IRC-Galleria

ja poju oli tosi kiltisti meidän seminaarin ajan, nukku vaan ja ei inahtanutkaan=D
helkuttiin koko koulu, mä sanon itteni irti sieltä.. tänään oli opettajien kans palaveri päättötyöstä ja joutu ottaa poju mukaan ku eihän sillä ketään hoitajaa olis ollu ku äijä töissä, ni eiköhän pää punasena alannu huutamaan, mä vaan et haittaako jos imetän=D samperi, kun kirjallista osuutta ei olla saatu riviäkään ja asiakastyytyväisyyskysely on vielä vähän vaiheessa ja pitäis sekin saada mahdollisimman pian liikenteeseen ettei sen purkamiseen mee sit miljoona vuotta! täs olis kyl mielenkiintosempaaki tekemistä ku nököttää nenä kiinni koneella ja tehdä jotain opinnäytettä! ristiäisvalmistelutkin pitäis jossain välissä hoitaa pois alta! aah, sainpahan purettua=)

KUUMA!!Torstai 23.08.2007 16:22

tajuttoman kuuma pihalla kun äsken käytiin pyörimässä asioilla tuolla keskustassa.. ei oo järkee!! paino tippu varmaa pari kiloo ku hikosin nii kovasti=D pojukin oli aivan hikinen vainuissa vaikka ei oikeestaan paljon mitään päällä ollukkaan!

reissailua!Torstai 02.08.2007 15:11

huomenna lähdetään ekaa kertaa pojun kanssa vähän pitemmälle reissulle, mommolaan, jonne on n. 170km! ja siinä välissä pitäis käydä sjoella ostamassa uus keittiönpöytä! vähän jänskää et pysyykö poju rauhallisena koko matkan=) taas viimeyönä nimittäin oli masu pienellä niin kipeä ettei voinu nukkua=( itekin pääsin vasta puol 5 kellistämään pääni tyynyyn! ja kamalinta oli et yöllä mulle iski rintatulehdus ja mulla oli kuumeesta ja pääkivusta aivan pönttö sekasin! =(
Yksityisyys