IRC-Galleria

Blogin tekoa.. Perjantai 30.11.2007 01:28

tai lähinnä yritykseks on vielä jäänyt..=D eilen iltamyöhällä eksyin vuodatuksen sivuille ja päätin että minäkin haluan oman leivontablogin, no alku ei niin vaikeaa mut kaikki muu olikin sitten AIVAN KAMALAN vaikeaa=/ muutaman tunnin yritin parhaan atk-tietämykseni perusteella tehdä jotain sivulleni ja mitään en saanut aikaan =D ihme=DDD no tänään sain sentään "otsikoita" sivun reunaan ja kuinkahan monta tuntia sitäkin väsäsin=DD mutta ylpeä olen nyt, että olen taas oppinut jotain uutta=) jos huomenna sais vaikka jotain muuta taas aikaiseks=D

Niin joo.. kukaan ei varmaan osaa arvata mitä ollaan tänään kamun kans tehty.. ollaan syötetty 200 kyselylomaketta SPSS-ohjelmaan ja jokainen kyssä pitää syöttää erikseen=O kyselylomakkeessa on 28 kysymystä niin siitä saa joku matikkanero laskia kuinka monta näpytystä tässä tietokoneella ollaan tänään tehty=DDD hah! niin ja tietämättömille tiedoksi et kyse on meidän opinnäytteestä!
nyt vielä kun tää flunssa hellittäis ni päästäs vauvauintiin! Siivoilin tänään vähän ja suunnittelin et täs pitäis ns. joulusiivouksiakin tehdä, eli perusteellinen kaappien ja laatikoiden luuttuaminen ym. ja mun tekis mieli leipoa joulutorttuja ja pipareita ja tehdä ehkä piparitalonkin=D
huomena olis siivousta tiedos, jos vaan jaksan tältä flunssalta ja sit ehkä otan uusia kuvia ni saa laittaa tänne =D
Ja semmosta vielä et mä haluan mun vaaleen tukan takas.. vaikka tukka on tumma niin tunnen itseni koko ajan blondiksi=DDD hah ja uuden hiustyylin kans!!

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 15:51

Listaa KUUSI kappaletta joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kuuden laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä (tai vähemmän jos olet laiska ja juoppo vätys) nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Happoradio - HC-sää
2. David Quetta - Love is gone
3. Kanye West - Stronger
4. Linkin Park - What i`ve done
5. Kanye West - Good life
6. Happoradio - Tavikset

Haastan kaikki, jotka lukevat tätä! =D

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 19:15

Käytiin koko perheen voimin kävelyllä tuossa päivällä, oli pakko lähteä kun oli niiin ihana ilma! sainpas tuon äijänki mukaan=D yleensä ei onnistu! =/ sauna on lämpeemäs ja yks mansikka- lime sidukka oottaa mua jääkaapis! =) ehkä vielä katotaan leffakin jos jaksaa.. kiva päivä=)
Yksityisyys