IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 12:24

En muista koska oisin viimeks valvonu yöni Nikin takia. Viime yön joskus ennen kolmee heräsin sen kitinään ja se oli iha tulikuuma ja itkunen. Heitin kaks peittoo sen huoneen lattial ja vietin sit yöni siinä. Niksu varmaa tykkäs et nukuin sen huoneessa koska anto mulle unilelun ja tutin yöks=D Kyl se sit josai vaihees onneks hetkeks nukahti ja ny aamul ei onneks enää ollu kuumetta.
Pitäs viä siivota enneku Vesku tulee muttei yhtää huvita! Eile olin reipas ja siivosin ja laitoin verhot ja pesin pyykkii ja tiskasin ku ei oo viä pesukone paikoillaa mut ny ei taas yhtää näytä siltä et olis mitää tehny.
Olin mä sit 75min jumpassaki taas sähläämässä ja nyt o persus kipee. Enää tarvii saada 5kg pois kesään mennes ni sit o hyvä. Niksu vietti sillä aikaa iltaas Lauran tykönä. Kiva et joku jaksaa kattella mun lastani usein. Niksu myös piirsi Lauralle hienon rakastamislahjan=)
Väsyttää paljon, vois vähä aikaa maata vaa sohval ja sit alkaa tekeen jotain. Aamut on aina vähä tylsiä ku on väsy eikä mitää tekemistä. Pitää alkaa soittelee kaikille jos joku tulis kahville. (ja tulis kaupan kautta ja tois sitä kahvii ja maitoo!) Yökski saa tulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.