IRC-Galleria

:>Lauantai 22.05.2010 18:20

Illalla istuttiin tässä meillä oikeen isommallakin porukalla, rillailtii ja veettiin keittoo..
Minun sitten piti lähtee Astetta kahtommaan, ja sain Lauran kisutettua messiini. No, auto kohti mestoja ja sinne.

Pihalle päästiin, niin piha täynnä sakkia, ja kaikki ulisee, kuinka "Yhyy, en maksa kymmentä euroa sinne, voin mä ilmasiks mennä, ei siellä oo ketään." Jämsän nuoriso... Huoh. Kerrankin nuorille järjestetään jotain, niin sitten sitä ei arvosteta ja valitetaan. Kohta valitetaan taas että kun ei järjestetä mitään.. Typerät.

No, me kiltisti Lauran kanssa suuret setelit pöytään, laukkutarkastuksesta saliin.. jossa törmäsimme näkyyn, että siellä ei ollu ketään... : DD No, aste kun alotti, niin myö tytöt ihan rohkeesti lavan eteen, me ollaan prkl maksettu tästä. Sinne sitten saapu muutama tyttö meidän peesiin, ja keskellä keikkaa tuli kaks jtn jätkää sinne. Meitä yhteensä siis seittemän... :>
Astekin tokas yhessä vaiheessa, että tää on vippikeikka meille.

No, siinähä sitten, Aste veti helvetin hyvän keikan. Minä ja Laura tosiaankin ainoot jotka siellä edes tanssi. Prkl maksa ensin keikasta hyvät hinnat ja sitten seisot siellä ku tikku paskassa.



Meillä oli ainakin ihan ratkiriemukasta, sain räpsästyä muutaman niinkin loistokuvan. =) Keikka kun loppu, niin äkkiä jostain jotain paperia nimmarille. Mitäs löysin, hmm... Kaks bussikuittia.. : DD
Oltii sitten lähössä ja huomattiin ku Teme siin repi julisteita alas, nii kiljuttiin vaan suoraa huutoo et miksei aikasemmin kerrottu ja julisteet matkaan ja takasi lavalle että me haluttas myös niihin nimmarit, minä pyysin myös Dj:ltä.



Jäätiin sitte juttelee siihen vähän mukavia ja näin, ja lähettii talsii maakkulan kautta himaan.. =)

Ja selvinpäinkö muka tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.