IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Rakas cossipäiväkirja.Sunnuntai 30.11.2008 20:24

Ompelulanka on taas lopussa :''DD

Mut takki on muuten valmis paitsi kaulus puuttuu ^_^ Ja kyllä se onnistu melko hyvin. Taskuistakin tuli just sellaset kun pitikin. Silitän sen vielä oikeeseen muotoon niin se on lähes täydellinen<3

Ja tietysti pitää vielä tehdä siihen kaikki ylimääräset koristeet, ne kirjailut, napit, ketjut ja paljetit. Kirjailulangan löytämisen luulis olevan suht helppoo mut ne paljetit ja napit mua epäilyttää. Mut jos jaksan niin meen huomenna katteleen.

Ja ilmeisesti meidän Urski kykenee järjestään mulle kreppiraudan ja pidennykset, eli tukka olis kokonaisuudessaan sit kunnossa! Ja toi oli mua ehkä kaikista huolettavin osa.

Pitää kattoo mitä teen sen paidan kanssa, en oo ainakaan vielä löytäny sellasta kangasta minkä kelpuuttaisin (perfektionisti kun olen) mut onneks tässä on aikaa.

Pistän nyt vaikka tähän vielä Mian hienosti muokkaaman kuvan meidän cossista. (((:
Oltiin kattomassa kitaroita iskän ja Mikon kans, Mikko huomas yhdessä kaupassa tommoi kivan ESP:n Export models catalogin missä on siis kaikkien tunnettujen artistien custom-kitaroita, tyyliin Alexi Laiho ja James Hetfield.
Mikko selaili sitä siinä ja mä kurkin sen olkapään yli ja yhtäkkiä "Oho, Urski."
Aika nopeesti nappasin sen esitteen Mikolta ja aloin kuolata sitä sivua missä oli Aoi, Urski ja Reita :'''DDDD Siis niitä kitaroita kuolasin.

Toi näyttää vähän siltä et se ei välttis olis ilmanen ja niitä oli siellä vaan muutama mut mä nyt oletin et sain ottaa yhden. (A)

Ja on siinä siis myös Dirujen ja Nightmaren customit^^

Mikko ei lämmenny ajatukselle et se ostais tommoi Aoin tai Urskin kitaran >_< Okei, niitä tuskin myydään Suomessa mut silti :''DDD


Julmaa tollanen kun ihan varottamattakin noi vaan pomppii jostain.

Rakas cossipäiväkirja.Torstai 06.11.2008 19:22

Nyt vihdoinkin voisin vähän raportoida mun edistymistä koska sitä on tapahtunut aika huomattavan paljon 8DD

Ostin kankaan takkiin, ja se on about täydellinen<3__<3
Lisäks oon piirtäny kaavat ja leikannu jo jotkut osat kankaastakin. Alotin jopa ompeleen mut sit lanka loppu. Äiti on nyt kaupungilla ja toivottavasti muistaa tuoda lisää lankaa :DDD

Lisäks mun pitäis käydä ostaan vuorikangasta. Jouduin kyttään sitä DVD:tä about tunnin et sain varmistettua et siinä takissa on oikeesti punanen vuori.
Vielä sen lisäks tarviin yksin tohon takkiin:
- Palaset mustaa kiiltävää kangasta noihin taskuihin
- Kamalat määrät mustia paljetteja
- Tollasen kirjaillun systeemin, minkä kylläkin luultavasti osaan tehdä, mutta tarvin siihen tietynlaista lankaa
- Kaks kullanväristä melko paksua ketjua ja yhden timattiketjun
- Kymmenen tollasta hopeenväristä nappia

Ja mua vähän pelottaa et kusen ton koko takin. Eipä siinä muuten mitään, aikaa on kyllä, mut toi kangas makso sen yli 30€...

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 04:42

Ruki täällä.

Olemme Gloriassa. BUU HEI PLIIIIIIS

Fakku YOU ahahahahahahahahahaha

YOU ain't got more than meets the eye


AHAHHAHAHHAHA

Kaikkixkaikkipirnii

Pöllin vahingossa jonkun korun, taisi olla Japan. Hups.


Ruki kuittaa.P.S. WHAT A GLORIOUS FEELING I'M NYAPPY AGAIN

Project Buu -> AoiKeskiviikko 16.07.2008 20:51

[x] Tukan leikkuu
[x] Tukan värjäys
- Ihan kiiltävän musta, todennäköisesti ehtii jonkin verran haalistua mut se on ihan jees (:
[x] Housut
[/] Paita
- Kuva on edelleen vähän kesken, mut itse paidan löysin melkein täydellisen.
[ ] Kengät
- Yhyy.
[/] Huulikoru
- Lävistys on, oikeenlainen koru pitäis löytää.

Musta wristband olis kiva, ja voinhan mä yrittää löytää noita muita koruja.

:IITorstai 27.03.2008 00:26

Buu sanoo:
hei miks tää Aoin kuva on edelleen tässä
social jeejee sanoo:
se painii raskaassa sarjassa matin kans se yrittää sitä kautta syöksyä sun mieleen
ja jäädä sinne
Buu sanoo:
Heli XD
social jeejee sanoo:
MUAHHAHHAHHAAA
Buu sanoo:
eiks se muka oo jo siellä
social jeejee sanoo:
no mut sillai
social jeejee sanoo:
KUMOTA MATTIVALLAN

päivän revähdysSunnuntai 06.05.2007 21:36

ännäe sanoo:
aloin muuten
ännäe sanoo:
eilen nauraa ku joku sano sanan halkopino ni tajusin et siihen tulis köpihymiö keskelle

Mikkeli<3Lauantai 10.02.2007 22:35

Oltiin oltu ehkä tunti siellä jonottamassa kun praikat saapu, ja mentiin sit sinne bussin luo ja moikattiin poikia. Sit hengailtiin hetki ovilla ja Mia löysi ikkunan josta näkee bäkkärin telkkarin. mentiin sit kattoon sitä kun oli tylsää. sit kohta Sammy tuli jutteleen meille siihen pihalle. Ja sit se kysy et halutaanko me tulla hetkeks lämmitteleen sisälle. tottakai me haluttiin, oltiin sitäpaitsi ihan jäässä.

Joo siellä sit katottiin Sammyn kans telkkaria ja loputkin praikat tuli sinne. Ilari tarjos meille kahviakin.

sit parin tunnin päästä meidän piti lähtee Maijaa vastaan asemalle, käytiin sit noukkin se ja kun päästiin takas niin sinne pääsikin jo sisään.

Eturivi, yllätys yllätys. Porukkaa oli ihan _älyttömän_ vähän. Me sit siinä moshattiin ja riehuttiin mut tuli vähän outo olo.
Ja encore jäi saamatta, mikä oli kuitenkin ihan ymmärrettävää.

Sit keikan jälkeen palloiltiin siinä pihalla ja sit ömm Sammy tuli siihen ja juttelin sen kans jotain et kun oli niin vähän porukkaa. Mentiin sit sen kans kuvaan. Ja sit Spit oli siinä ja mentiin sen kans kuvaan. Miesparka oli ihan jäässä :s

Lähdettiin sit suunnistaan meidän hotellille. siellä oli ihan hiljasta ja me taidettiin pitää vähän ääntä... Meidän jutut tais olla ehkä vähän väsyneitä. ette edes halua tietää. ja silti me ei nukuttu vaan maattiin sängyissä ja selitettiin kaikkee xDD

SIT. noin neljän aikaan. pihalta alko kuuluun kauheeta älämölöö. Mun mahassa hypähti sillai "praikat!!!" Mia sit totes ääneen et Praikat oli baarissa ja nyt ne tuli tänne. Älämölö vaan jatku Kuunneltiin sit sitä siinä jonkun aikaa. sit ehkä puol 5 Mia sano "mennäänkö kattoon" Minä ja Heli melkein yhtäaikaa "joo!"

Mia kurkkaa ovesta. "ELIAZ ON TUOLLA!!!!!" "EIKÄ OO!!" "ON ON!!"

taidettiin hieman mennä paniikkkiin, me oltiin yövaatteissa ja palloiltiin siinä ihme parvekkeella ja pakkasta oli -27.

Sit joo joku teknikko tuli kysyyn onko meillä alkoholia mut eipä ollu. Sanoin että ei oo baarikaappia, pelkkä jääkaappi. Sit se rupes selittään jotain et mun pitää näyttää se jääkaappi O.o
Sit päätettiin mennä takasin "nukkuun".

mulla oli sit herätys yheksältä et ne ei varmasti pääse lähteen ennen meitä. noo mää sit vaan laitoin sen kiinni ja herättiin uudestaan kymmeneltä. Mää pompin ylös ja kävin tarkistaan et bussi on vielä paikallaan. Siellä se nökötti. Noustiin sit kumminkin ylös.

siinä yhentoista maissa kuultiin et bussi on käynnissä. Puettiin ja meikattiin ja pakattiin ja mentiin siihen pihalle hengaan. Eliaz palloili siellä vähän matkan päässä. Sit bongasin Ilarin ja kummasti aloin ajautuun sitä kohti.

Sit Eliaz tuli siihen ja mää moikkasin sitä ja se tuli siihen metrin päähän siristellen silmiä ennen kun tunnisti. Sit se sano et Spit oli juonu sen piilarit. Oltiin sillai O.o. Eliaz kerto et se oli laittanu piilarit illalla vesimukiin. Ja yöllä Spit oli juonu sen veden ja piilarit siinä mukana. :S

Ja sit Ilarikin tuli siihen ja kysy et oltiinko mekin siellä yötä ja juteltiin sit jotain muutakin... Sit ne muutkin alko vyöryyn ulos ja bussille. Japaa vaan ei näkyny. Sit jonkun ajan perästä se tuli sieltä pipo silmillä. Musta vähän tuntuu et se ei halunnu näyttäytyä meille krapulaisena ja eilisen meikit naamassa. No ei me sit sanottu sille mitään.

Sit lähettiin sinne alas siinä Ilarin vanavedessä. Siellä oli tosiaan ihan älyttömän kylmä ja kysyin sit Ilarilta et pystyiskö ne heittään meitä asemalle. Sano et ei pysty kun bussiin ei mahdu. Ja melkein lupas meille et ens kerralla sit. Sanottiin sit moit ja lähdettiin käveleen asemalle.

Joo ja sit kun päästiin asemalle niin sama bussi siellä nökötti vähän matkan päässä. Käytiin ostaan liput ja mentiin mäkkiin syömään. Mää en tosiaan ollu ihan oikeesti syöny viimesenä 36 tuntina kun suklaalevyn. Ja mulla ei ollu edes nälkä O.o
Ja sit ehkä puolen tunnin päästä katottiin et siellä se bussi taas menee. Missä vika?

Joo mut mikkeliin toistekkin<3

[Ei aihetta]Lauantai 02.09.2006 22:19

Sipe sanoo:
BUU MITEN SÄ VOIT AJATELLA MATTIA TÄLLÄSESSÄ TILANTEESSA
Hanna sanoo:
sipe
Buu sanoo:
NO KYSYTKIN
Hanna sanoo:
buu voi ajatella mattia aina
Sipe sanoo:
ko te puhuitte matista ni mulla meni 25 minuuttia tajuta et kuka on matti
Buu sanoo:
niinpä
Hanna sanoo:
vaiks buu ois ööö
Hanna sanoo:
just nainu ripeä ni
Hanna sanoo:
MAAAATTIIIIII
Hanna sanoo:
xD <3
Buu sanoo:
xDD
Nina sanoo:
Hanna x'DDDDDDDDDDDniinpä. Ikävä<3

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 23:42

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.
- Vanhemmat »