IRC-Galleria

||Lallu||

||Lallu||

I don't care anymore...

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 21:21

Väsyttää, oksettaa, pää kipee ja tuntuu että kohta lähtee henki.. Mitä tästä voimme päätellä...

virhe!!Maanantai 28.08.2006 22:46


1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

=DDMaanantai 28.08.2006 20:09

On se kiva asua hopparin kans samas huonees!!! =DD
vaihettiin vähä tyylejä =DD kerjäsin verta nenästäni ja sitä myös sain... melkeen on ikuistamisen arvosta =DD

VAROITUS!!!Lauantai 26.08.2006 01:27


Liikkeillä on pahansuopia olentoja, minkä vuoksi suosittelen ulkoaopeteltavaksi seuraavan listan yleisen turvallisuuden vuoksi.
________________________________________
KRAPULAKEIJUT

Aloitatko illan lompakko täynnä seteleitä ja heräät aamulla pussissasi on vain kaupan kassakuitti, pari euroa ja kourallinen senttejä? Peittääkö kieltäsi aamulla sitkeä ja kammottavan makuinen epämääräinen tahna? Jos vastaat "kyllä", niin juopottelusi on houkutellut paikalle krapulakeijuja.

Pahanilkiset krapulakeijut vievät rahasi, paskovat suuhusi ja nauravat räkäisesti päälle. Lisäksi krapulakeijun taikasauvan kosketus tyhjentää muistisi, jolloin joudut kyselemään edellisillan tapahtumista kavereiltasi - he taas kertovat sinulle juuri ne tapahtumat, joita et haluaisi muistaa. Krapulakeijut vihaavat tupakoitsijoita ja paskovat näiden suihin useammin kuin muiden.
___________________________________________
JYSÄRIPEIKOT

Kun nukahdat, se tapahtuu. Lattianraoista ja kukkaruukkujen takaa marssii esiin armeija möriseviä pikkuruisia peikkoja, jotka suustasi tuleva alkoholin tuoksu on houkutellut paikalle. Janoiset jysäripeikot hönkivät suusi ja sieraintesi kautta elimistöösi tarkoituksenaan suunnistaa vatsaasi siellä muhivan oluen ja viinan vuoksi.

Luonnostaan tyhminä ja hidasälyisinä jysäripeikot eivät kuitenkaan ikinä löydä perille, vaan eksyvät pääsi sisälle, josta ne eivät enää löydä tietä ulos. Epätoivoiset jysäripeikot tarttuvat tällöin moukareihin, nuijiin, varstoihin, seipäisiin ynnä muihin astaloihin ja alkavat takoa kallosi sisäpuolta halki vapauteen päästäkseen.

Peikot kuolevat nälkään ja hapen puutteeseen ennen kuin ehtivät saada aikaan todellista tuhoa, mutta sitä ennen sinulla on edessäsi monta piinallista tuntia.
__________________________________________
HUMALATONTUT

Joissain pulloissa asustaa humalatonttuja. Nämä leppoisat olennot elävät elämäänsä kelluen alkoholipitoisessa nesteessä kaikessa rauhassa, kunnes pullo korkataan ja joku kohottaa sen huulilleen.

Kurkkutorvea pitkin alas mahalaukkuun putoavat tontut huomaavat kauhukseen autuaan elinympäristönsä vaihtuneen vatsahappojen, kahvin ja puoliksi sulaneen ruuan täyttämään hornankattilaan. Kunhan alkushokki on haihtunut, muutoin niin rauhalliset humalatontut joutuvat mielettömän paniikin valtaan ja alkavat potkia, rimpuilla ja puskea päätään mahalaukun seinämiin. Tämä aiheuttaa hyvin epämiellyttävän tunteen epäonnisen kännikalan vatsassa.

Tonttujen määrästä ja juhlijan yleiskunnosta riippuu kuolevatko tontut hiljalleen vatsan sisälle vai tapahtuuko joukkopako suun kautta. Jälkimmäisestä ilmiöstä käytetään jostain syystä nimitystä "laatta lentää" -ehkä tontut on joskus assosioitu rakentamiseen.
__________________________________________
MUSTELMAAHISET

Yrität ylittää kadun ja kävelet päin lyhtypylvästä. Suuntaat kulkusi pensaikkoon lievittääksesi virtsarakkosi painetta - yhtäkkiä oletkin turvallasi muurahaispesässä. Yrität avata olutpullon mutta amputoitkin toisen peukalosi pullonavaajalla. Mikäli näin käy, tiedät että metelöintisi on herättänyt äreän menninkäisen, mustelmaahisen.

Ihmissilmälle näkymätön mustelmaahinen vihaa syvästi rauhanhäiritsijöitä ja kostoksi tönii, tyrkkii ja kampittaa näitä parhaansa mukaan tarkoituksenaan saada nämä telomaan itsensä mahdollisimman pahasti. Mikäli luulet, että mustelmaahinen on kimpussasi mene rauhallisesti makuulle - lopulta se kyllästyy ja lähtee pois.
________________________________________
RÄYHÄHENGET

Äreät, oikukkaat ja alati pahantuuliset räyhähenget jakaantuvat useisiin epämiellyttäviin alalajeihin. Kaikki lajit tartuttavat uhrinsa menemällä tämän verenkiertoon, jossa ne aiheuttavat ns. "pahaa verta".

Eräät alalajit yllyttävät tuhoamaan julkista tai yksityistä irtaimistoa, toiset pakottavat sinut haastamaan riitaa muiden ihmisten kanssa (aivan liian usein riitakumppanina on iso, ruma ja karvainen bodari tai kymmenpäinen skinilauma).

Tietyt henkilöt ovat alttiimpia riivatuksi tulemiselle kuin toiset. Katolinen kirkko ja herännäiset kristityt ovat yrittäneet parantaa riivattuja rukouksin ja raamatunlausein (huonolla menestyksellä), mutta omasta mielestäni paras hoitomuoto on edelleenkin potilaan päänahan hieronta kovalla materiaalilla. Tämä kivikauden ajoilta periytyvä hoitomuoto tunnetaan veikeällä nimellä "nuijanukutus".

Eräs räyhähenkien alalajeista on nimeltään örmy. Örmyn vaivaama ihminen istuu vaiti yksin pimeässä nurkassa ja tuijottaa lasinpohjaa kasvoillaan ilme, joka pysäyttäisi jopa käsistä karanneen puskutraktorin. Kierrä örmyn uhri mahdollisimman kaukaa.
_________________________________________
JORINAPIRUT

Jorinapirut ovat kaukaista sukua räyhähengille. Ilmojen halki liikkuessaan jorinapiru saattaa sukeltaa humalaisen korvan kautta aivoihin, joissa pahahenki sulkee välittömästi kaiken ajattelukyvyn sekä kaikki aistit.

Jorinapirun valtaama uhri yleensä liimautuu tiettyyn henkilöön ja jankkaa tälle mielipiteitään tylsimmästä ja kuivimmasta mahdollisesta aiheesta. Uhri toistaa samoja lauseita yhä uudelleen ja uudelleen ja viljelee näiden välissä fraaseja kuten "vittu niinku", "kyllsätajuut" ja "tiätsä silleen tota niinku". Lopulta jorinapirun lamaannuttava vaikutus lakkauttaa aivoista puhe- ja liikuntakyvynkin jolloin uhri vajoaa sammuneena maahan kaikkien helpotukseksi.
_________________________________________
KALMA

Yletön alkoholin käyttö saattaa houkutella paikalle Kalman, joka tahtoo viedä innokkaan juhlijan kotiinsa jatkoille. Kalman mukaan lähteneen juhlijan tunnistaa kalpeasta ihosta, pulssin ja hengityksen pysähtymisestä sekä lautumista ruumiissa. Tällöin ei voi tehdä juuri muuta kuin todeta tilanteen, ilmoittaa viranomaisille ja kohottaa maljan edesmenneen muistolle.

voihan vittu saatana! >:(Keskiviikko 23.08.2006 23:56

olipa tänään sitte niiiiin mukavaa.... ensimmäinen liikka tunti... pittää kertua jtn. ihtestä.. tottakai mainihin sen että mulla on aina nilikat tai polovi paskana... opettaja oli vaa et ok. nooh.. pelattii jalakapallua... sitte vähä innostuin... Ei sitte kävellä enään...
polovi osotti mieltään... >:( kiva lähtee illalla taas riippusillalle =( saavat kuskata mua maitorattailla xD

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 22:03

"Missäköhän Runkku on?"
"Vissii runkulla. Ja kohta taitaa mennä tippuri perässä"
"sitte tuleeki sieni"
=DD

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 14:46

Käytiin tosiaan eilen seikkailemassa =D Ja mä sain sydärin jonku helvetin ison rotan takia x)
voi kaveri paran korvia ku kiljasin suoraan puhelimeen x)
ja riippusillalla piti kans pelleillä =P
Tänään tieten taas lähetään kiertään autiotaloja.. Mitäköhän kiksejä me niistäki oikee saadaan? =D
ja tämä aamu.. voi vittu! =D myöhästyttii heti ensimmäiseltä tunnilta x)
on se kiva ku kaks aamu-unista punkkaa samassa kämpässä=D
eihän me vittu koskaan nosuta kaheksaks... tosin tänään alko yheksältä... ja kohta pittää kipittää tunnille... mutta mikäs kiire sitä valmiissa maailmassa? =)

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 00:45

plaaah.. onpa jännää... Meikä chillaa tääl kirjaston yksin ku Runkku ja Sieni meni suihkuun... Jaaha.. ja valot taas räpsyy ihtestään... =) tää on kiiiiiiiva paikka =)
Yöllä lähetään sienen ja runkun kans chillaileen ja katteleen paikkoja... =P
Ei kyl yhtää vituta vaikka tänne tulinki kouluun =D aivan mahtava jengi kyl! =D mitä ny kukaan ymmärrä mua ja runkkua mutta samakkai soon x)
Kuulemman "liian sairaita" ne meijän jutut =DD
Vois huomenna taas käydä raapustamassa tänne jtn. =)
*Tippuri kuittaa* xD

btw. "lempinimi" Tippuri tulee pippurisesta ja siksi niin pirullinen koska Jenni sai lempinimen runkku =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.08.2006 20:48

Jaaha.. soon lähtö edessä.. Jos musta ei kuulu mitään kolmeen päivään niin mä oon kuollu =D
Tarkistaan että kaikki mukana ja matkaan..

Pakkaamista =( Sunnuntai 20.08.2006 15:40