IRC-Galleria

{nasta_pimu}

{nasta_pimu}

Muokkaa tilaasi

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 20:28

Sano HEP, jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen.
Heräs kesken päiväunien kaameeseen huutoon... no koitin suuta niin hyvä jos sain ikeneeseen koskee ja mus siellä oli taas uus hammas puhkeenassa... saa nyt sit nähä... annoin sille nestemäistä Panadolia ja rauhottunu on... kohta syömään ja leikkiin.... Jos viel yön kitisee ja aamulla kipee niin soitan tk:n päivystykseen et saavat kattoo ne sen kkorvat uudelleen ettei siel oo itkun syy...


Meil muuten Iida lähti tänään Kalajoelle mummolaan viikon lopuksi... Mennään sinne sit koko poppoo ens viikonlopuksi virpoon, kokolle yms. pääsiäis juttui tekeen...

xDLauantai 08.03.2008 21:38

Aatami ja Eeva olivat miltein valmiina,kun jumala kaiveli luomislaatikkoa:"täällä on vielä pari asiaa jäljellä. Ensimmäisenä on kikkeli. "minulle, minulle!" huusi Aatami. Ja saatuaan vehkeen hän heilutteli sitä, juoksi nauttien ilmavirrasta ja liikkeestä. Hän pissasi kuvioita hiekkaan ja nauroi ilosta. Eeva katseli ja kysyin: " mitä minulle jäiluojani?" jumala katsoi Eevaa lempeästi: "aivot eeva, aivot"

[Ei aihetta]Perjantai 07.03.2008 18:22

Mun nuoruuden ensi ihanstu/ rakkaus....

Enää ei ole BSB mulle sama kuin ennen kun olet pois... Onnea sinulle ja perheellesi...

http://www.youtube.com/watch?v=XoW9cyYcjco&feature=related

Ja täs mulle niin rakas ja mun mielestä paras BSB:n musa video...

http://www.youtube.com/watch?v=A0YSXPc_4M0

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 12:15

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Laitoin tämän tänne ja pyydän eräitä ihmisiä kopioimaan tämän saman tarinen omaan päiväkirjaansa. Näillä henkilöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1. Kopioi tämä päiväkirjaasi
2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sydäntäsi.

Kuten huomaat, minä valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

Ystävät ovat kuin enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloillemme kun siivissämme on jotain vikaa, emmekä muista kuinka lennetään.
Löytyipä sitten tällainen. Eli Yuwie.com on Facebookin tyylinen sivusto, jossa voi kerätä ystäväverkostoa, liittyä klubeihin (vrt. Facebookin Groups), jne. Ja mikä parasta, sinulle maksetaan tämän sivuston käytöstä! Eli kaikki nyt liittykää käyttäen http://r.yuwie.com/nastapimu
Tuosta linkistä siis liityt sivustoille "referaalinani", jolloin minä saan pientä korvausta, kun käytät sivustoa. Pointtina on, että sinä et menetä mitään ja joka tapauksessa sinut isketään jonku referaaliksi, halusitpa tai et. Eli miksi mennä jonku ventovieraan referaaliksi, kun voit valita tutun ja turvallisenkin vaihtoehdon? ;) Mahdollisesti annan pientä korvausta tuottamastasi hyödystä. Pitää nyt katselmoida, miten paljon näitä referaaleja meikäläiselle ilmestyy, sekä kuinka paljon ne alkavat tuottamaan :) Jos vain helppo raha kiinnostaa, niin nyt kannattaa liittyä! Ja, jos jollekulle jäi epäselväksi, tämä on TÄYSIN ILMAINEN palvelu.

Olenko kaverilistallasi?Torstai 14.02.2008 23:08

Vastaa tähän ja lisää tämä sitten päiväkirjaasi,
ja ylläty kenen listoilla oletkaan.

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 18:49

mä inhoon näitä, varsinki ku oon aika taikauskoinen hömppä...

Pitikin mennä lukemaan!

Sinä joka luet tätä, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina 20:06.

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 20:26

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaan jos oot sanonu moi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 21:00

Katsotaan kuinka moni IRC-galleriaan reksteröityneistä haluaa toivottaa mulle hyvää joulua..

Kopioi omaan ja katso kuinka moni välittää ees sen verran että toivottaa hyvää joulua. :)