IRC-Galleria

Mä oon vähän miettiny...Tiistai 20.11.2007 20:02

Miksi me juodaan maitoa? Me ei oikeastaan tarvita sitä enää. Äidit imettää lapsia vaan kun ne on lapsia. Lehmätkin tuottaa maitoa vaan kun niillä on vasoja. Elikä, lehmät tuottaa maitoa jotta niiden nelkytkiloiset vasikat kasvaisi 900 kiloisiksi kahden vuoden sisällä. Niin.. siinä on sitä rasvaa...... Ne pumpataan täyteen hormooneja jotta ne tuottais kymmenkertaisia määriä maitoa siihen mitä ne normaalisti tuottaisi. Sitten niiden tissit on raskaat. Raukat. Sitä paitsi, kaikki mitä niihin lehmiin laitetaan että ne tuottaisi enemmän maitoa jne. kulkeutuu maidon kautta meihin. Perus logiikkaa, jos äiti käyttää huumeita niin sen lapsi saa ne maidon kautta.

Maito on valkoista koska siinä on rasvaa. Se valkoinen maidossa on rasvaa. Kiva.

JA SITTEN VIELÄ! ei niitä kukaan lypsä hellästi käsin, ne kytketään niihin kylmiin masiinoihin jotka imee imemistään ja niiden poloisten utareet kipeytyy ja tulehtuu. Sitten niihin tulee visvaa ja ne märkii ja kaikki se vaan imeytyy niitä masiinojen letkuja pitkin maidon mukaan.. NAM!

Maidon on epäilty aiheuttavan monia sairauksia, kuten mm. osteoporoosia (niin ei se maidossa oleva kalsium auta ythään, ala Yale tutkimus), anemiaa, diabetesta ja rintasyöpää. Siitä on löytyny jälkiä morfiinista ja tuholaismyrkyistä.

Joten joo nauttikaa maidosta. Puhutaan lihasta ens kerralla.. musta on varmaan tulossa joku hippi. Mut hei yäk, oikeesti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.