IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Joulu tulee..Sunnuntai 16.12.2007 21:42

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa, tuntuu että Joulu tulee munkin kotiin.. Oon laittanut paljon joulua kotiini, vaihtanut verhot, valoja ja koristeita.. Myös kuusi pitäisi tuoda ensi viikonloppuna. Joulu tuo mulle rauhan, mahdollisuuden levätä, hiljentyä ja kerätä voimia jaksaa taas eteenpäin uusiin haasteisiin.. Onkin ollut ihana huomata kuinka koti muuttuu ihan erilaiseksi jo verhojen vaihdolla..

Kauneimmat Joululaulut, joulumyyjäiset tässä pimeydessä on antaneet sitä tunnelmaa että joulu on tosiaan kohta.. Olis mahtavaa jos tulis lunta edes pikkasen tuomaan omaa valoaan ja tunnelmallisuuttaan..

Mun joulusta ei tänä vuonna puutu montakaan asiaa, mutta ehkä ne pari asiaa vielä joku joulu mullakin on.. Nyt nautin siitä joulusta johon mulla on mahdollisuus, ja etenkin rauhasta =)

Oikein tunnelmallista ja rauhaisaa Joulua kaikille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.