IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 21:14

Lappeenrannan ja Joutsenon kaupungit ovat helmikuusta 2006 lähtien selvittäneet kuntayhteistyön vahvistamista sekä mahdollista kuntien yhdistymistä.

17.12.2007 Lappeenrannan ja Joutsenon kaupunginvaltuustot hyväksyivät kokouksissaan kaupunkien yhdistämistä koskevan sopimuksen ja päättivät kuntaliitoksen toteuttamisesta 1.1.2009 alkaen.

Yhdistyminen toteutetaan liittämällä Joutsenon kaupunki Lappeenrannan kaupunkiin 1.1.2009 alkaen. Yhdistyneen kaupungin nimi on Lappeenranta ja vaakuna Lappeenrannan nykyinen vaakuna.

Kaupungin asukasmäärä on n. 70 000 asukasta. Yhdistymisellä halutaan aikaansaada rakenteellisia muutoksia ja tavoitellaan erityisesti tuottavuuden lisäystä, tasapainoista kuntataloutta ja vetovoimaisen, eheän kaupunkikokonaisuuden synnyttämistä. Vakaa talous on myös paras tae lähipalvelujen turvaamiselle koko yhdistyneen kaupungin alueella.

Eli hei hei Joutseno. 31.12.2008 on viimeinen päivä, kun on olemassa vielä kaupunki nimeltä Joutseno. Kello 00.00 jälkeen siitä tulee Lappeenranta. Noh eipä tarvii muuttaa kotonta pois :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.