IRC-Galleria

|scream|

|scream|

i am what i am

taas!Tiistai 19.02.2008 09:56

taas alko lostin tuijottelut.
eka kausi oli hyvä, toinen meni vähän yli, kolmas myös. odotan jotain parempaa tältä neljänneltä ja ekat jaksot on lupaavia...jopa taas tuli mentyä aikasin nukkumaan...

nää aamut ei kyllä oo mua varten. huomenna pitäis herätä vielä paaaljon aikasemmin kun pitää olla itiksessä koulutuksessa ysiltä. sit saa torstain taas nukkua ja pyhittää sen siivoomiselle:)
eilen tein tilauksen ekaa kertaa yksin eikä se myöhästyny kun 15 minuuttia. voi kyllä olla että tilasin ihan persemääriä mutta ei tuu ainakaan liian vähän tavaraa!:D kuka sitä nyt aamuhöpöissään osaa laskee oikeita määriä ja edellisen viikon keskiarvoja arjelta ja vlopulta ja arvioiden kuinka paljon seuraavalla viikolla menee ja kuinka paljon varasto jäis miinukselle jos ei tilaa ollenkaan ja kuinka paljon tilaa ettei se sitten ehdi meneen vanhaks tai loppuun kesken että täytyy soitella muille yksiköille että "antakaan meille kurkkua!!!"???

nii, ja joku vitun koulutus. Vp1-kurssi, kuulemma yhtä tyhjän kanssa. ja mä joudun lähteen sinne täältä asti. istuun ja kuunteleen 8 tunniks asioita jotka mä jo tiedän, jotka on mulle kerrottu ja opetettu ja jotka ihan omalla maalaisjärjellä on selviä. mutta minkäs teet kun on pakko. ei kiinnostais.

tilailin eilen sitten vähän vaatteita. tuhlasin rahaa jota mulla ei edes ole vielä. kaikkee muuta tilasin paitsi ne kengät joiden takia sinne sivuille menin. mitä oon tämmönen tappijalka niin ei löydy kokoja.

kai sitä vois tän työpäivän alottaa hakemalla kahvia ja istumalla vielä hetken koneella kun ei oo työaika virallisesti vielä alkanu. ei vaan viittiny jäädä kotiin meluamaan ja häiritteen tuhnua (ihan kun en ois sitä jo pariin kertaan herättäny:D).

rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

aamen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.