IRC-Galleria

|Tallulah|

|Tallulah|

You motafoka... im going to kill y pojilleooouuu! :D
Nyt viljistyyppi :D Yks vaan on sitä mieltä että olen puhunuttyypistä paskaa.. Tämähän ei pidä paikkaansa. Vaan Olen kertonut ihan omakohtaiset kokemukseni tästä tyypistä ja hänen viljiksistään.

Kun jenkki käärmeitä odottelimme suomeen NIin tyyppi ei informoinut tarpeeksi riittävästi. Tai sitten vain minä en saanut näitä informaatio ilmoituksia.
Mesessä Jutellessani tyypille Tämä sanoi ettei ole jaksanut ilmoittaa ihmisille ettei käärmeet tulekkaan silloin ku piti, koska ei jaksa kuunnella sitä Kitisemistä asiasta.
Ja Kun näistä asioista sanoin tyypille veti hän super herneen nenään koska hänhän on täydellinen jumala Joka asuu kotona Ja saa kaiken. Oletti siis luultavasti että Ei saisi yhtään noottia takaisin.
Sillähän ei ole väliä keneltä saisi palautetta, Minä nyt vain satuin kyllästymään.

No anyway Käärme jenkeistä himassa niin tiedän et voi hyvin!

Mutta Kun menin käärmeet hakemaan tyyppi ei itse edes vaivautunut tulemaan paikalle vaan hänen äitinsä hoiti kaupat ja kun kysyin häneltä jotain hän vain vastas ettei ota mitään kantaa mihinkään.
Hmm.. Eli siis ostinko sian säkissä vaimiten?

tyyppi ei ilmoittanut minulle että käärme syö huonosti ja luo nahkansa huonosti. Mitä muuta?

Mun mielestä se mitä kokemuksia jokaisella on niin sit on. Tottakai toinen ihminen yrittää Puhua Itsensä ulos ja ilmoittaa et se akka on ihan hullu. mutta Haloo!

Ihan oikeasti!

Get a life

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.