IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

hahahaa.. :DDPerjantai 12.05.2006 15:46

Yleistetyn käsityksen mukaan pissis käyttää runsaasti meikkiä, hänellä on käsitellyt hiukset ja hän pukeutuu useimmiten kireisiin farkkuihin, joiden alla on stringit, jotka ovat vedetty niin, että ne näkyvät varmasti. Korvissa on rengaskorvakorut. Muita pissikseen liitettyjä ominaisuuksia ovat kova ääni sekä alatyylinen kielenkäyttö, tupakointi ja alkoholin kuten makean light-siiderin käyttö julkisilla paikoilla. Pissikset suosivat yleensä Miss Sixty -merkkisiä housuja. Pissaliisat käyttävät mahdollisimman lyhyitä paitoja ja takkeja sekä matalalantioisia farkkuja, niin että mahdollisimman paljon pintaa jää näkyviin. Sana pissaliisa tulee siitä, että he juovat liikaa ja virtsaavat julkisilla paikoilla häikäilettömästi.

Laajalla tunnettu nimitys ammattikoulussa opiskelevasta on amis. Ammattikoulun ulkopuolellekin levinneestä amistyylistä ovat luoviutuneet ritsat ja hartsat. Ritsoja pidetään pahamaineisina sen perusteella miltä he näyttävät. Ritsat ovat teinityttöjä pukeutuneina risaisiin farkkuihin, lenkkareihin, mieluiten verkkatakkiin ja tietenkin mustaan lippikseen. Ritsat saattavat näyttää ehkä pelottaviltakin silmät kajalilla voimakkaasti rajattuina ja kaula purtuna perjantai-illan jäljiltä, mutta he eivät juurikaan eroa muuten muista nuorista.

Ritsojen kaltaisia peruskouluikäisiä poikia puolestaan kutsutaan hartsoiksi. Vapaa-ajallaan hartsat virittelevät mopojaan ja iästä riippuen joko istuvat toisen hartsan "teinipirssin" kyydissä tai ajavat omalla autolla. Amisautossa on melkein aina tummennetut takalasit, takaspoileri ja muuta krääsää. Viihde syntyy siitä, että väännetään nupit kaakkoon ja katsotaan mihin "poppivehkeet" pystyvät samalla kun ajellaan edestakaisin kaupungin katuja. Jotkut vanhat iskelmät ja vanhat teknopop- hitit ovat hartsojen ja ritsojen lempimusiikkia.

Muodikkaille tytöille ei ole yleispätevää nimitystä. Jotkut tahot kutsuvat tällaisia tapauksia trendipelleiksi. Muodikkuus näkyy pukeutumisen lisäksi hiusmallissa, kännykän mallissa ja jopa harrastuksissa. Vanhemmille "tyylilyylin" huvit eivät tule halvaksi, sillä tunnetusti muotivaatteet ja muut uutuustavarat ovat melko hintavia. Radiosta kuuluva Top10 kuunnellaan tarkoin, jotta uutuushitit voitaisiin imuttaa internetistä kuuntelua varten. Lempibändi on se, mikä milloinkin sattuu olemaan sinkkulistan kärjessä. Mitään tiettyä vapaa-ajan harrastusta ei ole. Kauppojen kiertely kavereiden kanssa on parasta viihdettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.