IRC-Galleria

|Silence|

|Silence|

möllöttää.

Sori Linda. :DDDTiistai 16.09.2008 03:29

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. Rakas Ystävä. Mitä minä sanoisin? Olet persoona, johon olen tutustunut ja kiintynyt vahvasti. Monenmonta estettä on meidän tiellemme tullut, mutta niiden yli olemme päässeet. Rakastan sua tällähetkellä kaikkeista eniten, toivon ettei tiemme pääty ollenkaan.
2. Lähdit. Olisitko lähtenyt sanomatta hyvästi? Rakastan sinuakin ehkä enemmän, kuin voisit arvatakkaan. Aina, kun näemme, tuntii siltä, ettei sinua edes kiinnosta nähdä minua enään. Älä ole minulle niin kylmä?
3. Olemme äskettäin vasta tutustuneet. Sinusta on tulossa minulle tärkeä ihminen, olet kokenut saman, kuin minä, ajattelet samoin, kuin minä. Tästä siis etiäpäin.
4. Mitä sinusta voisinkaan sanoa. Rakas ihminen. Emme nykyään enään yhteyttä pitele melkeinpä ollenkaan. Haluaisin tietää olenko sinulle enään olemassa.
5. Sinuunkin olen juuri tutustunut, vaikutat hyvin vahvalta persoonalta.Toivon, että tämäkin lähtee tästä etiäpäin. :)
6. Sinä senkin akka. :) Meistä tuli muutama vuosi sitten läheisiä, ja läheisimmiksi menimme. Hengasimme paljon yhdessä, ehkä liikaakin:D Nyt olemme oikeasti liian läheisiä, en haluaisi sinusta eroon, mutta siltä tuntuu liiankin usein. Olit yksi parhaimmista ystävistäni, enään olet vain kaveri..
7. Olemme tunteneet muutaman vuoden, äskettäin vasta tutustuneet paremmin. Heitämme tyhmää läppää, niinkin tyhmää, ettei sitä kukaan joskus tajua. Molopää:D Mun tuki ja turva.
8. Vitun Johanna Tukiainen.
9. Sinusta on tullut minulle myös yksi tärkeimmistä ihmisistä. Moneen kertaan tullu mutkia vastaan ja moneen kertaan mykkäkoulua pidetty, ja pinaattikeitoilla sovittiin:DDDD ilu<333
10. Sinä senkin! Sun vikas, et tutustuin kalastamiseen. :DD
11. Suhunkin tutustuin systerin kautta. Kai:DD Oot aika pönttö:)
12. Suhun tutustuin pari vuotta sitten. :D Ensivaikutelma oli mitä oli. xD Ja sitä se myös oli. Mesetämme paljon, mutta emme nää usein. Oot aika kiva.:)
13. Sinä rakkahin ystäväni. Pisin suhde mitä on ollut, joksus olemme ottamatta yhteyttä toisiimme, joskus taas puhumme joka päivä. :) Olet rakkahin <3
14. Vihaan sinua. Ketään en tule vihaamaan näin paljon. Rakastin sinua, se oli siinä. Jaoit valheitasi kaikille, sain tarpeekseni. Viimein. Toivottavasti emme tule ikinä tapaamaan missään suhteessa. Hyvästi.
15. TÄTI! Tutustuimme yhden lehmän kautta, parhaita ystäviä meistä tuli. Olimme monta vuotta puhumatta, mutta sen kylmän helmikuisen yön aikana saimme yhteyden takaisin=) Oli varmaan kivaa laittaa indican Jonsun tuggaa. ;)
16. Herraherraherra. Sinua en kunnolla tunne, mutta haluaisin. Tiedät minusta paljon, minä en sinusta mitään. Haluaisin tutustua sinuun paremmin. :) Unelmiani mies. ;D
17. Tutustuin sinuun vähän aikaa sitten toisen ystäväni kautta. Olimme paljon ajelemassa kolmistaan, oli ehkä maailman hienointa ikinä. <3 Toivottavasti ei jää siihen, ystävämme poistui kuvioista, en halua sinunkin poistuvan. SOITTELE TÄTI!
18. Myös yksi rakkahista, tunnen sut, sä tunnet mut. Puhumme monista asioista, joskus liian henkilökohtaisesti, joskus hyvin etäästi. HIWJAA SENKIN IAWA SIWAKKA!
19. Sinä rakkahin teinihelvettini<3 ;) Saat meijät kaikki joskus nauramaan kunnolla, kun teet tyhmiä juttuja. Syö mussu E-Epaa. ;D
20. Rakkain ihminen elämässäni. Rakkain ystäväni, rakkain ihminen päällä maan. Milloin mennään yhdelle? <3 xD Sinulle en ole asioita saanut sanottua, haluaisin, mutta kantti ei kestä siihen. Rakastan sinua nyt ja ainiaan. <3<3<3

Tää oli rankkaa.

.......Tiistai 09.09.2008 16:08

(19,88v)

;____________;Lauantai 06.09.2008 16:23

Ei tämmönen olo voi olla mahollista. :(

vittuperkelesaatana.Maanantai 01.09.2008 04:12

Niin ylellinen vitutus taas päällä. Ei ole oikeesti tosikaan.

Ensin aikuiset miehet käyttäytyy, kun 15 vuotiaat teinikakarat, vittu jos oisin saanu mahollisuuden, ni oisin vetäny päihin.

Ja sitten on näitä tyyppejä jotka vaan yrittää aukoa päätään ja luulee onnistuvansa piilovittuilussa. Hahhah jumalauta. Vetäisin niitäki päihin jos vaan oisin taas ollu lähempänä.

Ja sitten tää VITUN syyskuu. Kaikki on niin saatanan vittumaisia ja kiukuttelee turhista asioista. Perkele jos on paha olo, ni vittuako niitä muihin purkaa. Jossainvaihees räjähtää. Vitun Lohi

R.I.P vaan yksärit.

Ampukaa ne saatanan isot finninne olkapäittenne välissä. Ehkä sit ois maailma parempi paikka.


Perkelejumalauta.

;____;Torstai 28.08.2008 18:31

Mä kuolen ihan just.

!Tiistai 26.08.2008 03:03

"Mun poskilihaksiin sattuu ihan hemmetisti, ku oon piereskelly niin paljon."

:DSunnuntai 24.08.2008 10:05

Ei saatana. xD Öitä. :D

UAGH!Maanantai 18.08.2008 12:07

Pitäis töihinki mennä. Varmaan uni maittaa helvetin hyvin illalla:D Pitiki miettii viel puol yhentoist aikaan, et kyl mä jaksan näillä unilla. En varmana jaksa. xD

Heräsin pitkin yötä siihen, et on helvetin kylmä. Jos vielä kipeeksi oon tulossa, niin jutut senkuin paranee. Enpäs siis manaile yhtään enempää.
Painajaisiiki tuli nähtyy, sydän hakkaa vieläki. Eikä ukkosta tillu. ;_________;

Hauskaa työpäivää.

Kuitti.

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 02:12

Can i breath?

:SMaanantai 04.08.2008 04:43

Koht kakskyt..... &lt;itku&gt; &lt;itku&gt; &lt;itku&gt;

Joo joo, meen nukkuu.