IRC-Galleria

:PTiistai 31.03.2009 20:22

Poika: Äiti et kai sä kuole?
Äiti: Eeen. En mä vois jättää teitä!
Poika: Hyvä. Mä lakastan sua!
Äiti: Mäki sua. *kyynel*
Poika: Äiti miks sä itket?
Äiti: En mä itke. Mee nyt nukkuu!
Poika menee nukkumaan.

Isä: Mitä lääkäri sanoi?
Äiti: Kuolen viikon päästä.
Äiti kuoli viikon päästä niinkuin lääkäri oli sanonut. Isä vei pojan matkalle, jotta voisi siellä kertoa kamalasta tapahtumasta.

Isä: Äitisi on kuollut.
Poika: Eikä ole! Se lupas!!
Isä: Ei voi luvata kuoleeko vai ei.
Poika: Äiti on elos ja viel sä sen näät!

Kun isä ja poika tulivat lomalta ja saivat lomakuvansa jokaisessa kuvassa oli myös heidän äitinsä. Isä oli ymmällään, mutta poika ei ihmetellyt tapahtunutta ollenkaan.
Jos välität jostain ihmisestä niin paljon, että jäisit kuolemankin jälkeen hänen luokseen, kopioi tämä.

oinas (mä) 14.4.1992Tiistai 24.03.2009 23:15

Kuulut kiihkeimpiin ja intohimoisimpiin ihmisiin. Ympärilläsi tunteet roihuavat kuumina. Teet kaikkesi saadaksesi haluamasi Et todellakaan odota sitä, että toiset tekisivät aloitteen. Pidät nopeasta, kiivaasta rakastelusta

Energiakenttäsi on ahnetta, itsekeskeistä ja itsevarmaa, ja kiihkon vallassa olevaa. Sinua kiinnostaa eniten omien tarpeiden tyydyttäminen ja mahdollisimman pian. Koska taivaan merkkisi on johtava tulen merkki, niin olet nopea viettelijä sekä kiihkeä ja äänekäs partneri. Johtavat merkit eivät yleensä siedä kieltävää vastausta. Niinpä etsitkin ihannekumppania useimmiten silkan himon ohjaamina. Nautit täysin rinnoin mutkattomasta seksistä, ja hidas, hienovarainen viettely on sinulle useimmiten varsin vaikeaa. Esität omat toiveesi suoraan, mutta yleensä et kiinnitä juurikaan huomiota partnerisi tarpeisiin. Tulen merkkinä olet parhaimmillasi suorasukainen ja pahimmillasi töykeä ja malttamaton.

Et yleensä ole yhteydessä omaan kehoosi. Tokihan käytät sitä seksissä, mutta onko tuo seksi oikeastaan koskaan yhtä hienoa kuin kuvittelit? Vastaus on ei - niin kauan kuin olet kiinnostunut vain nopeasta orgasmista. Seksielämäsi tulee paranemaan huomattavasti, jos opit kuuntelemaan kehosi toiveita ja opit ottamaan huomioon myös kumppanisi tarpeet.

Malttamattomana et siedä viivytyksiä, vaan haluat tyydyttää halusi saman tien, ja haluat olla voittaja. Etsit jatkuvasti uusia elämyksiä ja virikkeitä. Nautit piirittämisestä, mutta kaikkein mieluiten tahdot valloittaa, ja jos toinen osapuoli vastustelee liikaa, marssit usein kiukkuisena tiehesi ja etsit uuden piiritettävän. Et yleensä suostu alistumaan, sillä tahdot olla pomo kaikissa tilanteissa. Suorasukaisena harrastat harvoin tunteilla leikkimistä, joskin seksileikit saattavat hyvinkin vedota sinuun kunhan vain saat määrätä tahdin.

Olet ulospäin suuntautunut ja intohimoinen eroottinen urheilija - tai niin ainakin itse uskot. Suhteen alkuvaiheessa olet toki kiinnostunut seksistä, mutta kiinnostus ei välttämättä säily, sillä huonoihin puoliisi nimittäin kuuluu, että johtavana aurinkomerkkinä olet paljon parempi panemaan asioita alulle kuin saattamaan niitä loppuun. Hidas eteneminen ei sinua juuri kiinnosta, eikä pitkä esileikki sovi kärsimättömälle luonteellesi, vaan suhtaudut seksiin "halki, poikki ja pinoon" -asenteella.

Jos suhde kehittyy liian hitaasti tai muuttuu rutiininomaiseksi, menetät pian mielenkiintosi. Eipä silti, että kumppani uskaltaisi sinulle siitä huomauttaa , sillä olethan aina mielestäsi oikeassa. Sinun määräämä tahti on se ainoa oikea ja et juurikaan piittaa muiden herkistä tunteista. Sinulla on runsaasti yhden yön juttuja, mutta harvoja kestäviä suhteita. Parisuhteesi muistuttavatkin usein roihuavaa liekkiä, joka palaa jonkin aikaa näyttävästi, mutta sammuu melko nopeasti. Oikeastaan nautit pikasuhteista koska niiden avulla pystyt tyydyttämään viettisi ja välttämään vakiintumista, jota niin suuresti kammoat.

Kun viimein rakastut, esiin tulee luonteesi romanttinen ja hieman naiivikin puoli. Silti pysyt itsepäisenä ja intohimoisena. Rakkausromanssiisikin liittyy aina liittyy aina selittämätöntä kiihkoa ja osoitat tunteesi hyvin suoralla tavalla. Pohjimmiltasi olet silti sukulaissielua etsivä romantikko, ja löydettyäsi sukulaissielusi odotat elämän olevan siitä lähtien ikuisesti nautinnollista ja harmonista. Valitettavasti useimmiten romanttiset harhakuvitelmasi särkyvät kerran toisensa jälkeen, mutta ikuisena optimistina et koskaan menetä toivoasi.

Tapanasi yleensä ei ole ilmaista rakkauttasi kovin kaunopuheisesti edes rakastuneena. Voit kertoa silloin tällöin rakastavasi kumppaniasi, mutta sinun on vaikea pohtia muita kuin senhetkisiä tuntemuksiasi. Positiivisena ulospäin suuntautuneena merkkinä tapanasi ei ole juuri harrastaa itsetutkiskelua.

Kiihkeyttäsi purat riitelemällä, ja he pidät seksiä anteeksipyyntönä. Kukkapuskilla en anteeksipyyntöjä hae ja todellisia tunteitasi on kasvojenilmeistäsi todella vaikea lukea silläpä kumppanisi onkin vaikea tietää kuinka paljon todella kadut aiheutunutta riitaa. Parisuhteessa olet melko uskollinen, mutta oltuasi uskoton tunnustat sen kumppanillesi varsin suorasukaisesti. Sinun olisikin syytä oppia valitsemaan tunnustuksellesi sopiva ajankohta, sen sijaan että vain sanoa töräyttäisit asiasi, jotta vain tuntisit olosi sillä hetkellä paremmaksi.

Tyypillisintä itseäsi on, että haluat tehdä aloitteen rakastelussa ja mieluinen asentosikin on dominoivasti kumppanisi päällä. päälle käypä asenteesi saattaa herättää närää vastakumppanissasi mutta heidän on vain totuttava siihen sillä luontaiseen ominaisuutesi kuuluu ottaa ohjat omiin käsiisi myös tällä elämän saralla.

Pää on tärkeä ruumin osa sinulle myös eroottisessa mielessä ja silläpä pidätkin, että päätäsi silitetään hellästi. Etenkin niska ja otsan seutu ovat sinulle sävähdyttävän erogeenisia alueita.

Kuten edelläkin on jo tullut ilmi sinulla on määräilevä luonne ja lähes pakonomainen tarve johtaa tilanteita johon joudut. kaipaat mutkatonta seksiä, intohimoa, vapautta ja täyttymystä ja parisuhteessa tulet onnelliseksi löydettyäsi ihmisen joka suhtautuu elämään, rakkauteen ja rakasteluun yhtä kiihkeästi kuin sinä. Ihmissuhteessa arvostat rehellisyyttä ja et ymmärrä monimutkaisia ihmissuhde juonitteluja salattujen elämien telivisiosarjan tapaan. Kumppaniksi sinulle sopii parhaiten ihminen joka yhtä suorasukainen ja kursailematon kuin itse olet.

Pienet vaaratilanteet saavat sinut syttymään ja sinusta on erittäin kiihottavaa rakastella jossain julkisella paikalla, jossa paljastumisen mahdollisuus. Kiinnostuksesi kumppaniasi kohtaan on kestävämpää, jos hän on valmis kokeilemaan uusia asentoja, paikkoja, eroottisia alusasuja, ruoskia tahi muita piristeitä, joita seksikaupat ovat pullollaan.

Luonteestasi löytyy myös romanttinen ja hellempi puoli ja arvostat kumppaniasi, jos hän muistaa sinua lahjoilla, yllättävillä eroottisen tunnelmaa tihkuvilla tapaamisilla. Kaipaat alati uusia virikkeitä ja elämänyllätyksiä, joten tällaisia yllätyksiä tuova kumppani pitää mielenkiintosi yllä.

Et siedä turhautumista etkä odottamista ja haluatkin rakastella silloin kuin se itsellesi sopii. Seksielämääsi liittyviä neuvoja et halua kuulla, joten kumppanillasi onkin taiteileminen koska hänen on keksittävä jokin suora mutta samalla hienovarainen keino esittää omat toiveensa. Suorat vaatimukset herättävät sinussa automaattisesti vastustusta vaikka ehdotukset voisivat olla hyvinkin piristäviä kumppanisi ja sinun yhteiselle seksi elämälle. Et myöskään pidä teeskentelevästä käytöksestä ja kompromissitkin ottavat sinulle tiukoille koska yleensä aina asetat omat tarpeesi etusijalle ja odotat muiden tyytyvän siihen. Sinusta on vaikeaa ottaa muut ihmiset huomioon ja etkä tahdo sietää toisen tunteenpurkauksia..

Omassa mielessäsi fantasioit ajatusta, että sinun ja kumppanisi välillä roihuavat ikuisen kiihkon liekit. Romanttiseen ja intohimoiseen puoleesikin vetoaa kuvitelma sliipatusta James Bondista, joka selviää elämänsä jännittävästi seikkailen tilanteesta toiseen ja samalla auttaen ja pelastaen monta neitosta pulasta ja rakkauden kaipuusta. Itsevarmuutta ei sinulta puutu ja luonnollisesti kuvittelet olevasi kaikkien mahdollisten kumppanien kiihkeä eroottisen ihailun kohteena.

Fantasiasi saattavat olla toisinaan melko hurjiakin ja ripaus sadomasokismiakin saattaa tuoda niihin kaipaamaasi lisäjännitystä. Toisinaan unelmoit vain perinteisestä passiivisesta roolista vain nähdäksesi miltä se tuntuu. Fantasioinnissasi on se hyvä puoli, että niissä pystyt helposti ja turvallisesti astumaan pois tutuista rooleistasi. Hyvin useasti toistuva seksi fantasiasi on, että sinut vietellään sänkyyn niin nopeasti ettet ehdi vastustella, niin kuin luonteellesi kuuluisi. Urheilullisena ihmisenä olet myös ulkoilmailmatyyppiä ja pidät lämmöstä, joten leuto kesäilta luo hyvät puitteet erotiikalle samoin mitä eksoottisimmat lomakohteet.

Pidät nopeasta ja napakasta seksistä. Pitkästyt helposti ja ihmissuhteesi ovatkin usein aika lyhytkestoisia mutta kun viimein löydät todellisen sukulaissielusi, niin liitosta tulee elinikäinen.

Rakastuneena osaat olla yllättävänkin mustasukkainen ja etkä yleensä siedä ja vilkuiluja muihin miehiin kumppaniltasi vaikka toisaalta olet itse hyvin herkkä antamaan periksi houkutukselle ja oletat kumppanisi antavan sen anteeksi muitta mutkitta.

Olet kiivasluonteinen ja sinun on vaikea pidätellä kiukkuasi. Marssit ulos ovesta pienemmästäkin riidasta ovet paukkuen mutta tulet pian takaisin sillä lepyt nopeasti ja et ole pitkävihainen. Anteeksipyyntöäsi kumppanisi on silti turhaa odottaa sillä sinun on hyvin vaikea sisäistää koko "anteeksi" - sanan merkitystä. Elät hektisesti tässä ja nyt nykyhetkessä ja odotat, että kumppanisi unohtaa riidat ja erimielisyydet yhtä nopeasti kuin sinä itse.

Suhteesi päättyvät yleensä yllättäen. jonakin päivänä ovi pamahtaa kiinni lopullisesti eikä enää avaudu. Olet päättänyt jatkaa matkaa ja olet saattanut löytää jo uuden suhteen tai jonkin muun kiehtovan haasteen. Et todellakaan kuulu ihmiskunnan uskollisimpiin ihmisiin ja saatat hyvinkin löytää itsesi tilanteesta, että jo toisen suhteen aikana olet kiinnostunut jostakusta toisesta tai vain yksinkertaisesti kyllästyt kumppanisi huomion ottamiseen. Kun suhde on päättynyt, niin se on lopullista kaikilla tasoilla ja et pidä lainkaan yhteyttä entiseen kumppaniisi vaan haluat katkaista suhteen kerralla etkä haikaile menneiden perään.

etnäijjTorstai 19.03.2009 22:05

SAAT KYSYÄ MINULTA YHDEN MINKÄ VAAN KYSYMYKSEN (sinun on pakko) JA LUPAAN VASTATA REHELLISESTI ! Laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi, jos haluat tietää mitä muut haluavat sinulta kysyä.

nams<3Keskiviikko 11.02.2009 11:28

TYTÖT TYKKÄÄ KUN POJAT:

- halaavat häntä takaapäin
- tarttuvat hänen käteensä kun hän kävelee vierelläsi, eikä itse joudu tarttumaan!!
- kietoo kätensä hänen ympärilleen, kun hän seisoo
- ei pakota häntä mihinkään
- kehuu häntä, rehellisesti
- halaa häntä, eikä päästä irti ennen kuin on pakko
- soittaa hänelle iltaisin sanoakseen hyvää yötä
- lohduttaa häntä kun hän itkee eikä seiso vain tumput suorina!
- pyyhkii hänen kyyneleensä
- rakastaa häntä koko sydämmellään ja aidosti

jos et kopio tätä päiväkirjaasi minuutin sisällä, tulee sinulle huono rakkaus vuosi..

MESE VATTUILEE MULLE NYTMaanantai 09.02.2009 01:32

Se ei lähetä noit viestei peril asti ja ne samat tekstit saa oikeesti liiottelemat kirjottaa 30 kertaa -.-'

Uih<33Torstai 22.01.2009 18:49

Jos kopioit tämän päiväkirjaasi 30 sekuntin sisällä, saat suudelman ihastukseltasi sunnuntaihin mennessä. Jos et kopioi tätä, ihastuksesi alkaa seurustella ystäväsi kanssa ja sinulla on huono rakkausonni koko vuoden 2009!

.•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•. .•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•
____________________________________$$$$$$$
___________________________________$$$$$$$$$
___________________________________$$$___$
___________________________$$$____$$$$
_________________________$$$$$$$__$$$$$$$$$$$
_______________________$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$
_______________________$$$___$______$$$$$$$$$$
________________$$$$__$$$$_________________$$$
_____________$__$$$$__$$$$$$$$$$$_____$____$$$
__________$$$___$$$$___$$$$$$$$$$$__$$$$__$$$$
_________$$$$___$$$$$___$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$
____$____$$$_____$$$$__________$$$___$$$$$$$
__$$$$__$$$$_____$$$$_____$____$$$_____$
__$$$$__$$$_______$$$$__$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$______$$$$__$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$_____$$$$___$$$$$$
___$$$$$$$$$$$_____$$$
____$$$$$$$$$$$____$$$$
____$$$$$__$$$$$___$$$
____$$$$$___$$$$$$
____$$$$$____$$$
_____$$$$
_____$$$$

.•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•. .•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•..•:*¨`*:•

Khyl väestörekisteri keskus on hiano paikkaKeskiviikko 21.01.2009 01:38

Löysin sielt ett suomeen on kastettu 3 JORMA-nimistä NAISTA!!!!Siin kohtaa repes aika railakkaastui :''DDD
HELP HELP HELP HELP!!!


Tä on tosi vaikeet oon nyt melkee soittamas jo...

oli pakko, ku on nii tylsää...Tiistai 20.01.2009 18:46

Paljonko vuosia täytät vuonna 2009?
- 17

Voisitko seurustella jonkun kahdeksan vuotta vanhemman kanssa?
- Juuh<3

Oletko mustasukkainen?
- Tarvittaessa :D

Oletko hyvä peittämään oikeat tunteesi?
- OLEN!

Mainitse yksi asia, jota odotat innolla:
- sitä ku pääsen kampaajal 28. päivä

Oletko ikinä kävellyt seinää päin?
- njaah... enpä muista

Puhuisitko ihmiselle, joka satutti sinua eniten?
- Puhuisin, koska ihminen joka voi satuttaa minua eniten on ihminen jota rakastan<3

Lyön vetoa ettet pysty juoksemaan ulos ja takaisin neljässä sekunnissa.
- En nii, ku oon kipee :D

Ajattelet jotakuta, etkö niin?
- mjuuhu

Miltä hiuksesi näyttävät tällä hetkellä?
- Nuttural, ihan paskaset... luistelemas olin tänää...

Milloin itkit viimeksi?
- Eilen :\

Voisitko olla kuukauden puhumatta parhaalle ystävällesi?
- Onhan nii ollukki mut siis on se aika vaikeet..

Luuletko että joku ajattelee sinua tällä hetkellä?
- En usko...

Kerro paidasta, joka on ylläsi.
- KAUHEE herutus toppi :D

Mikä on viimeinen alkoholiton juoma, jonka nautit?
- Kielletty hedelmä jaffa

Pidätkö siitä että asiat pysyvät samanlaisina, vai haluaisitko niiden muuttuvan?
- Muuttuvan

Oletko ikinä toivonut omistavasi jotakin toista sukunimeä?
- Juuh

Vilkutatko kun näet ihmisiä joita tunnet?
- Jouh

Onko vanhempasi suojelevaisia sinua kohtaan?
- Ei yli, mut siis joo

mikä oli viimeisin punainen asia minkä söit?
- ööh... tomaatti?

Viimeinen ihminen joka kommentoi sinulle galleriassa tai facebookissa?
- Gallerias Siru ja facebookis Mirka

Keneltä on viimeisin viestisi?
- Mammalt

Yhteys sinun ja viimeisimmän sinulle tekstanneen välillä?
- Isoäiti ja asun sen luah

Mitä mieltä olet tupakoinnista?
- Jokanen tavallaan

Kuinka sinä ja paras ystäväsi tutustuitte?
- Hmm... Koulus

Viimeisin asia, jonka printtasit koneeltasi?
- jaa-a

Tykkäätkö saada isoja haleja?
- JOOOH!!

Onko sinulla usein halipula?
- Joka päivä

Jos hyppäisit nyt huoneesi ikkunasta, kuinka pahasti sinun kävisi?
- Ei kuinkaan :D

pidätkö aivastamisesta, vai inhoatko tunnetta sitä odotellessa?
- Oon tänää kyl aivastellu niiiin paljon ett täl hetkel vihaan sitä >:(

pidätkö jäätelökakusta?
- Riippuu...

Jos voisit mennä naimisiin jonkun julkkiksen kanssa, ketä se olisi?
- Hmm... empä tiivä

öitä..Maanantai 19.01.2009 23:35