IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hmm??Sunnuntai 02.12.2007 02:43

No tuota tuota..pitäisköhän tätä ittelläkin aloittaa tää päiväkirjaan lurittelu..eipä tästä niinku haittaakaan ole mut eniveis..Tässä sitä ollaan. :D
Mitähän mie tekisin..koko elämä vielä elämättä ja nyt tuntuu että kaikki kaatuu niskaan.Mut hei se on tätä nykyaikaa..tai no emt.toivotaan etten ole ainoo immeinen tämän asian suhteen..
Miul on aivan älyttömät määrät mietteitä päässäni mut en vain saa niitä ulos sieltä!Mitäs tehhä?ei oikeestaa mitää muuta ku oottaa oikeeta hetkee että ne plumpsahtaa ulos ja miellyttävät taikka vihastuttavat muita..hmm
Rakkaus..se on niin monimuotoinen asia..ja ah niin ihana..sitä kun rakastaa toista ja saa sitä vastarakkautta niin ei elämä siitä voi mennä paremmaks..ainakaan omalta osalta..mut siis se on maailman ihanin tunne,että joku tarvitsee mua!että mie oon tärkee..Yli vuosi sitten en olis voinut kuvitella itseäni näin rakastuneena,mutta kappas aika ja ihmiset ovat tehneet tehtävänsä..onneksi ovat tehneet..
Mie en voi tietää rakkautta parempaa ja suurempaa tunnetta..Kun rakastaa toista niin valtavasti niin silloin voisi tehdä vaikka mitä säilyttääkseen sen tunteen aina..ihan mitä tahansa..
Ää :D..mie vain hupsutan puhuu rakkaudest mut mitä sit..life is life ja seikka on saletti!..
Joo mut tää höpö mennee kyl nukkuun ettei nyt ihan turhanmoiseksi luritteluksi mene :D..
Plääh:)Ei tästä tekstistä saa kohta itekkää taikka erkkikään mittää selvää..no ei se mittää..
Life is hanipulla:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.