IRC-Galleria

Omaan jouluun keskittyminenSunnuntai 09.12.2007 10:40

Nyt on Joulupuu onnellisesti ohitse -lahjat vielä pitäisi ensi viikolla toimittaa eteenpäin.. Hyvin tuli itselle joulumieltä kun saimme kerättyä lahjoja vähävaraisille lapsille ihan hyvän määrän..

Nyt olis aika keskittyä oman joulun tekemiseen.. Tänäänpä menenkin jo kohta joulumyyjäisiin, kenties illalla joulukonserttiin.. Ens viikonloppunakin olis joulumyyjäisiä sekä kauneimmat joululaulut joihin ehdottomasti on mentävä!
Kotiin tarvisi alkaa laittaa nyt kaikkia joulujuttuja, valot jo onkin esillä ja verhot oon ostanut, joten josko nekin tänään sais ikkunaan.. Tänä vuonna oon päättänyt tarjoilla koko lähisuvulle aaton aattona joulukahvit, koska mun on ihan pakko päästä kokeileen muutamaa uutta kakkureseptiä ;)

Hyviä joulun aikoja kaikilla..

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 19:38

Voiskoha joku lisätä mun vuorokausiini muutaman tunnin lisää?! ja vaikka yhden päivän lisää viikkoihin ennen joulua!

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 00:55

Huh

Selviydytty Jyväskylän reissusta jotenkin.. ja keskiviikkona olis jo pikkujoulut; taitaa mennä vähän..PALJON.. rauhallisemmissa merkeissä mun osaltani!

Mutta onneks on torstai ja perjantai vapaata =) Lauantaina sitten olis Joulupuu keräys Ideaparkissa.. Sinne vaan kaikki osallistumaan ja tekemään lasten joulusta onnellinen!!

ETELÄÄN!!Maanantai 05.11.2007 15:31

JEI huomenna alkaa ens kesän matkojen myynti ja me varataan heti huomenna matka =)
Juhannusaattona olis tarkoitus suunnata nokka kohti Kreikkaa ja Falirakia =)=)

Tosin ens vuonna häämöttää myös näin marraskuun alussa Intian matka; hih!

HALLOWEENPerjantai 02.11.2007 14:21

Jihaa huomenna halloween partyihin pitään hauskaa hyvällä porukalla =) Tänään jo koristeleen paikkoja ja kattoon että kaikki tarvittava on paikalla

asu on jo valmiina =)

Virkoja tuliKeskiviikko 24.10.2007 10:21

Kamarin vaalikokous oli eilen; tulin valituksi VP LOM sekä TREAS virkoihin hallitukseen vuodelle 2008 =)

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 17:28

Ei se talvi si tullukkaan; no ehkä se viel tulee =) Muuten kyll viikonloppu sujui ihanan rauhallisissa merkeissä -tuli siivoiltua, luettua, rentouduttua, la syötyä hyvin uudesta hirvestä tehtyi pippuripihvejä ja erinomaista fetasalaattia hyvässä seurassa -Kiitos ruokaseuralle!! Tiskitkin vaan hävin nopeesti; kivaa ettei tarvinnu ite tiskata; KIITOS!!

Tänään pääseekin katsomaan toistamiseen vuonna 85 musikaalia teatteriin; se oli kyll niin loistava, et ihanaa päästä rentoutuu ja katsoon se toistamiseen =)

Ja torstaina nokka kohti Poria..

Tällaista tällä kertaa

Tuleeko talvi nyt?!Perjantai 12.10.2007 13:26

Ihanaa jotenkin ku maassa on vähän lunta; vaikka taitaahan se sulaa pois tän viikonlopun kuluessa -toisaalta myös hyvä, sillä pihahommat on vielä hiukan kesken ja ei oo kerenny istuttaa kanervia ja laittaa hakoja pihaan! Pitkästä aikaa huomenna onkin aikaa kokkailla pihviä uudesta lihasta; namskis! Miten sitä malttaakaa odottaa huomiseen asti et pääsee syömää kunnolla?!

Ens viikonloppuna ollaanki taas reissun päällä -tällä kertaa Porissa! Kävin eilen hankkimassa iltapuvun sinne, löysin kyll oikein unelmapuvun ja kohtalaisella hinnallaki viel; ihanaa!!

Mutta kai sitä työt kutsuu; syksyn jatkoja!

Elämä sujuu mainiostiTiistai 18.09.2007 16:28

JES!!! Tänään saatiin vihdoin arvostelu Liiketoimintasuunnitelmasta, kannatti ahertaa sen kimpussa muutama pitkääkin pidempi ilta; K5 sieltä napsahti! Taas on intoo jatkaa eteenpäin opintoja.. Kiitos Pauliinalle hyvistä aineistoista joista sai tukea tehtävääni =)

[Ei aihetta]Lauantai 08.09.2007 17:20

Tänään Rapujuhliin =)