IRC-Galleria

Tylsistyttää tää arkinen aherrusTorstai 23.10.2008 17:00

Tahtoo jotain uutta ja ihmeellistä NY heti elämää!!

uusia leivontajuttuja tuleeTorstai 16.10.2008 14:47

je jee; tilailin syötäviä kakkukuvia muutaman ja ny ne oli jo lähettetty; joten pääsen vissii testaa kynttiläkutsuille ens viikoks täytekakkuu ehkä nalle puh kuvalla :) Hih; ja yks tulee si valmistujaiskahveille, kun ne jaksan tässä joskus pitää :)
Ny lomaillaanki loppuviikko; piti vähän tehä myös pihahommii, mutta eipäs ainakaa tänää viitti mennä tonne tylsää ulkoilmaa niit tekee.. lähen siis kyläilee tänää.. josko si vaikka huomenna

JEEKeskiviikko 01.10.2008 14:57

Jee jee, vihdoin saan tänää taas yhden koulun päätöksee ja valmistun virallisesti :) parin tunnin pääst alkaa arviointikeskustelu..Toivon mukaa ne myös nopsaa lähettäis si Helsingist mulle sen todistuksen et saisin hakee ammattitutkinto stipendin; jostain kumman syystä olis hivenen käyttöö sille rahalle.. Kummaa ku aina kaikkien laskujen on tultava samaa aikaa ja just sillo ku ei olis rahaa; tai no koskas mulla sitä olis, mut kuitenki..

Onneks tääki viikko tuntuu vaan humahtavan ohitte; ja kohta on lauantai :)
kovasti jo odotan illanistujaisii kavereitten kanssa; tarvinnee alkaa suunnittelee kauppalistaa jotta sais kerranki hankittua kaiken ajoissa jottei la aamuna tarvis kovin montaa kertaa juosta kaupassa ruoanlaitto kiireissä..

=)

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 17:54

Hi hii; huomenna vapaa päivä; ihanaa! ja siihe perään vkl; jei! vaikka ei mitää erityisii suunnitelmii ookka, urheilla pitäis ja siivota; plääh!

..Oikeestaan yritän saada tuhlattua loppuja kesälomapäiviä näin pois, ku marraskuu matkasuunnitelmat peruuntu ja en mä ny sillo viitti kotona lomailla.. Joten jos aina pidentäis viikonloppujaa näin :)

Mutta ens viikonloppua jo kovasti odottaen; toivottavasti pohjosesta tulee jo uutta lihaa saaliina ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 10:27

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

HelpotusSunnuntai 21.09.2008 23:51

Huh mikä ihana tunne; kaikki velvoitteet harteilta pyyhitty loppuvuodeks.. Kyllä yks tavaroiden pois antaminen voi olla hienoa :)
Nyt alko si uus elämä; herkuttelusta päästävä eroon, urheiltava ja pidettävä hauskaa ilman huolia ja murheita ja iltapukuja :)

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 14:27

SiNkkumatka Porvoosee taitaakin jäädä väliin erinäisistä syistä johtuen.. No ehkä voi viikonlopunkin viettää kotosalla rauhallisesti?! ja urheilla sillä uus jumppalukkari alkaa tänää; tiedosssa illalla siis PUMP, Pilates ja Bic tunti :) Voi olla aika raihnanen olo sen jälkee!

Eilen oli mukava päivä, aloitettiin aamu reippaasti käymällä pyörälenkillä Sinin ja Venlan kanssa; kiitos seurasta! Tuli munkin taas pitkästä aikaa pyöräiltyä, takapuolessa ny tuntuu vähä, mut yllättävän vähä :) Illalla oltiin viel Pumpissaki!

Ja Mikä parasta Tänää tuli postissa MATKALIPPU kohti Marmarista; ja turkkiopas, siinähä aika si meneekin sitä lueskellessa.. Onneks ei enää kauaa lähtöö :)

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 00:06

Marmaris kutsuu 6 syyskuuta; hih!! Jee jee Aurinkoon täältä sateista!!

Menin si kattoo Hanskin merkinnän..Torstai 14.08.2008 20:23

Kai se sit on pakko laittaa;)

Koska katsoit tämän merkinnän,niin sinun tulee lukea se nyt kokonaan, sillä tämän avulla saat tietää mitä SINULLE tapahtuu huomenna on hyväksi (;) sinulle tulevana perjantaina!

Huominen tulee olemaan elämäsi
paras päivä. Ihastuksesi pyytää sinua ulos.

Ja mitä perjantaihin tulee: SAAT perjantaina suudelman elämäsi rakkaudelta,eli häneltä.

Mutta, jos sinä et kopioi tätä nyt päiväkirjaasi, niin pelkään pahoin, että et saa tuota suudelmaa ja
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi ajan. :(on mulla siskoPerjantai 08.08.2008 14:58

..joka osaa shoppailla.. Ei varmaa tarvi ootella tuliaisia tuolta Monacon ja Ranskan Rivieran suunnalta..Sen verta tais mennä laukkuu, et hyvä jos mä kulutin sen viikon aikana Rhodoksella; huh!

..Mut viikonloppu vapaalle ny..Huomenna Ratina ja Suomi-ilmiö konsertti ja ONNEKS VIP liput jotta on katos pään päällä jos sattuu sataa!