IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

UrakehitystäTorstai 28.02.2008 13:45

Mulle tarjoutu tilaisuus nuoriso-ohjaajan hommaan. Ens viikosta alkaen (4.3.) työskentelen Hervannassa, Kupolin nuorisokeskuksessa. Isoihin saappaisiin pitäs astua eli haastetta varmasti löytyy.
Paikkakunnista ja alueista löytyy yhteisö Hervannan nuorisokeskus Kupoli, josta löytyy aukioloaikoja ym.
Tulkaa morjestaan! Tarjoon ehdottomasti kahvit! :)

Back to workLauantai 05.01.2008 14:26

Nyt oon saanu tehtyä sen verran opiskeluja, että voin taas olla vähän töissäkin samalla :) Tasanteen nuorisokeskus on paikka ja sieltä mut löytää muutamana iltana viikossa. Ja muuten koitan lueskella erityispedan kirjoja.
Kaikki alle 18-vuotiaat on tervetulleita kattoon Tasanteen nuorisokeskukseen! Lisätietoja paikasta Tampereen kaupungin sivuilta.

Perhe kasvaaSunnuntai 18.03.2007 12:09

Ollaan nyt asetuttu Kangasalle ja päätetty kasvattaa taas perhettä :)
15.2. synty Trinin siskolle, Toffelle, pennut. Sami on kaipaillu omaa harrastuskaveria ja metsästyskoiraa.. Joten Kirsin (Kennel Junipermoor's) kanssa sitten juteltiin ja päästiin tulokseen, että voitas ottaa toinen koira.
Eilen käytiin kattomassa pikkusia ensimmäistä kertaa. Ne on nyt 4viikkoo ja muutaman päivän siis vanhoja. Jalat kanto jo ja vipellys oli kova. Hampaatkin tosiaan tuntu ja Krisin tuoma ketunhäntä sai heti kyytiä. :)
Eli pikkutytön kasvua odotellessa. Ja saa nähä mitä tuo täti, Trini, asiasta tuumaa.

Suomi-koulussaKeskiviikko 08.11.2006 18:39

Hellou!
Terkkuja Berliinistä!
Kävin tutustumassa paikallisten suomalaisten kouluun. Hauskoja tyyppejä oli kaikki ja oli tosi siistiä päästä taas apuopeks :)
Kulttuurieroja huomas silti esim. eväissä ja tietokilpailun vastauksissa kun kysyttiin pääkaupunkeja.
« Uudemmat - Vanhemmat »