IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

eli kuudelta oli aika ja päästiin lekurille vasta lähempänä seiskaa, no lekuri siinä aikansa tutki ja kyseli ja sanoi sitten, että laittaa lähetteen Seinäjoelle kun epäili et voi olla kyseessä rs-virus, tai mikä nyt olikaan ja napattiin vaan tuo äijä kyytiin ja nokka kohti Sjokea! kyllä vähän alko pelottaan ku se lääkäri sano et yleensä noin pienille tauti on niin paha, että vaatii sairaalahoitoa=( no Seinäjoella lastenlääkäri tutki ja sanoi, että kyse ei ole viruksesta, vaikka hengitys röhisee ja poika yskii, eli päästiin kotiin=) hoitaja antoi artun hengitellä ventoline höyryä, jotta lima lähtis irtoamaan ja kuulemma saa mennä huomena täällä tk:s kans sitä haistelemaan jos on tarvis! toivottavasti tuo nyt jo paranis=)
niin ja Arttu oli erittäin reipas koko reissun ajan, ei yhtään itkeny ja hymyili vaan lääkärille, sille maskillekkaan ei yhtään hermostunu vaikka joutu sitä aika kauan naamallaan pitämään=) ylpeä äiskä=D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.