IRC-Galleria

ÄÄF

ÄÄF

ÄÄF ÄÄF ÄÄÄF !

444. Stadissa! <3Maanantai 21.07.2008 04:05

Lähdettiin Myhmän kanssa Stadiin 19.37 junalla. Aloteltiin siinä junassa sit ekana Ural moccalla, oli meinaa aika tylsää junassa. Istuttiin 6 ihmisen paikalla. Sit kun juna oli jossain Riihimäen kohdalla taikka pidemmällä niin sellanen muija n. 20-25.v tuli istuun siihen mun viereen, sit se naureskeli siinä Myhmälle jtn.

Oltiin perillä siinä joskus 21.37 Stadissa. Mietittiin että mihkä sitä suunnistais, ajateltiin ihan ekana mennä ulos. Lähettiin sitten käveleen pienellä avustuksella Esplanadiin ja sit alettiin taas dokaan ja siinä kerettiin istua sellanen n.2-3 tuntia ja meille tuli seuraa.

Meitä pyydettiin Hyvinkäälle ja sinne me sit lähdettiin. Otettiin Myhmän kans vähän yhteenkin siinä matkalla. Mulla oli meinaan kyynerpäät ja polvi auki et kai sit oon kaatunu jossain vaiheessa... En pahemmin muista... Meijän oli pitäny vielä juosta siihen lähijunaan :D Oon varmaan hyvissä kuoseissa ollu siellä junassa. Olin horjunu siellä ja meinannu kaatua pariinkin otteeseen mut ei se mitään..
Soiteltiin siinä Katjalle(pikkusisko) että pidetään sille ja jamille yhteis synttärit nyt viikonloppuna. Enpä tollasestakaa muista mitään :D

En muista mitään et ollaan kävelty kyseiselle henkilölle kelle mentiin. No ei Myhmäkäää :D Heräsin aamulla hirveessä darrassa. HYi YÄK oli kamala olo :S Ja Tämä eräs henkilö ei antanu mun kattoo pikku kakkosta rauhassa, pakko aina siihen väliin kommentoida jtn tyhmää "noilla ei oo ees nenää!" Vähän meni hermo. olin kattonu tosi virkeenä sitä :D ja sit olin uusiks nukahtanu . Heräsin sit siinä joskus 14.30 et piti lähtee. Lähettiin tosi hehkeinä ja oltiin nukuttu "tosi" hyvin... Oltiin siinä sit menossa takasin Stadiin.

Lähettiin Myhmän kanssa 16.06 junalla takasin Tamperetta kohti, vaikka nyt kun miettii niin olisin halunnu jäädä toiseks yäks. Oli kyl maailman pahin olo siinä junassa kun oltiin. Tyhmimmät paikatki meillä oli. Istuttiin kummakki käytävä paikoilla. ei voinu antaa vierekkäisiä paikkoja. ! Sellanen Hämeenlinnalainen istu mun vieres ikkuna paikalla, ja olin nukahtanu siihen, niin se oli vaan rynniny siit ohi, mä vaan oon nukkunu sikeesti.

Kiitos kivasta Stadi matkasta Myhmälle ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.