IRC-Galleria

jee!Perjantai 29.06.2007 01:32

väriä päässä! toivotaa et tulee mustat eikä joku muu :D huomenna huomenna:)

jep..Keskiviikko 27.06.2007 06:18

sitä ollaan saatanan omia niinku ihan oikeesti nyt :O tutkailin asiaa ja totesin ettei karjaan/pohjan alueella kuulu kristillistä kanavaa :O radio dei(?) jättää juuri karjaan ja pohjan pois kuuluvuus alueeltaa :D lisäks uhrasin n.1h siihe et selasin kanavat läpi stereoissani eikä yhtäkää jumalallista kanavaa löytyny :D

noo miks mä haluun sit kuunnella sellasta?

1. se on ihan vitun ärsyttävä
2. se on ihan vitun säälittävä
3. sitä kuunnellessa tuntee ittensä äkkiä huonoks ihmiseks(siis jos uskois siihen paskaan)
4. löysin työpaikan ja anneki oli sitä mieltä et mulle sopivaa työtä on ehdottomasti lastentarhaopettaja kristillisessä päiväkodissa :D AHHAHAHA vuosituhannen vitsi :D ihan ku
a) alkasin tosissani vahtimaan jotain kakaroita jotka kaiken kukkuraks elää jumalan pelossa ja
b) tekisin töitä ihmisten kaa jotka elää jumalan pelossa :D

no joo nyt oon onnistunu pahottaa kaikkien uskovaisten yms. mielet nii voin hyvällä mielein mennä nukkumaan BUAHAHHAHHA!

ps.Tiistai 26.06.2007 23:31

onneks on tääki saatana paska vuoden päästä loppu.

SIIIS MITÄÄ VITTUA!Tiistai 26.06.2007 23:30

koulun urpot on laittanu mulle ja muutamille muille onnellisille työharjottelun kohdalle päivystyksen.. ei vittu! mä en todellakaan ala tekemään päivystystä ja työharjottelua päällekkäi! eikä se btw oo oikee ees mahollista.. mutta jos koululle soittas ja kysyis mitä vittua!? tulis vastaus "eläimet on hoidetta muulloinkin kun kouluaikana" SIIS MITÄÄ VITTUA!
kaiken lisäks se on joku vitun klinikka päivystys joka ei vois helvetti vähempää kiinnostaa.. varsinki ku se on koulun tuntien siivoomista ja siivoomista.. hyvin siinä oppii eläimet hoitaa joo.. VITTU SAATANA PERKELE JUMALAUTA HELVETTI!! joo joo tiiän et siivoominen kuuluu eläinten hoitoo ja ymmärtäisin hyvin jos se ois jotenki realistista se siivous mut mitä nyt on koulul siivonnu nii se on saatana pilkun nussintaa.. ja ihan sama jos oiski siivonnu hyvin nii saa paskan numeron jos ei oo nuollu opettajan persettä siinä samassa!ja ihan vaa tiedoks mä en todellakaan nuole kenenkää persettä.

NOUH!Tiistai 26.06.2007 03:07

http://www.hpana.com/imageviewer.cfm?nid=19998&f=malfoy.jpg sanokaa mulle et toi on pelkkä poseeraus EIKÄ oikee otos leffasta! vaivun syvään syvään epätoivoon jos ne on oikeesti menny saatana tekemään noin!

ps. ymmärrätte mitä kiroilen jos ootte lukenu 5 potterin ja tajuutte mikä luciuksel on kädes.. ARGH!

WUHUU!Maanantai 25.06.2007 19:32

uudet arskat ja kirsikoita :P

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2007 20:23

kaipaan kovasti jotakuta joka pamauttas mun niskat kunnolla.. alkaa ryhtiki kärsimään täs pikkuhiljaa ku helvetinmoiset jännitykset niskassa/koko selässä:/ ja päätä särkee..

vanhuus ei siis tule yksin xD

ARGH!Sunnuntai 24.06.2007 17:49

mä vihaan hyttysiä! sen lisäks et ne on syöny mun jalat nii nyt ne on syöny kädet ja kaiken kukkuraks naaman.. nättei punasii "paiseita" vasen poski täynnä.. MURH! ja niitä ei viitti ees raapia..

väsyttäs..Lauantai 23.06.2007 20:48

"konjakki on huono siitä et siitä alkaa pää särkemään..varsinki jos sitä juo liikaa" x)

oli muute helvetin kuiva juhannus... :D

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 21:12

nii siis uskomatonta ei ollu se et muu huone on sotkunen vaan se et vaatekaappi on siisti :D