IRC-Galleria

ma palautus ja opintopisteitä pitäis rapsahtaa tilille 6kpl! ei menny sit ku muutama kolme päivää niiden teos, oli sit sen verran hankalia tehtäviä!

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 17:50

1.Äiti on oikeassa
2.Äiti on aina oikeassa
3.Jos joku tuntee olevansa oikeassa, kts.edelliset kohdat
4.Äiti ei makaa- hän mietiskelee
5.Äiti ei juo- hän maistelee
6.Äiti ei ole myöhässä- hän ei ole nyt paikalla
7.Äiti ei riitele- hän perustelee
8.Äiti ei lue lehtiä- hän kerää aineistoa
9.Äiti ei juoruile- hän tekee selvitystä
10.Äiti ei vehkeile ystäviensä kanssa- hän kasvattaa teitä
11.Äiti ei huuda- hän painottaa asiaa, jotta kaikki kuulisivat
12.Äiti ei hauku- hän neuvoo
13.Menet äidin luokse oman ideasi kanssa- palaat äidin idean kanssa
14.Mitä enemmän kritisoit äitiä, sitä huonommin menestyt elämässä

Äidit, kopioikaahan tämä! =)
eilen Arttu sai ekaa kertaa vähän peruna-porkkanavelliä maidon seassa, ei menny naama ainakaan mutrulle ja massukaan ei oo valittanu uudesta ruoasta! =)
Arttu söi vielä siinä puol 12 aikoihin illalla ja nukahti sen jälkeen, heräs seuraavan kerran syömään vasta puol 9 =O piti oikein kuunnella et hengittääkö poika ja muistella et ei se tosiaan oo viime yönä heränny! sai ainaki tämän viikon univelat kuitattua=D

neuvolassa on taas käyty!Keskiviikko 10.10.2007 21:28

eli Arttu on nyt 5860g (3485g) ja 58,7 cm (52cm) pipo 42,7cm (36cm)
pituutta taas tullu huonosti.. =( jos kuukauden päästä samalla mallilla niin lääkäri tutkii! en tiedä joutuuko sit johonkin tutkimuksiin.. ärsyttää kun tuijotetaan koko ajan noita käyriä! kyllähän niitä kasvupyrähdyksiä tulee kun niiden aika on, Artulla taitaa olla nyt hitaamman kasvun vaihe, toivottavasti ei olis ny mitään muuta!! jalat menee edelleen aika hyvin massun alle mahalla ollessa, niin täytyy arttua pitää mahallaan polvien päällä että jalat alkais paremmin suoristua!
Arttu sai rokotukset ja vähän tuli itku mutta lakkas muutaman sekunnin päästä.. äidin reipas poika=)
ja neuvolakortis lukee kutakuinkin näin: Arttu on vireä ja hyväkuntoinen poika. Päänkannatus käsistä vedettäessä melko hyvä jo. Vatsallaan ollen vetää polvet mielellään koukkuun vatsan alle=> harjoitellaan päinmakuuta reisien päällä ja rinnan päällä. Pituuskasvu hakee uomaansa.
tukkakin vaihtoi väriä ja muutti muotoa..=) lisäilen kuvia myöhemmin!
ja mulla olis kampaaja tänään, jes! =) en vaan tiiä mitä tälle kuontalolle tekis! joku uus kiva väri ja leikkaus.. mut minkälaiset?! onko kellään ehdotuksia? mä en tuu kyl kotia samannäköisenä.. tää oli lupaus ;) nimittäin mulla on ollu miljoona vuotta "sama" tyyli, pituus on vaan vaihellu muutaman sentin.. ja nyt on menny reilu puoli vuotta ku viimeks oon käyny kynittävänä ni on jo aikaki!!

kyselyä pukkaa..Tiistai 02.10.2007 17:06

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Oletko ihastunut minuun?
5. Pussaisitko minua?
6. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla
8. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
9. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
joo ja mummolan reissu meni ihan mukavasti, olis taas vaan pitäny revetä miljoonaan paikkaan yhen vklopun aikana ni aika mahoton tehtävä! ja tuntuu et jokku ihmiset ei ymmärrä et ei sitä enään nii nopeesti pääse paikasta toiseen ku ennen, pojulla on välillä nälkä, joutuu vaihtaa vaippaa ja kyllä sen ny välillä nukkuakki pitää! rupes jo vituttahan ku yks ihminen väkisin olis meidät halunnu käymään, vaikka sanoin monta kertaa ettei kerkeä enään su kun piti joutua jo toiseen mummolaan.. ja olis kuitenki mukava olla "ajoissa" kotona ettei tarvi samantien nukkuun mennä! aattelin et seuraavan kerran ku tehdään tuo reissu niin varaan vanhan kyläkoulun ja sanon kaikille et jonain tiettynä aikana saa tulla Arttua kattoon jos mielii ja muu aika on sit rauhotettu!=D
Kokkolassa käytiin ostoksilla kahestaan äijän kans ja kovasti oli vain ikävä pikkumiestä.. :`( mummu ja vaari pärjäs sen kans tosi hyvin=)