IRC-Galleria

guess who nukku pommiiiiiin tänään? :DMaanantai 28.04.2008 15:18

ehin silti 20 min ulos ovesta :D ja tais tulla enkka suihkun käynnin suhteenki, ku ehin tossa ajassa sielläki pistäytyy :D

Viikonloppu...Vihdoinki!!! Perjantai 25.04.2008 11:54

Johan sitä ollaanki viime viikonlopusta asti odotettu <virne>

dinsk dinsk dinskKeskiviikko 23.04.2008 20:27

Voi vide et oli nättimys päivä, oli pakko päästä pyöräilee...muutama tunti siinäki vierähti :)
ja muutaman tunnin päästä nooran kanssa salille...
kunnon urheilupäivä taas ollu...tai oikeestaa ollu koko viikon :D ja huomen aamulla äitin kanssa vuorostaan salille ja perjantaina taas pyöräilee, jos ehtii vaa...sit ku on koko viikon urheillu nii voi hyvillä mielillä lähtee dok dok vklp :D

Ahkerampi Sari :DTiistai 22.04.2008 10:47

Tunnin päästä äitin kanssa salille, sit vois mennä viel pyörälenkille ja vähä siivoilla kotona :D

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 03:14

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneeksi muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hän ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään saamaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Laitoin tämän tänne ja pyydän eräitä ihmisiä kopioimaan tämän saman tarinen omaan päiväkirjaansa. Näillä henkilöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1. Kopioi tämä päiväkirjaasi
2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sydäntäsi.

Kuten huomaat, minä valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

Tuplanäytöt <3Maanantai 21.04.2008 23:35

OIIIH!!!

Onneks aamu on vaan kerran päivässäMaanantai 21.04.2008 10:57

Mjaaa, nukkuapa sitä pitkästä aikaa pommiin...no voi hyvää päivää mun kaa taas!

TÄNÄÄÄÄÄÄN!!!Perjantai 18.04.2008 13:22

Se on menoa taaaaaas :D tziki tziki tziki

tj 1Torstai 17.04.2008 11:41

HUOMENNAAAAAA!!!

tziki tzikiKeskiviikko 16.04.2008 10:20

tj2