossa kenties. Ankeaa, ja väsyttääkin. Voisin kaatua kohta sänkyyn, huominen ei tunnu yhtään kivalta. Ei ollenkaan.

En tunne oikein mitään. Tyhjää, tyhjää.

It's Hard To Be So Strong.Maanantai 25.06.2007 16:38

Ei tämä elämä tällä tavalla voi jatkua. Ei oo oikein, että joutuu pelkäämään omassa kodissaan. Ei voi mennä näin. Pakko kai tässä on jotain tehdä, ei tämä voi vain jatkua. Pitäisi pitää kulissia yllä, säilyttääkseen viimeiset linkit ulkomaailmaan. Jos kulissit murtuu, häipyy kaikki ympäriltä. Circle of life. Ei täällä voi elää. Ei näin. Ei enää.

Miksi elämästä täytyy tehdä koko ajan vain vaikeampaa? Mitä meiltä vielä vaaditaan ja ryövätään? Selästä alkaa loppua nahat.

Ei koskaan enää.

Takaisin ei oo tulemista.Sunnuntai 24.06.2007 19:06

Tulipahan taas päätettyä juttuja. Pitää katsoa mistä rahat repii, täältä niitä en kyllä enää tienaamaan tule. Yhtä helvettiä tämä elämä taas. Vielä 3 päivää tämän illan lisäksi, sitten 2 päiväksi pois. Sitten taas takaisin, mutta sen jälkeen en oo tulossa. En tasan tule, tänne en enää oo tulossa pitkään aikaan. Rakennan oman elämäni muualle, ja yritän jättää entisen taakse. Vetäytyä syrjään kaikesta ja unohtaa kaiken. Rakentaa oma maailma, jonne ei päästäis ketään eikä mitään. Ei sinne sisälle, ovelle saavat tulla, mutta ei sitä pidemmälle.

Vaikeinta on välittää.

"Be what you wanna be
See what you came to see
Been what you wanna be
I don't like what I see"
Ahiihi. Ehkä vähän repesin oudolta taholta tulleelle oudolle juhannustoivotukselle :DD

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2007 00:33

Kotona ollessaan sitä tajuaa, miten kurja ja paska paikka maailma on. Tuolla ollessa saa olla kuplassa, minkä läpi maailma näyttää pikkuisen valoisammalta.

Bob The Builder.Lauantai 23.06.2007 21:26

Todellinen Bob The Builderi tosiaan. Ahihi?

Ajattelin ja öllöttelin taas tuolla ollessani. Aina, kun kotiin tulen, alkaa vituttaa. Miksi? Sitä en tiedä. Rakennan omaa elämääni tuonne ja yritän unohtaa, millaista on muualla. Eristäytyä ja vain olla ja öllötellä. Ei se ole sitä ettenkö välittäisi, vaan kai se on yritystä suojautua pahalta. Muurin rakentamista, eristäytymistä kaikesta kurjasta. Sitähän se on, oonkohan mä kamalan huono ihminen? Ehkä, mikä sitten on huonon ihmisen määritelmä, sitäkään en tiedä. Onko se huono ihminen, joka tappaa puollustaakseen itseään vai se, joka ei välitä perheestään? Tiedä sitä. Suhteellinen käsite. Jokainen tallaa tavallaan ja tiluksillaan.

Itseluottamus puuttuu ja sen takia kaikki menee sitten niin hevon ketuilleen kuin vain voi mennä. Surkeetako? No kyllä. Pitäisi sitäkin rakentaa, mutta miten sitä rakennetaan? Hymyillä aurinkoisesti aamulla peilikuvalleen ja todeta, että näytätpä hyvältä tänään? Itsensä pettämistä, minä sanoisin. Vaadin itseltäni vain liikaa, ei kai se ole huonoa itseluottamusta? Tosin huono itseluottamus yhdistettynä perfektionismiin taitaa olla aika tappava yhdistelmä, luulisin.

Taidan kuitenkin lopettaa tämän jauhamisen tähän ja mennä laskemaan matamit vihreille niityille.

[Ei aihetta]Lauantai 23.06.2007 02:19

Mmh. Juhannus, mikä turha pyhä muiden turhuuksien joukossa. Tai aattohan se vasta on, mutta turhaa silti. Kristillinen juhlapyhä, jonka ihmiset pyhittävät ryyppämiselle ja hukkumiselle. Haha.

Uni painaa, joten nukkumaan mentävä on.
Huomenna ehkä lisää?

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.06.2007 21:55

Meni päivä pilalle, ku en saanu siltä yheltä Läskiltä matamilta kenkää jalasta. Ihan surkeeta. Sitten valuttelin vettä noin kolme tuntia yhdessä taivaan kanssa. Mutta nyt taas olen rauhoittunut ja saanut ruokaa mahaani, joten olen vähän onnellisempi. Mutta en onnellinen kuitenkaan. Netti rauhoittakoot minua taas muutaman hetken. Hetken hetken hetken. Hetki lyö. Lyö, lyö, lyö. PAM! *tojoing*

Paula ei tykkää itsestään yhtään! Paula on IHAN TYHMÄ TYHMÄ TYHMÄ! En ole edes vanukas >:
Paulaa harmittaa hirveästi, kun Paulalla on maailman mukavin työpaikka ja siltikin Paulasta tuntuu, että Paula on ihan huono. Ei oo kivaa, ei ollenkaan.

PAULA TYKKÄÄ MIEHESTÄ! :'DDD