IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat
Nelonen tuli ja täysin istumatta. Paremman arvosanan siitä kuitenkin lopulta saa, kun ehtii sitten joululomalla laskee kunnolla ja mennä kevään ekaan uusintaan. Toi koeviikko meni jotenkin tosi kummallisesti - äikkää en saanu korotettua kun 5 pistettä kurssin aikana, mutta sitten taas tohtori Lasse anto "vahvan ysin" lakitiedosta, kun kirjotin kokeessa esseen avioeron omaisuudenjakoperiaatteista =) numeron vahvuus kuulemma perustui "erinomaiseen tuntiaktiivisuuteen". Pakko hehkuttaa, jos saa Lasselta ysin. Loput tulokset selviää ensi viikolla, joten sitä odotellessa. Maantiede meni aika hyvin, filosofia meni toivottavasti hyvin, mutta biologiankoe ei suosinu mun valikoivaa lukutyyliä tällä kertaa.

Keskiviikkona alkaakin tämän vuoden kolmas ja mun elämäni viimeinen lukiojakso - sitten se on ohi sekin, ja taas joutuu miettimään tekemistä itselleen seuraaviksi vuosiksi. Valtiotieteelliseen mä haen ja toivottavasti pääsen, mutta mahdollisuudet on aika pienet - toivotaan parasta! Mä laskeskelin tossa vähän aikaa sitten, että kuinka monta oikeeta koulupäivää on jäljellä ennen joulua ja tulin tulokseen viisi. Se on aika vähän, kun miettii että loma alkaa 22.12... Potpuri vie suuren osan ajasta, mutta tässä sitä samalla tajuaa, että joulu on ihan kohta! Justhan se oli =( mä tiedän, joulun pitäisi olla rauhan ja rakkauden aikaa, mutta joulu ei vaan ole koskaan sopinut mulle. Ihan hyvin menee aina aatonaattoon asti, mutta se itse jouluaattoilta on pahin. Ehkä se johtuu seurasta - tai sitten se johtuu ihan vaan musta itsestäni, mutta mä odotan sitä joulua, jolloin voisin nauttia olostani ja viettää sen erilailla kun yleensä. Kamalaa myöntää, mutta mulle jouluaatto on vuoden surullisin päivä. Koko joulukuu muuten on tosi tunnelmallista aikaa - musta on ihanaa ostaa joululahjoja, kulkea kaupungilla jouluruuhkissa ja olla mukana esim. Potpurissa ja pitää joulufiiliistä yllä.
En tiedä, ehkä joku vuosi käy niin hassusti, että unohdan olla surullinen aattona ja tajuan 26. päivä, että joulu meni jo enkä itkenyt kertaakaan.

Viikonloppu meni taas aika normaalilla tyylillä. Oltiin perjantaina ensin Hannella alottelemassa ja mentiin möljään. Puolenyön jälkeen ruvettiin siirtymään monacoon päin ja saatiin Hannen kanssa lopulta vielä päähänpisto lähteä X-ittiin joskus kolmen aikoihin. Kai... kellonajoista en mene takuuseen. X:ssä oli aika mielenkiintosta, törmäsin yhen mun eksän entiseen tyttöystävään ja päädyttiin lopulta miestenvessaan juoruumaan ja kävi ilmi, että se on kuullut musta paljonkin, kuulemma pelkkää hyvää. Eksäni siis on fanini, hah! - se mitä sitten tapahtui, sen jätän kertomatta. Menin Hannelle yöksi ja me laitettiin vielä hirveellä vaivalla kynttilät palamaan - hukutin tosin muutaman - ja syötiin poikien hakemia perhepitsoja kynttilän valossa kuudelta aamulla =) oli kivaa ja aamulla päätä särki sen mukaisesti, Burana 600mg pelastaa.

Tiistaina on itsenäisyyspäivä, joten maanantai-iltana lähdetään vähän juhlistamaan, tosin vain käväsemään, mutta kuitenkin. Monacossa on itsenäisyyspäivän vastaanotto - eli otetaan itsenäisyyspäivä vastaan eikä toisinpäin. Voin jo nähdä sieluni silmin ihmiset kyynel silmäkulmassa laulamassa "Oi maamme Suomi synnyinmaa, soi sana kultainen..." kellon lyödessä kaksitoista.
Sitä odotellessa =)

Good night
Sleep tight
Wake up bright
In the morning light

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.