IRC-Galleria

"YOU ROCK,I FUCK"Torstai 06.12.2007 17:48

Matka hesaan meni törkeen hyvin,ja yllättävän hyvin osasin pienessä känässä suunnistaa jäähallille,mexin kautta tietenkin.Ei tarttenu jonottaa sisään kuin jonkun 5min,mutta sitten se saatanan ruma vanha puppeli runkku järkkäri vei sitte mun kameran narikkaa:S.

Noo kuitenki kun päästii istumaan,nii huomattiin että perkele miten hyvät paikat oltiin saatu,oltiin ihan törkeen lähellä lavaa. Pyrotkin aina kivasti lämmitti naamaa = ).

KT aloitti koko homman Kivireki biisillä,eli saatanan hyvällä biisillä. Muutenkin KT oli ihan tulessa.Muutkin bändit olivat ihan helvetin hyviä,etenkin jäi mieleen Amorphiksen Smoke ja apulanta vetin ihan saatanan tunteella. Selvästi paras apulannan esiintyminen minkä olen nähnyt.
Mutta pankin räjäytti Hanoi FUCKING Rocks!. Siis ei perkele mike on ELÄIN,jätkä on kännissä kuin käki mutta silti saa yleisön haltuun ja vetää saatanan hyvin kaikki biisit. Hanoi on se bändi mikä on PAKKO nähdä livenä!

TV lähetys oli perseestä,missasitte melkeen kaikki parhaat palat ja se "fiilis" on korvaamaton

PS:Illan hauskin hetki oli se kun waltari yritti tehdä semmoista ihmisaaltoa,että porukka olisi kannatellut käsillään sitä laulajaa...haha vittu se pääs jonkun puol metrii eteenpäin ja sitte se tippu perseelleen lattialle:D:D

Ääni meni,kädet paskana taputtamisesta. Vitun hyvä fiilis edelleenkin

http://www.youtube.com/watch?v=EXRAWl94g_4 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.