IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

HAISTAKAA VITTU!!Torstai 24.07.2008 15:19

Mikäköhän siinä on että mun asiat näyttää kiinnostavan ihmisiä enemmän ko niitten omat asiat?! minkä takia ne jaksaa nassuttaa siitä ettei mun lapsella ole isää, etten käy töissä, ei oo ammattia??? Mikä siinä on niin helvetin ihmeellistä? eläkööt helvetti omaa elämäänsä, tai jos on niin tylsä elämä ettei kiinnosta enää mikään muu kun toisten ihmisten asioiden pähkäileminen, tappakoot itsensä..

Nyt voin vielä kerran selvittää teille kaikille kusipäisille utelijoille ja valittajille:
1. Mun lapsella ei ole isää, koska tämä valitsi kaljapullon ja entisen heilansa perhe-elämän sijaan, asia ei mua enää paskan vertaa häiritse, joten voitteko tekin antaa asian olla?
2. En käy just nyt töissä, koska on kovin vaikee hakee vakituista työpaikkaa ilman ammattia ja raskaana ollessa.. ja toiseks, mulla on epäilty raskausmyrkytystä ja nyt hetken aikaa on tullu liian usein supisteluja, joten lääkäri kirjotti mulle pienen pienen lapun jossa kerrotaan että ennenaikaisen synnytyksen vaaran takia ei suositella työssäoloa. Että näin.
3. Mulla ei ole ammattia, koska lopetin koulun ihan vaan sen takia että ammatti ei kiinnostanut sen enempää ko kirkan kuolemakaan.. Mun piti alottaa opiskelut toisessa paikassa tän vuoden alussa, mutta kuinkas kävikään, pamahdin paksuksi, joten se jäi.

Nyt kun olen selvittänyt muutaman henkilökohtasen asiani teille kaikille liian utelijoille ihmisille, olette varmasti tyytyväisiä? Joten jättäkää mun asiat mun asioiksi, ja keskittykää vaikka niihin omiin asioihinne, mikäli ne ei teille riitä, kuten sanoin, kannattaa heittää lusikka nurkkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.