IRC-Galleria

aika osuva :)Lauantai 24.11.2007 00:42

Kiinalainen Horoskooppi

TIIKERI

Tiikeri-ihmiset ovat voimakkaita, äkkipikaisia ja tyylikkäitä. Tiikeri etsii vaaroja ja taisteluja ja ottaa aina haasteen vastaan. Hän saa elämänvoimansa niistä.

Tiikerillä on vain harvoja todellisia ystäviä, mutta useita vihamiehiä hän kyllä saattaa hankkia elämänsä aikana. Tiikeri on suurissa ihmisjoukoissa parhaimmillaan. Hän herättää aina toisten huomion, oli missä tahansa. Tiikeri valitsee mielenkiintoisimmat ihmiset joukosta ja heidän tarinansa kiinnostavat häntä aina. Tylsemmät tyypit jäävät kylmästi huomiotta.

Tiikeri voisi hieman miettiä, mitä suustaan päästelee, sillä suorasukaisuus karkottaa helposti monta hyvää tuttavuutta tiikerin ympäriltä. Ja paljon miellyttäviä asioita jää kokematta. Mieti siis tiikeri, mitä lausut.

Tiikerin mielikuvitus laukkaa aivan toisissa sfääreissä kuin muiden ihmisten. Tiikeri on omimmillaan esimerkiksi taiteen parissa. Tiikeri on merkki, joka uskaltaa ryhtyä tehtävään, jossa voi myös epäonnistua.

Maailmassa on vähän asioita, joista tiikeri ei saisi riitaa aikaiseksi. Esimerkiksi tyytymättömyys esimieheen saa tiikerin nousemaan tätä vastaan ja tiikeri saattaa poistua työmaaltaan ovet paukkuen.

Vanhemman roolissa tiikeri puolustaa pesuettaan raivokkaasti. Hänen kotinsa on viihtyisä pesä, jonne tiikeri vetäytyy viettämään ansaitsemiaan lepohetkiä.

Ystävilleen ja perheelleen tiikeri on hellä ja antelias. Vaikka saahan heidänkin kanssaan aikaiseksi riitoja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.