IRC-Galleria

ÄÄF

ÄÄF

ÄÄF ÄÄF ÄÄÄF !

646. The ClubLauantai 21.03.2009 23:40

Aloteltiin eilen Joelin kans täällä Joelilla ;D lähdettiin keskustaan joskus 23.45 bussilla, Turussa menee sillon jo yömaksu busseissa ;D aika outoo. ! No mut kummiski, oltiin pysäkillä kaksin kunnes siihen tuli joku jätkä ;D se vaa morjesti ja sit joel ja se äijä rupes puhuu intistä, sekin oli ollu Niinisalos!
En tajunnu mitää mitä Joel ja se äijä puhu ! Päästiin bussiin niin se istu meijän kans tietty . Kiinosti ihan vitusti.
Jäätiin sit keskustas pois ja menttin marilyn:iin jonottaan sit Sarkkila soittaa et lähtekää The clubiin. Sit mentiin sinne, portsari sano et olin muuttunu siit kuvasta niin paljon et se ei voinu päästää mua sisää. Käveltiin sit uusiks Lynin eteen ja taas sarkkila soitti jasano et tulkaa Baarikärpäsen ovista ;D

Mentiin sit taas takasi . Meni jo pikku hiljaa hermo siihen ramppaamiseen. Stana ! Sit se portsari et täytät vasta 22pv 18 ! Sanoin sille et "niin ekaa kuuta eiku siis toista " Nii se kysy et mikä kuu nyt olis . Vittu nyt on maaliskuu eikä helmikuu stana ! Sit mentiin sinne ja ekana tietty tiskille.

Sori Joel !!! Siel oli ihan stanan hyvän näkösii miehii, parempia ku Treel :D fruittareita vitusti ja sit jtn pissaliisoja jokka kyyläs . Tutustuin Joelin kavereihin, Sarkkilaan ja Jaakkolaan . Sit Siniin vessassa . Oltiin sit loppu ilta minä, Sini, Jaakkola ja Joel . Kivaa oli !

Kiitos kaikille illasta!!
<3

P.S Turun baareis on ihan vitun kallista!!!!! Portsarit vitun mulkkuja!! Tänään uusiks !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.