IRC-Galleria

HihiiTorstai 18.06.2009 17:02

Mä oon juhannuksen töissä, oon viime perjantaista ollu 10-12h joka päivä :) Mut sovittiin et grillaillaan jne huomen töiden jälkeen, ja jos menee myöhäseks niin Jyri saattaa tuuraa mua ylihuomenna.

Ja kaikista ihaninta pitkään aikaan on se, että musta tulee ensimmäistä kertaa kummitäti! :) Tuntuu jotenkin niin hienolta.. Oon aina suunnitellu sitä jos musta tulee kummi, että kirjotan sille lapselle kirjeitä, jos vaan vanhemmat jaksaa niitä säästää ja lähetän aina välillä pieniä lahjoja :) Varsinkin kun tää tuleva kummityttö asuu aika kaukana :/ Ja helpostihan sitä tulee sanottua että lähettää ja pitää yhteyttä jne, mut mä aijon pitää siitä kyllä kaikin keinoin kiinni.

Mitäs muuta, no nyt ihmiset on tajunneet tulla moikkailemaan mua tänne duunipaikalle ja päivät on menny kivasti.. Ja odotan tietty sitä turkin reissua ja sen takiakin on helpompi jaksaa näitä pitkiä päiviä. Kävin myös touhuumassa myyntitavaraa Prideille johon meijän porukka lähtee sillon 26-päivä, tervetuloa vaan kaikki! Voi olla että oon myös hetken siellä myymässä ja järkkäilemässä.. Tarkempia aikatauluja Prideista voi kysellä vielä ja kattoo netistä.

Ennen Prideja meen vielä hoitamaan lapsia duunin lisäks, ja oishan tässä kaikennäköstä, synttäreitä ym. Ja kun tuun turkista, meen Jyrin siskon vauvan ristiäisiin jonka kummi Jyristä tulee (ja musta avokummi)! heti samana tai seuraavana päivänä, ja viikko sen jälkeen kummitytön ristiäisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.