IRC-Galleria

|MarZa|

|MarZa|

♪MarZu RoCks ♫

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 23:57

-Tomi - Marika: 3%

Kusijonoja välttääksenne livahdatte ravintolan takahuoneen WC-tiloihin, jonne sitten jäättekin loppuillaksi, koska Marika saa oven lukon jotenkin jumiin, eikä kukaan kuule teitä metelissä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva martini

-Sanna - Marika: 50%

Sanna tumppaa vahingossa tupakan täyteen tuoppiin, mutta onneksi Marika ei huomaa sitä vaan kietaisee keppanan sulavasti kurkkuunsa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: pontikka

-Marika - Krista: 74%

Sekä Krista että Marika juhlivat aivonsa narikkaan, eikä fiilistä pilaa muu kuin aamulla odottava kuolettava kanuuna, joka pilaa molempien suunnitelmat.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: Campari tuoremehulla


-Näppe - Marika: 10%

Vessassa riehuva Marika onnistuu pudottamaan lavuaarin paikaltaan. Pudotessaan se rikkoo myös WC-pöntön, ja kusihätäiset juhlijat joutuvat juoksemaan ulkosalla asioillaan. Näppe kiroilee, koska jostakin syystä rahat WC-remonttiin peritäänkin häneltä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jekkubattery

tomin ja mun ryyppäämisessä muuten kaikki pitää paikkaasa, paitsi et mää hakkaan ovea ensin meisselillä ja sit tomi lyö lopuks se paskaks:D:D mun kristan ja sanna ryypyt pitää kyllä aivan TÄYSIN paikkansa!!:D en suosittelis kyllä mulle ja näpelle batteria illan juomaks!!;) muuten kyllä kaikki osu ihan nappii;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.