IRC-Galleria

KEIKKAVIIKONLOPPULauantai 29.03.2008 14:18

Eilen oltiin kattomassa Yötä hyvien ystävieni kanssa Komeetassa Tampereella.. Oli aivan loistava keikka!! YÖ on aina vaan niin hyvä! Hih, oli myös hienoa mennä taxilla oven eteen, ja mennä jonon ohi ilmaiseksi sisää, kun satuttiin oleen VIP Listalla.. Kelpais useamminkin mennä näin! Tampereen yöelämässä tuli myös pyörähdettyä jälleen kerran.. Pikkuhiljaa ymmärrän mm. siskoani miksi kannattaa mennä viihteelle muualle ku omalle kylälle.. No siellä ei oo kohta vuoteen tullu oltua, ja saa varmaan mennä seuraavakin vuosi olematta viihtellä omalla kylällä..ehkä mun aikani on vihdoin kylänbaaris ohi..kauan siellä käytiinki!

Tänää pitäskin taas lähtee kohti kaupunkia, tällä kertaa suuntana Pakkahuone ja loppuunmyyty Popedan keikka =) Odottaa innolla!!!

Nyt tarvis lähtee heittää jonkinlainen lenkki ku ilma näyttää olevan mitä loistavin ja voipas si hyväl omalla tunnolla ottaa muutaman illalla...
Hyvää kevään odotusta!

Kuukausi jo melkein mennyKeskiviikko 30.01.2008 12:22

Kauheeta kun aika taas vaan menee edellä karkuun; ja kunnon talveakaan ei oo vielä näkyny :( Onneks taas täksi päiväksi on luvattu vähä lumisadetta, nyt siellä on ainaki tosi ikävän liukasta..

Uutta elämää elämäntaparemonttien jälkeen oon tässä nyt kuukauden verran viettäny, hyvin on sujunu! Herkkuja ei juurikaan oo tehnyt mieli ja en si oo pitänyt herkkupäiviä ollenkaa, paitsi viime perjantaina kun maistoin pienen palan kakkua, kun olin vähä laittamas ruokia ja kahvia esille yksissä äijien pippaloissa :)
Kilot on lähteny karisee, samoin sentit ympärysmitoista ja tuntuu siltä että kuntokin olis jo pikkasen noussu, ei pulssi lähe heti kiitään korkeuksii ku aloittaa urheilun =) Muutenkin olo on erittäin paljon mukavampi! Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti ensimmäistä etappia ennen kesälomamatkaa ja se toinen etappi onkin si ens joulu, jolloin pitäis kaikki ylimääräinen olla lähteny

Ens viikonloppuna pääseekin Ikaalisiin ja si lähes kuukauden kuluttua reissu Seinäjoelle, niitä odotellessa..

VUOSI 2008Tiistai 01.01.2008 14:09

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Vaihtoehto uusi vuosi takana; olipas erittäin mukava ilta kyläillä selvissäpäin ihmisillä, muistella menneitä ja nauraa =) Raketit tuli nähtyä ihanien pikkupoikien ampumana..

Ja ihana oli aamulla herätä ilman minkäännäköistä uupumusta, päänsärkyä tai pahoinvointia.. Reipas kävelylenkki jo takana, ruoan laitto alkamassa.. Uuden vuoden lupaukset astu voimaan tänään; herkkupäivä, urheilukuuri ja ruokavalio muutos muun muassa.. Ja tavoitteena jatkaa yhtä onnellista eloa, mitä loppuvuosi 2007 mulla oli =)JOULU tuli ja meni..Torstai 27.12.2007 15:02

Tulipas lepäiltyäkin kaikesta "kiireestä" huolimatta, ilmeisesti edes hivenen kilttikin olin ollu koska tontut muutamia pakettejakin toi.. Aaton aattona kahvitin kaikki sukulaiset kotonani ja sit vaan nautinkin rauhasta ja hiljaisuudesta.. Aattona tuli tietty käytyy hautausmaalla ja kirkossa.. Mummulas piipahdin aamulla puurolla ja illalla kyläilin tuolla ahtialan suunnalla.. Joulupäivä sujui myös rauhallisesti; lahja dvd:tä kattellessa, kaupunkiin heitin siskoni ja illalla kyläilin taas marjamäensuunnalla tällä kertaa..
Eilinen menikin kummitytön synttäreillä koko päivä..

Nyt oliskin tarkoitus lähtee taas salille urheilee, salaattiaineet jo kaupasta kävin ostamassa, kun tuo ruokavaliokin muuttuu tänää kokonaa! Uuden vuoden lupauskin jo kummitytön äidin kanssa tehtii eilen; karkkipäivä (perjantai) muulloin ei saa syödä karkkia eikä mitää muutakaa herkkua.. Ja ruokavaliokin rupee oleen erilainen ja salilla pitää käydä ainakim 2 kertaa viikossa + parissa jumpassa.. Katsotaan kuin käy!

Joulu tulee..Sunnuntai 16.12.2007 21:42

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa, tuntuu että Joulu tulee munkin kotiin.. Oon laittanut paljon joulua kotiini, vaihtanut verhot, valoja ja koristeita.. Myös kuusi pitäisi tuoda ensi viikonloppuna. Joulu tuo mulle rauhan, mahdollisuuden levätä, hiljentyä ja kerätä voimia jaksaa taas eteenpäin uusiin haasteisiin.. Onkin ollut ihana huomata kuinka koti muuttuu ihan erilaiseksi jo verhojen vaihdolla..

Kauneimmat Joululaulut, joulumyyjäiset tässä pimeydessä on antaneet sitä tunnelmaa että joulu on tosiaan kohta.. Olis mahtavaa jos tulis lunta edes pikkasen tuomaan omaa valoaan ja tunnelmallisuuttaan..

Mun joulusta ei tänä vuonna puutu montakaan asiaa, mutta ehkä ne pari asiaa vielä joku joulu mullakin on.. Nyt nautin siitä joulusta johon mulla on mahdollisuus, ja etenkin rauhasta =)

Oikein tunnelmallista ja rauhaisaa Joulua kaikille

Omaan jouluun keskittyminenSunnuntai 09.12.2007 10:40

Nyt on Joulupuu onnellisesti ohitse -lahjat vielä pitäisi ensi viikolla toimittaa eteenpäin.. Hyvin tuli itselle joulumieltä kun saimme kerättyä lahjoja vähävaraisille lapsille ihan hyvän määrän..

Nyt olis aika keskittyä oman joulun tekemiseen.. Tänäänpä menenkin jo kohta joulumyyjäisiin, kenties illalla joulukonserttiin.. Ens viikonloppunakin olis joulumyyjäisiä sekä kauneimmat joululaulut joihin ehdottomasti on mentävä!
Kotiin tarvisi alkaa laittaa nyt kaikkia joulujuttuja, valot jo onkin esillä ja verhot oon ostanut, joten josko nekin tänään sais ikkunaan.. Tänä vuonna oon päättänyt tarjoilla koko lähisuvulle aaton aattona joulukahvit, koska mun on ihan pakko päästä kokeileen muutamaa uutta kakkureseptiä ;)

Hyviä joulun aikoja kaikilla..

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 19:38

Voiskoha joku lisätä mun vuorokausiini muutaman tunnin lisää?! ja vaikka yhden päivän lisää viikkoihin ennen joulua!

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 00:55

Huh

Selviydytty Jyväskylän reissusta jotenkin.. ja keskiviikkona olis jo pikkujoulut; taitaa mennä vähän..PALJON.. rauhallisemmissa merkeissä mun osaltani!

Mutta onneks on torstai ja perjantai vapaata =) Lauantaina sitten olis Joulupuu keräys Ideaparkissa.. Sinne vaan kaikki osallistumaan ja tekemään lasten joulusta onnellinen!!

ETELÄÄN!!Maanantai 05.11.2007 15:31

JEI huomenna alkaa ens kesän matkojen myynti ja me varataan heti huomenna matka =)
Juhannusaattona olis tarkoitus suunnata nokka kohti Kreikkaa ja Falirakia =)=)

Tosin ens vuonna häämöttää myös näin marraskuun alussa Intian matka; hih!

HALLOWEENPerjantai 02.11.2007 14:21

Jihaa huomenna halloween partyihin pitään hauskaa hyvällä porukalla =) Tänään jo koristeleen paikkoja ja kattoon että kaikki tarvittava on paikalla

asu on jo valmiina =)