IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2012 13:12

SUKUPUOLI
[x] nainen
[ ] mies

IKÄ
[ ] 0-10
[ ] 10-20
[x] 20-30
[ ] 30-40
[ ] 40-50
[ ] 50-60
[ ] vanhempi

PARISUHDETILANNE
[ ] sinkku
[x] seurusteleva
[ ] kihloissa
["x"] avo/avioliitossa (Heittomerkeillä, koska asutaan kyllä saman katon alla, mutta ei silti koeta olevamme 'avoliiitossa', kuulostaa turhan viralliselta 8DD
[ ] sitoutunut
[ ] forever alone

USKONTO
[x] kristitty
[ ] ortodoksi
[ ] ateisti
[ ] jonkun uskonnonlahkon jäsen
[x] joku muu, mikä?
- Koen olevani agnostikko. Jumala on olemassa, eriasia, millainen.

SUUNTAUTUMINEN
[ ] heteroseksuaali
[/] homoseksuaali
[x] bi-seksuaali
[ ] pan-seksuaali
[ ] jokin muu?

1. Tämänhetkinen fiilis? - Väsyttää, ei ole kauan siitä kun heräsin. Ja kun olisin kerrankin hereillä ajoissa niin katselen täällä kivasti kissan perään aamupäivän, että se saa parafiiniöljyä. Nam.<//3
2. Viimeisin kuuntelemasi kappale? -

3. Oletko joskus ollut ihastunut kaverisi kumppaniin? - Ööööö olen mielestäni joskus.
4. Oletko koskaan viritellyt jotain varatun henkilön kanssa? - En tiedostaen ainakaan.
5. Oletko humaltuneena seksuaalisesti virittyneempi, kuin selvinpäin? - No olen aika seksuaaliviritteinen muutenkin, mutta ehkä astetta rivommalla tavalla humalassa. Dunno. Kait. En tiiä.
6. Mitä aiot tehdä tänään? - Olen kotona jonnekin puolille päiville, menen koululle tekemään iloista steampunk takkiani jonnekin kuuteen asti, pakkaan ja siivoan. Huomenna auttaan iskää töissä.
7. Heittäydytkö usein marttyyriksi, jos muut eivät tee kuten haluat? - Öööö no kyl mä osaan olla marttyyri, mut harvemmin tällaisissa tilanteissa.
8. Millainen olet riidellessä? - Marttyyri toisinaan ja toisinaan vedän mykkäkoulua, olen ärsyttävä, mutta siitä huolimatta yritän punnita vaihtoehtoja "kuka tässä teki väärin vai teimmekö kumpikin yhtä paljon"-välejä ''D Empä usko että kukaan riidellessä MUKAVA olisi.
9. Oletko koskaan esittänyt olevasi päihtyneempi, kuin tosiasiassa olet? - Eeeen ainakaan muistelisi näin tapahtuneen.
10. Oletko mielestäsi kauniimpi/komeampi kuin joku ystäväsi? - En tiedä, voin olla ja voi olla, etten ole : D Riippuu keneltä asiaa kysyy. Ehkä on sen verran paljon joutunut omaa pärstää ja kroppaa kriittisellä silmällä katsomaan, että sanoisin kavereideni olevan kauniimpia, mutta toki olen heitä vähemmän kriittisellä silmällä katsonut, koska miksi se kiinnostaisi, onko kaverini minua nätimpiä XD ? Hengaan ihmisten kanssa pinnallisista syistä niinq hei 8''DD
11. Onko joku särkenyt sydämesi? - On tämäkin päässyt joskus tapahtumaan.
12. Oletko sinä joskus särkenyt jonkun sydämen? - No vastavuoroisesti tämäkin on mahdollisesti käynyt.
14. Oletko käyttänyt (myös kokeilu lasketaan) huumeita? - Tiedostamattani, mitä 'tupakka' sisälsi, niin joskus teininä kyllä.
15. Teetkö sitä usein? - En, eka ja vika kerta.
16. Kehutko usein tuttujasi vain mielistelläksesi heitä? - Kyllä, en saa kavereita kuin nuoleskelemalla -.- Pyrin ainakin olemaan rehellinen, joten en kehu vain miellyttääkseni, kyllä minä ihan vakavissani olen, jos kehuja jakelen.
17. Vihaatko jotain henkilöä tuttavapiirissäsi, mutta et näytä sitä? - En vihaa, tunnen suurta inhoa ehkä jotakuta/joitakuita kohtaan, mutta kyseinen/kyseiset ihmiset ehkä olettavat minun vihaavan. Minä en osaa vihata kovinkaan hyvin, tai käyttää sitä sanaa. Liian vahva minulle.
18. Oletko flirttaillut pomollesi/esimiehellesi päästäksesi ylenemään "reittä pitkin"? - AinahH. En. TÄSSÄ tapauksessa ehkä mielistellyt, en sentään flirttaillut XD
19. Mitä mieltä olet homoseksuaaleista? - 85% minusta kuuluu vähemmistöön, joten mitä minun pitäisi tehdä? Vihata itseäni? ''D Homot on ok, mutta alan pikkuhiljaa kasvamaan sen yli, että fanittaisin homoseksuaalisuutta turhan isossa mittakaavassa. "IIIIIH POJAT PUSSAA KAWAIII DESUUU~!" Huomaan ärsyyntyväni ihmisten seurassa, jotka ovat in lööv homoseksuaalisuuteen, ja saatan jopa vittuuntua, jos heti perään tulee kommenttia että heteroseksuaalisuudet on niin tylsiii yms. Make me sick. Oikeesti. Homofobiasta aina puhutaan, mutta sitten kun homot dissaa heteroita, siitä ei puhuta koskaan. Miksi ei? Se on hassua. Ja ärsyttävää. Sama kuin feministit valittavat, että mies-naissuhde on NIIN epätasa-arvoinen, kun naisen pitäisi tiskata, pyykätä, siivota.... Ja silti oletetaan, että kun tulee ongelmia sähkölaitteiden, auton, elektroniikan yms kanssa, niin se on AINA mies, joka tekee asiat. ...Saimpas tästä pitkän valituksen. Ehkä heräsin väärällä jalalla, en tiedä, mutta lopetan tähän, koska poikkesin aiheesta aika paljon, pointti taisi kuitenkin tulla selväksi 8'D
20. Voisitko työskennellä prostituoituna? - En usko, että voisin.
21. Asteikolla 1-5, kuinka hyvä itsetunto sinulla OIKEASTI on? - Öäääöö no on olemassa elämän eri osa-alueita, joista itsetunto koostuu, mut keskiarvollisesti ehkä 2½.
22. Kuinka sinulta saa "jalat alta"? - Antamalla huomiota ilman sitä pyytämättä, olemalla fyysisesti lähellä, kuuntelemalla ja keskustelemalla. Antamalla herkkuja. ...Olenko helppo vai helppo?
23. Paheesi? - Ööööäääää Limsa, jäätee ja sipsit.
24. Vietteletkö ihmisiä vain omaa itsetuntoasi nostaaksesi? - Ehkä alitajuisesti joo, koska flirttailen tiedostamattani aika paljon. Onhan se aina tosi ylentävä tunne, kun saa joltakin positiivisessa mielessä huomiota.
26. Onko sinun sanottu olevan itsekäs? - Öööö on kai joskus.
27. Pitävätkö ihmiset sinua ärsyttävänä? - Varmasti jotkut ja niin kuuluukin olla. Ei ole olemassa ihmistä jota kaikki sieltäisi. On kuitenkin myös ihmisiä, joiden mielestä olen suurimman osan ajasta ainakin ihan kiva?
28. Ajeletko ihokarvojasi? - Lähinnä kainaloista, ei ole tullut hirveää tarvetta sheivailla jalkoja tai käsiä 8DD
29. Vajoatko helposti masennukseen? - Riippuu. Nyt näyttäisi taas masennuskausi haluavan puhjeta kukkaansa. How nice.
30. Mikä on yleisin kohteliaisuus, jonka ihmiset sinusta sanovat? - Olen lahjakas piirtämään/minulla on kauniit silmät/mukavan kokoiset tissit. .....Laaame 8''DD
31. Mitä muuttaisit ulkonäössäsi? - Voisin olla runsaasti hoikemmassa kunnossa. Olisin aika iloinen, jos minusta voitaisiin puhua edes käsityksellä "normaaleissa mitoissa".
32. Liioitteletko usein asioita, jotta siitä olisi etua sinulle muiden silmissä? - Saan kyllä tarinani joskus lentämään, myönnän sen. Pyrin silti olemaan rehellinen, vaikka realismin taju katoaisikin jossain vaiheessa ja menisi liioittelun puolelle. En ole kuitenkaan siinä niin paha, kun monet tuttavani ''D
33. Milloin ja mistä syystä itkit viimeksi? - Ööäää oli vissiin yksinäinen, väsynyt ja masentunut olo. Ei siihen sen kummempaa vaadittu.
34. Oletko sanonut "minä rakastan sinua" ILMAN, että olet tarkoittanut sitä ? - En tietääkseni.
35. Miten reagoit, kun kuulet, että sinusta on puhuttu pahaa? - Kiinnostun tietenkin, MITÄ pahaa minusta on puhuttu. Ja reagoin sen mukaan, perustuuko puheet tosiasioihin vai tekaistuihin. Ihmiset puhuu aina, myös minä, joten miksi saisin hirveän kohtauksen, jos minäkin joskus joudun keskustelun aiheeksi?

[x] olin täysin rehellinen tämän testin aikana

[ ] jotain tästä väliltä.....

[ ] muuttelin totuutta hieman

[ ] laskettelin täyttä luikuria!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.