IRC-Galleria

|Silence|

|Silence|

möllöttää.

Miralta pöllin.Sunnuntai 29.04.2007 15:55

etunimesi alkukirjain
A=runkkasin
B=söin
C=matkin
D=esitin
E=hakkasin
F=puin
G=väritin
H=oksensin
I=raiskasin
J=nain
K=kokkasin
L=etsin
M=suutelin
N=nuolin
O=kaveerasin
P=nukutin
Q=kiusasin
R=mulkoilin
S=tapoin
T=pahoinpitelin
U=meikkasin
V=nussin
W=taputtelin
X=pitelin
Y=heitin
Z=ulostin
Å=tönäisin
Ä=ruoskin
Ö=raavin

hiustesi väri
mustat=viime yönä
tumman ruskeat=eilen
vaalean ruskeat=2 päivää sitten
punaiset=vuosi sitten
vaaleahkot=viime viikolla
blondit=tunti sitten

syntymäpäiväsi
1=pulkkamäessä
2=liikuntatunnilla
3=kaverin synttäreillä
4=televisiossa
5=levytysstudiossa
6=saunassa
7=jääkiekko-ottelussa
8=sängyssä
9=isosiskon kämpillä
10=autossa
11=koulubussissa
12=lentokentällä
13=uimahallissa
14=lomajahdilla
15=hississä
16=näytelmäkerhossa
17=mummolassa
18=vaatekaupassa
19=strippibaarissa
20=koirankopissa
21=korukaupassa
22=mallitoimistossa
23=tädin häissä
24=ravintolassa
25=hautajaisissa
26=eläintarhassa
27=homobaarissa
28=navetassa
29=metsässä
30=hotellissa
31=ruotsin risteilyllä

syntymävuotesi
1982 ja siitä alaspäin=hammaslääkäriä
1983=opettajaani
1984=leijonaa
1985=takapuolta
1986=tuntematonta poikaa
1987=kissaamme
1988=penistä
1989=homoa
1990=ohikulkijaa
1991=stripparia
1992=naapurin mummoa
1993=isoveljen kaveria
1994=terapeuttiani
1995 ja siitä ylöspäin=rinnakkaisluokan priimusta

kengän numero
35 ja sitä pienempi=ja se oli söpöä
36=ja se kuvasi hyvin persoonaani
37=enkä tajua miksi tein sen
38=ja se oli niin ihanaa
39=ja se oli kauheinta mitä olen kokenut
40=ja voisin tehdä sen uudestaan vaikka heti
41=ja se oli märkää puuhaa
42 ja sitä isompi=ja siinä hommassa meni käsi kipsiin

missä olet nyt
omassa huoneessa=ja kaiken lisäksi jäi traumoja
tietokonahuoneessa=koska tein sen omalla tavallani
kirjastossa=enkä pitänyt siitä muutenkaan
olohuoneessa=mutta en kadu sitä yhtään
kaverilla/sukulaisella=koska osasin sen niin hyvin
kulkuneuvossa=mutta nykyään pelkään sitä
keittiössä=enkä mielestäni edes osannut sitä
muualla=ja päivä päivältä kadun sitä yhä enemmän

Suutelin viimeyönä tädin häissä penistä ja se oli niin ihanaa mutta en kadu sitä yhtään.*reps* <virne>

...Sunnuntai 29.04.2007 04:26

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

Ei hyvin mee.Lauantai 28.04.2007 23:54

Bilettelen musaa ja juon lämmintä poronkusta. Hyvät vaput just joo!

Maajo <3 MiwaPerjantai 27.04.2007 03:57

Maajo sanoo:
Sä oot kunnon kauhukakara.
Bloodstained sanoo:
en oo kakara
Bloodstained sanoo:
olen nuori
Maajo sanoo:
nuorisorikollinen. xD
Bloodstained sanoo:
vittuuks sit kysyy miks mä olin myöhäs 3min tunnilta lol
Bloodstained sanoo:
vihos lukee nyt" myöhästyin 3min koska olin varmaan paskalla ku muita opetettiin (hahahaha)! olin edelleen kipeä ja tein vaan kokeen siksi olin loput 5h pois ja siitä alkoi uusi iloinen poskiontelo tulehdus." Ja rouva kuraattorille tiedoksi: tunnetko ketään *SENSUROITU*? minä en. opettele kirjottamaan mutsin nimi ja sukunimi oikein.keksitkö ton *SENSUROITU* ite?
Maajo sanoo:
pitäis varmaan mennä nunnuu
Bloodstained sanoo:
pitäis joo...mut ei väsytä
Maajo sanoo:
*Kiwoi Hymiöit*
Maajo sanoo:
seuraavaks oot 10min myöhäs ja kirjotat lappuun: "Oli kova kakka"
Maajo sanoo:
*Kiwoi Hymiöit*
Bloodstained sanoo:
*Kiwoi Hymiöit*
Bloodstained sanoo:
joo ja sit ku vaa 3 min nii oli ripuli


*REPS* Klo: 0:57... xD

Tiuuuu!Torstai 26.04.2007 16:35

Taakka pois harteiltani. Luojalle kiitos!

Heh.. :PMaanantai 23.04.2007 13:56

Vitun pennut, kun luulevat tietävänsä asioista kaiken. &lt;virne&gt; Oikein itkettää. xD

HYVÄ VILHO!!!! xDLauantai 21.04.2007 02:40

Veil sanoo:
Johan on ilta. Kaiken draaman jälkeen tuli kasvihuoneilmiö. Kikkeli, joka pyörii kuin kellon viisari, viisitoista kanadalaista seppoa, ufo, ja neljä identtistä hölskyvää läskikasaa. Ja kaiken kruunaa se, kun joku mies juoksee puun ympäri tasaista vauhtia, jahtaamassa varjoaan. Soitanpa samantien "Mitä vittua??"-lehteen.

Klo: 23:40

Miralta pöllin. :DLauantai 21.04.2007 01:52

Millainen kissa olet ?

[x] Aamulla herätessä naksautan niskani
[x] Aamulla herätessä venyttelen kaikkia jäseniäni
[x] Minua ei meinaa saada ylös sängystä
[x] Hiukseni ovat sekaisin herätessäni
[ ] Jätän hiukseni harjaamatta :D:D
[x] Nukun oppitunneilla
[x] Minusta tulee pirteämpi iltaa myöten
[x] Jos ruokana on salaattia valitan lihan puuttuvuudesta
[ ] Jos ruokana on lihaa, syön enemmän kuin jaksan
[x] Sähisen jos olen vihainen
[x] Rajumpi meno sitä parempi
[x] En siedä liikaa sosiaalisuutta
[x] Kynteni ovat pitkät ja terävät
[x] Pidän veren mausta
[ ] Suihkuun menen vain siksi etten haise
[x] Lempieläimeni on kissa
[x] En tue ruotsalaisia
[x] Ulos katsoessani mieleni tekisi hypätä ikkunasta metsään
[x] Koulussa laitan opettajille vastaan
[ ] Koulussa en syö ruokaa, vaan olen mielummin syömättä (joskus!)
[x] Koulussa ei ole mieliainetta
[x] Jahtaan pikkusisaruksiani niin kauan että he luovuttavat
[x] Piirtäessäni hahmoilleni saattaa lisääntyä korvat ja häntä
[x] Nukkumaan menosta ei tule mitään
[x] Valvoisin mielummin yöllä ja nukkuisin päivällä
[x] Kun nukun, nukun päälle 10h <<jos vaanvoi
[x] Hyvät Refleksit
[x] Pidän ketjuista niin kauan ku ne eivät ole kaulassani
[ ] Juokseminen vedessä
[x] Sanoo mitä ajattelee


0-7 : Kissimirri

8-14: Elukka

14-20: Villikissa

21-25: Peto

26-30: Saalistaja

Petohan mä. ;)

Mul on tylsää.Perjantai 20.04.2007 13:43

Paljastan itseni ja itsestäni asioita. Valitsen seuraavat 5 ihmiset, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

Iha sama.

TEHKÄÄ KANS!

Nimi: Maajo
Lävistyksiä: Kieles, huules 2, kulmas ja 5 molemmis korvis.
Tatuointeja: On.
Pituus: 158. Oon tonttu.
Kengännumero: 38-40
Hiustenväri: mustat
Sisarukset: 2 pikkusiskoo.

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit?: En osta.
...Kappale, jonka kuuntelit?: Misery Inc. - Hymn for Life.
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi?: Öööööö.
...CD, jonka ostit?: Öööööö.
...Henkilö, jolle soitit?: Äiiiti
...Henkilö, joka soitti sinulle?: Öööö. Miina!
...TV-show, jonka katsoit?: Öööö.
...Henkilö, jota ajattelit?: En kerro. ;)

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet: P
Itsemurha: V
Ihmisten tappaminen: V
Teinitupakointi: Mikääää?? :D
Rattijuopumus: V
Homo- ja lesbosuhteet: P
Saippuasarjat: Riippuu. ;D Päivien viemää rok!

OLETKO...
...Koskaan itkenyt tytön vuoksi?: Olen.
...Koskaan itkenyt pojan vuoksi?: Juuuh.
...Koskaan ollut nyrkkitappelussa?: Melkeen. :D
...Koskaan joutunut pidätetyksi?: Oon kiltti tyttö.
...Rauhallinen?: Aina. ;D

MITÄ...
...Shampoota käytät?: En käytä. ;D No joo, en mä tiiä mitä se o.
...Kenkiä käytät?: Marikan korkkareit.... xDDDDDD
...Pelkäät?: Hmm. Auton kolarointii.. :D TAAS! xD

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut?: Kaks kertaa... ;D
...Kertaa sydämesi on särkynyt?: Hmm.
...Sydäntä olet särkenyt?: ?
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä?: Monenmonta kertaa.
...Arpea on kehossasi?: 4
...Asiaa kadut menneisyydessäsi?: Monia asioita.

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma?: Mähän oon jo:D
...Hauska?: Aina.
...Kiihkeä?: Kertokaa te se mulle.
...Rakastettava?: Jejee.
...Huolehtiva? Jos oon huolehtiva, oon paskanpuhuja ja kusipää. Joten?
...Suloinen?: Juujuu.:D

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma: Hmm. Valkovenäläine rok. :D
...Nelikirjaiminen sana: ...... ;DDDDD
...Karkki: Öö.
...Sarjakuva / piirroselokuva: Iha sama.
...Aamiaismurot: Ööööö.
...Purukumi: Ampukaa ittenne.
...Väri: Musta ja liila.
...Kynsilakan väri: Veren punanen ja musta rokkaa.
...Viikonpäivä: perjantai, lauantai ja sunnuntai
...Inhokkipäiväsi: Hmm.
...Kukka: mustat ja punaiset ruusut
...Koru: Lävistyskorun ja ANKH- ristit on kivoi<3
...Erikoiskyvyt: ..... ;P

Kesä vai talvi?: Kesä
Norja vai ruotsi?: Norja
Trampoliini vai uima-allas?: Ei kumpikaa mun kropal.

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi?: o.O Minä? ;D
...Näki sinun itkevän?: .... hmm. Kukakohan se oli.. o.O Marja vissii.
...Sai sinut itkemään?: Hmm. faija.
...Oli kanssasi elokuvissa?: Siit on nii kauan etten ees muista:D
...Huusi sinulle?: En mä tiä.
...Lähetti sinulle sähköpostia?: Joku vitu akka.

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä?: Juu.
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa?: En.
...Pitänyt jonkun salaisuuden?: Pidän kaikkien salaisuuksii.
...Itkenyt elokuvan aikana?: TOTTAKAI! :D
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella?: E.
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?: Totta mooses:D

Paljonko kello on?: 10:38
Omenat vai banaanit?: Omenat.
Sininen vai punainen?: Punanen
Kevät vai syksy?: Kevät
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen?: Nukkuu.
Minkä aterian söit viimeksi?: o.O
Lukio vai yliopisto?: No siis!
Oletko tylsistynyt?: Eiks se näy tän jutun perusteel?
Minkä äänen kuulit viimeksi?: Musaa.
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi?: Juustoo.. :D:D:D

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: empä oikein
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta?: En mä tiä.
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä?: Rehellisyys, hmm... En mainitse... ;D Voi tulla sanomista. .:D

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri: Ei oo
Mitä kieliä osaat?: Suomee, enkkuu, ruotsii, ja hiukka japsii.
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: 7 tyynyy sängys<3
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: Hm.
Ketä rakastat: En kerro.
Ketä kaipaat: ,.......

SINÄ
Lempinimet?: Maajo
Nimesi alkukirjaimet?: MM
Kuinka vanhalta näytät?: MIST MÄ SEN TIIÄN?!
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt?: 5.
Silmälasit / piilolinssit?: Molemmat. Mutten käytä piilareit, ne on koristeen. :D
Onko sinulla lemmikkejä?: Kisu.
Mikä saa sinut noloksi?: .. ;D
Mikä saa sinut onnelliseksi?: Hmm.
Mikä huolestuttaa sinua?: ?

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet?: JUU!
...Halunnut karata?: Juu
...Kokeillut huumeita?: En.
...Harrastanut seksiä VIERAAN ihmisen kanssa?: Onks pakko jossei haluu?

Kirjoita kommentti

Hmph.

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 11:02

VIDDY NÄIT HERÄTYKSII!