IRC-Galleria

<3_____<3Maanantai 29.06.2009 02:45

Voin kertoo et mulla oli kiva päivä.
(Anteeks kaikille jotka ei päässy Tuskaan, kun hehkutan, mut pakko :<)

Mulla oli vähän semmonen fiilis aamulla, et onkohan tää reissu nyt ton rahamäärän arvosta kun ei tonne ollu tulossa melkein ketään ja näin Girut vähän aikaa sitten ja MUCCua nyt en kauheesti kuuntele.

Meidän ei pitäny mennä mihinkään lavan eteen venaileen reilusti ennen keikkaa, mut jotenkin me päädyttiin sinne kolmanteen riviin yli tunti ennen Giruja... Mikä ei tee hyvää mulle, porukka lähti sit jossain vaiheessa tunkeen ja mulla heräs taas se 'vittu minähän en paikkaani luovuta vaikka kuinka tungettais' -fiilis. Noh kyl mä sit tajusin et mulla on paljon kivempaa siinä puoli metriä taaempana Emmin vieressä missä sattu oleen vähän väljempi kohta XD
Okei siellä oli silti ahdasta ja ihan _helvetin _kuuma. En oikeesti muista onko mulla aiemmin ikinä keikalla oikeesti valunu hikee naamalta. :----DD Siellä sit yritin moshata (ja Emmi ei arvostanu kun mun hiukset osu sitä naamaan) mut voin kertoo et se ei ollu kauheen miellyttävää itellenikään kun on ihan märkä hiestä.
Keikka itessään oli mahtava! Mut ihan liian lyhyt, aikaa oli varattu 45 min ja siitäkin tais jäädä puuttuun jonkun verran, ilmeisesti koska rumpujen kanssa oli jotain teknisiä ongelmia. :C
Siinä välissä kun niiden kanssa säädettiin, Shuu opetti meille japania, sanat stupid ja dick XD Harmi kun en kyl muista enää mikä se dick oli :----(

Lähdettiin sit Girujen jälkeen heti paineleen Sue-lavalle et saatais hyvät paikat. Päästiinkin aika ovelasti "eturiviin" sinne ihan reunaan, niin että ei edes oltu periaatteessa lavan edessä. Mut se oli älyttömän hyvä paikka, ei ollu tungosta ja siitä kuitenkin näki lavalle suoraan! Ja kyllähän se Tatsurou kävi siinä melkein meidän edessäkin pomppimassa! :DD
Tosiaan mä odottanu tolta keikalta kauheesti, en kuuntele MUCCua mitenkään kauheen paljon enkä tienny yhtään miten ne toimis livenä.
Mut AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SE KEIKKA OLI IHAN TÖRKEEN HYVÄ. *_________*
En riehunu mitenkään kauheesti (mun mittapuulla), nautin vaan siitä keikasta. Tai no kyllähän mä moshasinkin, ja voin kyllä sanoo et se oli paljon miellyttävämpää kun ympärillä oli suht väljää ja sai pitää kiinni eturiviaidasta XD En edes tunnistanu puoliakaan biiseistä mut ei se haitannu :---DD
Kun sit Tatsurou spiikkas, et viimenen biisi, voin kyllä sanoo et olisin voinu kattella niitä vielä toisen tunnin. Sit se biisi alko ja alettiin vaan kiljuun Emmin kanssa kun tajuttiin ET JUMALAARE LIBRA!<3____<3 En ollu edes uskaltanu toivoo et ne soittais sen, että en sit pettyis mut aaaaaaaaaaaa se oli niin parasta. Tuli kyllä sen aikana riehuttua ihan kiitettävästi.

Lähdettiin sit melkein samantien raahautuun pois sieltä ja asemalle, koska Jyväskylään lähti viimenen juna 20.05. Oltiin ehkä vähän kuolleita siinä vaiheessa. :'D

Mitä nyt miinusta oli se et en ehtiny ollenkaan näkeen Terhiä vaikka oltiin suunniteltu :<

Niin ja eipä se hirveen mieltä lämmittävää ollu kun ennen sekä Giruja Että MUCCua siellä lavan edustalla oli porukka hevareita jotka huusi Pokemonia ja näytti keskareita. En tajua miten jotkut voi olla noin lapsellisia >__< Mä toivon et bändit osas ottaa sen huumorilla.

Girut ei nyt sit tullu jakaan nimmareita (mikä oli kyllä ihan ymmärrettävää kun niiden keikkakin oli sen verran aikasin et ei siinä sitä ennen olis kauheesti varmaan ehtinykään) mut MUCC tuli. ^^ Siis siinä jo ennen Girujen keikka, mikä oli ihan kätevää :D

Tulipa taas kilometrin mittanen selostus, en kyllä ihan suunnitellu tällästä XD
... Mun pohkeita särkee.

EDIT/ Ainii, unohdin mainita et oli kiva myös törmäillä ihmisiin tuolla!

[Ei aihetta]Torstai 11.06.2009 21:45

Maya (kukkaposti) replied to a comment you left in a LiveJournal post. Their reply was:

"ARVAA KATOINKO ETTÄ TOSSA SUN AVATARISSA LUKI LOVEX JA NÄIN OLLEN ET SIIN OLI TORSTI JA VIVINAIN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

............ LDFHISTGHFDJKGBAIUYTFKJGBVFKDAG XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

En ehkä pysty enää ikinä kattoon tota vakavana :CCC

Ja kyllä, mulla on usein Lovex-avatareja <///3

EDIT/ ANTEEKSI RAKAS RUKI, ava siis by Lucia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 22:24

Huitelin täällä tää puolivalmis cossiliivi päällä ja Jussia rupes kiinnostaan, se tuli kyylään just kun selasin jotain kuvia tosta asusta.

"Mikäs tää nyt sitten on... jaajaa ja tässä on sit malli, vai?"
"Jep."
"Kukas tää tämmönen hyypiö on?"
"Se on Aoi."
"Kuka?"
"Aoi."
"Joku japanilainen näin nimestä päätellen."
"Hyvin päätelty. XD"

Mut voi vittu perkele tää kaulus on väärän mallinen ;________; Tai siis muuten jees mut toi vitun halkiosysteemi on ehkä 5 senttiä liian alhaalla. Okei sitä ei ehkä huomaa jos ei kato tarkkaan mut silti MUA HÄIRITSEE.
Arvatkaapa mitä oon tehny tässä eilen ja tänään melkein koko ajan...
Kyllä vain, istunut joko mun huoneen lattialla kiinnittämässä nuppineuloja ja piirtelemässä kankaalle ja leikkaamassa kangasta tai ompelukoneella ompelemassa. ^_^

Liivi alkaa valmistua kovaa vauhtia, oikee kylki on jo valmis (sain sen vitun laskoksen silitettyä hyvin ;__; <3) jaja nyt on kaulus kesken.
Vasemman kyljen teen varmaan vasta sit kun oon saanu sen hameen tehtyä, et saan sen laskeutuun oikein.

Se hame kyl pelottaa mua, en tiiä yhtään miten teen sen... Mutta enköhän mä jotain keksi.
Onneks mulla on jo kankaat, nyt just ei oo varaa taas mihinkään. XD

Haluun usb-piuhan mun kännykkää varten et saisin kuvia koneelle...

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.05.2009 19:43

Well it rains and it pours
When you're out on your own
If i crash on the couch can i sleep in my clothes?
'cause i've spent the night dancing i'm drunk, i suppose
If it looks like i'm laughing i'm really just asking to leave
This alone, you're in time for the show
You're the one that i need


... Saanko lähtee takasin? ;____; <3

Teen näistä ficin.Sunnuntai 10.05.2009 19:39

"Telkkarista ei tuu mitään kivaa niin mä tuun kattoon kun Reita kokkaa."
"Se on varmasti tosi viihdyttävää."
...
"Kana, kana, kana, kana..."
"XDDDD Mä tiesin et tää olis viihdyttävää."
"NYT SE JÄI KIINNI, IRTI, IRTI."
"... XDDDDDDDDDDDDDD"
"Reita ja kanan kosto."


"Saako Reita nyt nukkua?"
"... Mikäs siinä jos pystyt käveleen ja nukkuun yhtä aikaa. XD"
"Aoi kantaa Reitan!"
"Aoi _ei kanna, Aoilla on muutenkin ihan tarpeeks kamaa."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATorstai 30.04.2009 19:33

Arvatkaa mitä.

Löysin ______________täydellisen______________ kankaan noihin leopardipantsuihin ;_______; <3 Sen kuosi on tismalleen samanlainen.

(Ei puhuta siitä et se kangas on trikoota ja mekon muodossa...) Kirpparilta 8,90€ 8DDDD Mut kyl mä tosta taiteilen housut.

Yay, pääsen leikkiin taas kangasmaaleilla kun teen ton jakun!
... kun muistelin et siinä oli ensin vähän epäselvyyttä et päästäänkö listalle. Noh, sieltä löyty sit Japalta tällänen kevennys:

Ps. Ilmoita sille toisele mönälle jos on tulossa että nimi löytyy, rokrok!

Ei meillä ikinä mitään inside-läppää oo :'''DDD

[Ei aihetta]Tiistai 03.03.2009 21:45

Tiedän että haluatte kuitenkin kytätä meitä, niin tässä vielä kuva nickeillä, kun Lucia sen hienosti muokkas (:

OHO OONKO EKATiistai 03.03.2009 20:07

Nyt on sitten cossi päätetty ^_^
Voittajaksi selviytyi tättärättärää LEECH.