IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Bikinikuvat auttoivat vangit pakoon
17.12.2007 19:57

Sellitoverit peittivät betoniseinään avaamansa pakokäytävän suuaukon tyttöjulisteilla.

New Jerseyn poliisit etsivät kuumeisesti kahta vankia, jotka onnistuivat pakenemaan lauantaiyönä lääninvankilasta, kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News verkkosivuillaan.

Taposta tuomittu Jose Espinosa ja ryöstöistä istunut Otis Blunt olivat irrottaneet vaivihkaa betoniharkkoja sellinsä seinästä ja piilottaneet ne patjojensa alle. Syntyneen aukon he olivat salanneet liimaamalla päälle bikiniasuisten naisten kuvia.

Syyttäjäntoimiston mukaan miehet olivat sellistä päästyään hypänneet seinän alapuoliselle kattotasanteelle ja siitä edelleen aidan yli vapauteen.

Pako asettaa vankilan johdon noloon tilanteeseen, sillä osastoa, josta Espinosa ja Blunt pakenivat, mainostettiin vankilan turvallisimpana.

Nyt vankilan turvatoimia on tiukennettu entisestään ja vankeja on kielletty koristelemasta sellien seiniä millään kuvilla.

-Iltalehti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.