IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat

Elämäni ensimmäinen nelonen =)Keskiviikko 30.11.2005 22:36

Noh, juu huomenna se tulee. Tosin vaan väliaikaseksi. Huomenna on matikankoe, johon en ole kerennyt treenata YHTÄÄN ja nyt alkaa olemaan liian myöhä alottaa. Käyn huomenna viemässä tyhjän paperin ja meen uusintaan ens vuoden alussa, niin saa koko loman laskea. Sittenhän se numero muuttuu simsalabim vaan sinne mun jaksotulosteeseen ja sekin nelonen on historiaa sen jälkeen.

Koko päivä on mennyt jotenkin nopeesti ohi. Ensin kävin kokeessa, sit venasin potpuritreenejä reilun tunnin ja sit olin treeneissä puol kahteen. Menin salille ja taistelin tieni kotiin tuulen, lumen, loskan ja tuiverruksen läpi. Sit pitikin käydä raivaamassa etupiha lumesta, että saa auton pois lumiauran tieltä. Siinähän se aika sitten menikin ja nyt mä olen tässä. Huh huh =)

Tänään sit ajoissa nukkumaan, että jaksaa lähteä viemään sen tyhjän paperin Helsinkiin asti. Sitten pitääkin paneutua ihmisbiologiaan loppupäivä --- mutta sitten se koeviikko onkin taas ohi! Mutta sitten alkaakin uusi jakso - elämäni viimeinen lukiojakso - ja joulukiertue. Siitähän ne poissaolokiintiöt tuleekin täyteen jo ennen joulua, joten ei kun anomaan osittaista itsenäistä suoritusta kaikkiin kursseihin. Sittenhän mä voisinkin jo saada hermoromahduksen näin joulun kunniaksi =)

Ei stressata turhasta - eihän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.