IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

<3Torstai 17.07.2008 21:01

Maanantaina nään taas poitsun, toivottavasti saan hänestä kuvan mukaan vaikka onkin ylimääränen ultra.. Oon iha intoo piukassa, niinku on silti lapsen tuleva kummitätikin, Jutta, joka on myös tulossa katselemaan vavvelia. Toivottavasti kaikki kunnossa.

Kävin taas shoppailemassa poitsulle vaatteita kauheen läjän, mut tarpeeseen ne kaikki tulee.. xD Kaikki vaan varottelee mua koko ajan ettei ne mahdu ensimmäisten 2 viikon jälkeen sille enää ko ostelen kokoo 44 ja 50 pelkästään, mut perkele!! mitä mä sit sille puen ensimmäisten viikkojen aikana jos en osta pikkusia vaatteita?! Ja ainii.. sain äitiyspakkaksen pari päivää sitte!!! Huisii.. sekin sisälsi kaikkee kivaa ja pikkusta, mut sielläkin oli tosi isoja vaatteita vastasyntyneelle.. jotenka siis oli ihan hyvä vaan että ostin pieniä kuteita. ni.

Ps. Onko kellään ylimääräisiä vauva-tarvikkeita? Kuten esim. sitteri ja kantokoppa.. ne olis ainoot mitä enää tarviin.. Jos vaan jollain on halvalla myytävänä tai että antaa pois, ni tänne vaan.. En jaksais millään mennä kirjaimellisesti pyörimään kirppiksillekkään, ja jos ostan uutena ni pureskelenki sit loppu kuun taas kynsiäni ja syön maasta pieniä kiviä kun ei riitä nää sossun rahat enää ruokaan..

Ja sit viel.. MÄ TARVIIN PESUKONEEEEEN!!!! Ketä tietää mistä saa halvalla??!??!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.