IRC-Galleria

Nain se eteneeKeskiviikko 01.02.2006 23:46

"Lomaa" vihdoinkin; kahden viikon tetti EF Educationilla. Homma on jees, porukka muksaa, mikäs sen parempaa siis. Nyt Messukeskuksessa Next Step.

Anssi näyttää aika jurpolta just tällä hetkellä kun se hytkyy tolleen oudosti. Muuten menee hyvin, kyl se poika on ihana (toivottavasti ei kusi nouse päähän kun oon sitä sille toitottanu useesti)! Niinkuin sanoin tekeväni: "En halua menettää Anssia En halua menettää Anssia En halua menettää Anssia!" (btw, en aijo myöskään menettää, et ihan tiedoks vaan Izzy)

Mursu oli tänään outo. Se vaan oli omissa oloissaan kun me muut oltiin kimpassa. Ehkä se johtuu siitä, että se ei kuullu kaikkia Salkkareitten vuorosanoja kun me hölistiin? Oh my.

Anssin saunassa on kuuma vaikka se ei ole päällä. Miksi siis kuluttaa sähköä lämmittämällä jo valmiiksi lämmintä? Onneks siellä on ikkuna, minkä Izzy sitten viisaana poikana osasi avatakin. Se yllättävä kuumuus voi kyllä johtua siitä, että istuttiin siellä vaatteet päällä, Bambiinaa ja Mursua karkuun lähettiin (kyllä, kyllä me silti tykätään teistä).

Huomenna ois siivouspäivä. Masentaa jo valmiiks. Varsinkin kun on Messarissa häärännyt koko päivän ja on ihan sairaan väsynyt ja paikat kipeenä. Istua kun ei kerkeä hetkeäkään. Tosin ei ole penkkejäkään. Onneks huomenna on vika messupäivä.

2 vkoa & 4 pv, ollaan oltu Izzyn kanssa yhdessä ½ v. Aika on mennyt hirveen nopeesti, justhan me vasta tavattiin?! Toisaalta hyvä vaan, että menee nopeesti, pääsee nopeemmin pois koulusta. Tosin lähtö ja vuoden poissaolo lähenee vaan, eli se tarkoittaa myös vuoden eroa Anssista, kavereista ja perheestä (vaikka toisaalta, pieni välimatka tohon familyyn jokskun aikaa vois tehdä ihan hyvää).

Matkakassa on täysin nollilla. Pitäis saada jonkinnäkönen kesätyö. Ei ees tarvii olla minkään näkönen. Kunhan maksetaan. (Prostituutio on poissa laskuista tällä naamalla). Pitäis ostaa kannettava (en ajatellut raahata pöytäkonetta mukanani) ja uusi digicamera (vanha kun on täysin paska rehellisesti sanottuna).

Ajattelin lopettaa typerän löpinäni tähän mutta en näköjään lopetakkaan. Ei se Anssi tullut tänne, harmi. No joo, ei saa häiritä toista kun on huomenna koe. MULLAPAS EI OOKKAAN LÄLLÄSLÄÄ. Messuilla tänään sattumalta törmäsin moneen vanhaan luokkakaveriin, joita osaa ei ole tullut nähtyä viiteenkään vuoteen. Se oli mukavaa, varsinkin kun sain muksasti selville, että osalla on heti messujen jälkeen matikkaa (viitaten sinuun, Mirkku ;)) !

Anssi valittaa mun sängyn olevan epämukava, johtuiskohan siitä, että siitä katkes lautoja kun herra päätti römähtää siihen oikein kunnolla, minä tietenkin kyydissä? Oma sänkys on epämukava kun siinä ei koskaan pysy mikään paikallaan, mutta ainiin, sähän sanoitkin että ne lähtee paikoiltaan vaan mun läsnäollessa. SELI SELI!!

Päivän saldoon kuuluu muuten myös se, että nyt rouva A. on saanut toisen katselmuksen minusta vähässä vaatetuksessa. Ja se ei muka haittaa mitään! Näin sanoo Anssi. Vaikka ollaan samaa sukupuolta ko. hlön kanssa, niin ei se tarkoita, että mielelläni hyppisin poikaystäväni äidin edessä vaatteitta. NIIN.

Ai helvetti, huomenna ois taas prkleen aikanen nousu. Ehkä Ninnu nyt vaan lopettaa tämän vihdoin ja suosiolla. Ei tätä kukaan kumminkaan jaksa lukea xD Kuhan omaksi ilokseni tekemisen puutteessa höpisen, ei nyt satu olla ketään/mitään muutakaan kelle/mille puhella, kun IRC-Gallerian päivisosio.

On äärimmäisen mielenkiintoista, oli äärimmäisen mielenkiintoista, on ollut äärimmäisen mielenkiintoista ja oli myös ollut äärimmäisen mielenkiintoista. Sekooooooooooo.

MOikkkaa kaikki kullat ja kusipäät

T. tyttö (josta siitäkään en ole ihan täysin 100 % varma) vailla mielenterveyttä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.