IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.12.2008 15:44

Tiedän, että porukka tulee whine tästä, mut joo haluun kertoo mielipiteeni erääseen asiaan.
Nimittäin siihen, kun olen huomannut, että ajo/ratsastustunneilla, vähintään YKSI ihminen valittaa siitä, millä hevosella joutuu ajamaan/ratsastamaan. Itsekkin tein sitä alkuun, mutta sitten Ekin kohdalla tajusin erään asian. Se on rikkaus päästä kokeilemaan erilaisia hevosia. Ei tietenkään kaikki kaikista voi tykätä, sehän on itsestään selvää ihmistenkin kohdalla, mutta ainakin pitäis aina antaa mahdollisuus, vaikka minkälaisia juttuja ois kuullu. Voihan se olla, että niinku mulla kävi Ekin kohalla, että ku olin kuullu siitä kaikenlaisia juttuja, että se pukittelee ihan hulluna yms. no niinhän se kyllä tekikin, mutta siis sit ku sinne selkään pääs, ja se pääs vertymään, niin poika oli ihan mukava ratsastaa :) Niistä askellajeista en kyllä sano mitää :D Mut siis yleisesti ottaen. Oikeastaan ainut ratsutallin hepoista, kenen kanssa en oo oikein tullu tunnilla toimeen on Ykä eli Ykkönen.

Mut siis musta tuo on vaan tyhmää, selittää että, en mä haluu tolla ja tolla ratsastaa/ajaa, jos ei oo ees kokeillu sitä hevosta! Ja välillä sit kyll joutuu menee sellasellakin heposella, mistä ei kauheemmin tykkäis, mut sit vaan pitää tehä parhaansa ja varsinkin jos on jo aikasempaa kokemusta, niin esim. ratsastaessa tietää, että tarviiko raippaa vai ei yms.

Ja kyllä, tiedän että itse olen syyllistynyt aivan samaan, mutta Ekin kohdalla tosiaan koin niin sanotusti "ahaa"-elämyksen ja tajusin. Ei ne hevoset sille minkään voi, että ne on kaikki erilaisia, ihan niiku ihmisetki. Ei ne hevoset oo mitää koneita, että ne ois kaikki tismalleen samanlaisia. Eli jos ei kestä sitä, että joutuu ratsastaa/ajaa aina välillä sellasella hepalla mistä ei tykkää, niin ei ehkä sit tää hevosala oo mikään maailman paras valinta. Ja siis kyllähän miekin aina ratsastustunnille toivoisin, että saisin jonkun kivan, mut sit toisaalta ois kiva saada kokeilla jotain uuttakin heppaa ^^
Että niin, miettikää siitä sitten omalle kohdalle. Ja HUOM! Tää on yhä ja edelleen vaan meikäläisen mielipide.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.