IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

JESH!!!Lauantai 30.08.2008 21:28

Sain hommattuu pojalle ja mulle kämpän liinaharjasta, ja viel kaiken lisäks rivitalokämppä! eipä tarvii sehlata vaunujen kans rappusissa ja muutenkin oma piha ja kaikkee.. Kylpyhuone on niin saatana iso et sinne sais asutettuu vaiks toisenki perheen, samallai vaatehuone. Nyt on suurin murhe pois päiväjärjestyksestä, enää on pesukone hommattava.. jos vaan halvalla jostain sais ni kiva olis.
Ja elämä hymyilee taas :D

Rv. 35Maanantai 25.08.2008 23:30

Tänään oli ultra, vauvalla kaikki ok. Varmistin vielä lääkäriltä et varmasti poika tulossa.. näin on, luojan kiitos siittä koska oon ostanu pelkkiä poikien vaatteita jne. Poika on aika ponteva, koska painaa jo 2800g, ja kuitenki laskettu aika olis vast 5.10.. toivottavasti ei oo mikään norsu kuitenkaan, mut sit taas pulleet vauvat on söpöimpii <3

Voih, suuri helpotus on myös et huomenna näyttö isommassa kämpässä ja mitä luultavimmin saan sen ku toisella hakijalla on koira ja asunnossa laminaattilattiat ni ei oikee suotavaa, mut peukut pystyyn et saan sen, tarviin nyt tosi kipeesti sen kämpän koska poika punkee ittes todennäkösesti ens kuun puolessa välissä pihalle tai mahdollisesti jo ennempää.. mut näillä mennään ku ei muutakaa voi.

My Baby.Lauantai 02.08.2008 16:11

Kävin siellä ylimääräsessä ultrassa, jonka tarkotus oli se että tarkkaillaan pojan kasvua kun oli muka liian pieni.. Tosin äippäpolilla selviskin että on tavallista isompi :D joku kasvupyrähdys kenties?! Poika paino viikolla 30 n.1700g ja keskiarvopaino niillä viikoilla n.1350g.. Joten ei poika kovin pikkanen ole, mut läskit vauvat on kaikist lutusimpii :D Sit se toine lääkäri anto mulle vielä uuden ultra ajan jälleen painon tarkkailua varten, WTF?! kui ison muksun ne kuvittelee mun pyöräyttävän?? Synnytyslääkärikin katto pikkasen kieroon sitä hoitajaa ku se varas kolmatta ylimäärästä aikaa.. nooh.. hyvä vaan et saan nähdä enkelipoikani useemmin.. niin, siis viikolla 35 seuraava aika äippäpolille.. nyt menossa viikko 32.. sitä odotellessa.

HAISTAKAA VITTU!!Torstai 24.07.2008 15:19

Mikäköhän siinä on että mun asiat näyttää kiinnostavan ihmisiä enemmän ko niitten omat asiat?! minkä takia ne jaksaa nassuttaa siitä ettei mun lapsella ole isää, etten käy töissä, ei oo ammattia??? Mikä siinä on niin helvetin ihmeellistä? eläkööt helvetti omaa elämäänsä, tai jos on niin tylsä elämä ettei kiinnosta enää mikään muu kun toisten ihmisten asioiden pähkäileminen, tappakoot itsensä..

Nyt voin vielä kerran selvittää teille kaikille kusipäisille utelijoille ja valittajille:
1. Mun lapsella ei ole isää, koska tämä valitsi kaljapullon ja entisen heilansa perhe-elämän sijaan, asia ei mua enää paskan vertaa häiritse, joten voitteko tekin antaa asian olla?
2. En käy just nyt töissä, koska on kovin vaikee hakee vakituista työpaikkaa ilman ammattia ja raskaana ollessa.. ja toiseks, mulla on epäilty raskausmyrkytystä ja nyt hetken aikaa on tullu liian usein supisteluja, joten lääkäri kirjotti mulle pienen pienen lapun jossa kerrotaan että ennenaikaisen synnytyksen vaaran takia ei suositella työssäoloa. Että näin.
3. Mulla ei ole ammattia, koska lopetin koulun ihan vaan sen takia että ammatti ei kiinnostanut sen enempää ko kirkan kuolemakaan.. Mun piti alottaa opiskelut toisessa paikassa tän vuoden alussa, mutta kuinkas kävikään, pamahdin paksuksi, joten se jäi.

Nyt kun olen selvittänyt muutaman henkilökohtasen asiani teille kaikille liian utelijoille ihmisille, olette varmasti tyytyväisiä? Joten jättäkää mun asiat mun asioiksi, ja keskittykää vaikka niihin omiin asioihinne, mikäli ne ei teille riitä, kuten sanoin, kannattaa heittää lusikka nurkkaan.

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 19:29

Tää laps tekee kiusaa.

Tapaus nro.1 .
Oltiin eilen saunassa meen iskän ja äiskän tykönä, mee äitii harmitti kun ei oo vielä kertaakaan kerinnyt näkemään poitsun valtavia potkuja tai pyllyn nostoja.. niinpä mun rakas äiti rupes kiusaa poikaa painelemalla kohtuun lujaa mun vatsaa ja tökki sormella sitä, että lapsoseni heräis.. Näin kävi, laps heräs ja mun saunarauha oli mennyttä.. muljas niin että tuntu kun sisuskalut olis kääntyny ympäri muutamaan otteeseen. Kiitos siitä äiti.

Tapaus nro.2 .
Istuskelin tupakilla terassilla kaikessa rauhassa saunan jälkeen, kunnes.. tämä lapsi päätti tunkea väen vängällä itsensä mun kyljestä pihalle, pylly edellä.. Näin ollen meen äiti näki pyllynostonkin samana ehtoona. Tosin se ei vaan tuntunut kovin miellyttävältä, kiristi vähä :D

Tapaus nro.3 .
Olin menossa nukkumaan, luonnollisesti makasin kyljelläni ja luin kirjaa.. ja arvatkaas.. tämä lapsi päättikin että kun ei nuku hänkään, ni ei nuku äitikään, ja sit alko hirvee myllääminen mun sisuksissa.. Ja sit se yritti iha varmaa tahallaa rikkoo mun kylkiluut niillä potkuillaan, mut eipä se vielä mitään, mut sit ku olin saamas unen päästä kiinni, ni se hyökkäs mun virtsarakon kimppuun ja meinasin kusta housuni.

Oih ja Voih.. Miten kaikki äidit on kestäny kokonaiset 9 kuukautta tätä? vai olenko kenties ainoa joka kantaa ADHD lasta mahassaan? luulenpa, koska kaikki äidit jotka tunnen, on sanonu et odotus aika on ihanaa.. Oon jyrkästi eri mieltä, tulis pihalle vaan jo.


<3Torstai 17.07.2008 21:01

Maanantaina nään taas poitsun, toivottavasti saan hänestä kuvan mukaan vaikka onkin ylimääränen ultra.. Oon iha intoo piukassa, niinku on silti lapsen tuleva kummitätikin, Jutta, joka on myös tulossa katselemaan vavvelia. Toivottavasti kaikki kunnossa.

Kävin taas shoppailemassa poitsulle vaatteita kauheen läjän, mut tarpeeseen ne kaikki tulee.. xD Kaikki vaan varottelee mua koko ajan ettei ne mahdu ensimmäisten 2 viikon jälkeen sille enää ko ostelen kokoo 44 ja 50 pelkästään, mut perkele!! mitä mä sit sille puen ensimmäisten viikkojen aikana jos en osta pikkusia vaatteita?! Ja ainii.. sain äitiyspakkaksen pari päivää sitte!!! Huisii.. sekin sisälsi kaikkee kivaa ja pikkusta, mut sielläkin oli tosi isoja vaatteita vastasyntyneelle.. jotenka siis oli ihan hyvä vaan että ostin pieniä kuteita. ni.

Ps. Onko kellään ylimääräisiä vauva-tarvikkeita? Kuten esim. sitteri ja kantokoppa.. ne olis ainoot mitä enää tarviin.. Jos vaan jollain on halvalla myytävänä tai että antaa pois, ni tänne vaan.. En jaksais millään mennä kirjaimellisesti pyörimään kirppiksillekkään, ja jos ostan uutena ni pureskelenki sit loppu kuun taas kynsiäni ja syön maasta pieniä kiviä kun ei riitä nää sossun rahat enää ruokaan..

Ja sit viel.. MÄ TARVIIN PESUKONEEEEEN!!!! Ketä tietää mistä saa halvalla??!??!

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 00:31

Ou jee.. oltii äskö kalas koko poppoo Janii lukuunottamatta.. Oli kivaa.. Ja saatii kalaaki.. tai kaikki muut sai paitsi minä.. mä sain vaan semmosii räkäkiiskii vai mitä ne ny oli.. ja sit yks viel pasko mun käsille kurapaskat!!!

huh..Sunnuntai 29.06.2008 16:36

MEE ÄITI PERKELE PÖYKKÄS MUN LUO "YÖKYLÄÄN" eilen illalla.. Tosin se oli tuhannen tuubassa ja loppuillasta itkeskelikin jo sitä että hän oli jättänyt Eppun ja Essin yksin mee isän kanssa kotiin, jotenka lähdettiin siittä mun tyköö puol 12 yöllä taksilla musaan.. oi voi voi voi.. Ko päästii musaan, alko sen päivänen tappelu.. mut siit selvittii kohtuu hyvin.

Joka tapauksessa aika rumbaa oli, ei kiitos enää ikinä yllättäviä yövieraita mun luo! xD

Voi jee, huomen kaupunkii, Jorma lupas ostaa mulle kirkkaan punasen hiusvärin et saan vaaleet raidat ja tyvikasvun piiloon<3
Sit mitä luultavimmin huomenna tulee taas uusia mahakuvia, mikäli Jorma on yhteistyökykyinen/-haluinen.. Niin ja sit varmaa tulee kuvaa myös uusimmista tatuoinneista.. xP

Mä Haluisin Kovasti Jo MuuttaaPerjantai 20.06.2008 20:45

Ens kuussa kun on kolmas ultra ja samalla lääkäriaika, aletaan kattelee meille isompaa kotia kuukkarin, käppärän tai vähärauman alueilta.. kuukkari olis kyl kiva, mut se on vast ens kuun loppu puolella, enkä millään jaksais odottaa.. vissii kauhee pesänrakennusvimma vai mikä tää nyt on mikä pitäs olee luonnollista raskauden aikana.. mut suurin syy siihen että haluan muuttaa nyt, on se et rupeen turpoo jo niin paljon etten sukkia kunnolla saa enää jalkaani ni olis kiva saada ittekki tehtyy jotain ettei vaan seiso ja kattele ko muut tekee puolesta.. Ja haluisin mielellään itse sisustaa kotini.. Mut.. pitää olla tyytyväinen siihen mitä saa, sossusta oltais annettu mulle täydet tuet isompaan kämppään vasta syyskuussa, MILLON OON VIIMISILLÄNI!! neuvolassa ja äitiyspoliklinikalla oltiin ihan samaa mieltä tästä asiasta ku minä, aika perseestä.. mut saapahan sossutäti kyytiä ÄPKL:lla kun sen pitää tulla sinne kans juttelee asiasta sairaanhoitajan kanssa että mitäs peliä tää tämmönen on!! BUAHHAHHAH!

Voi fakta minkä teit..Torstai 29.05.2008 16:09

En haluakkaan että meen äiti tulee synnytykseen.. perkele!! MTV3Fakta näytti eilen jotain niin kamalaa ohjelmaa, et meinasin oikeesti hyökätä ruudun läpi suoraan jenkkeihin tappamaan jonkun tytön äidin. ohjelmassa näytettiin synnytysvideoita, jossa yhdessä 17 vuotias tyttö makas synnytyspöydällä jäätävissä kivuissaan pyörien ja huutaen apua.. sit tulikin vaihe jossa olis pitäny ponnistaa, mut tyttö oli niin väsynyt ja kivuissaan ettei kyenny tekee mitään, ja eiku tytön äiti pöykkäs paikalle ja alko haukkuu sitä tyttöö näin: " sä et osaa tätä, susta ei oo mihinkään, sun olis pitänyt ponnistaa, mäkin kestin tän ni sunkin pitää kestää jne.." Kaiken kukkuraksi tyttö ei ollut ottanut ÄITINSÄ pyynnöstä mitään kipulääkkeitä vaan ihan naturellisti synnytti.. varmaan oli tosi varma olo silläkin tytöllä..

Ihmisten kehoja ei perkele voi verrata toisiinsa, eikä myöskään lapsia ja synnytyksiä, kaikki kehot, lapset ja synnytykset on erilaisia vaikka kuinka olis jumalauta sukua! En kiellä sitä etteikö vois olla samantapaisia, mut eroja löytyy, ja kenenkään ei kuulu huutaa ja morkata vieressä kenenkään synnytystä tai tapoja synnyttää!!! Helveta helvata mut oli raivostuttava akka!