IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Rakas päiväkirjaTorstai 27.10.2005 03:26

Eipä sitä ällömmin vois alottaa.
Täysin vasten mun periaatteita olla niinkin neitimäinen ku kirjottaa päiväkirjaa. Toisaalta tälläinen ominaisuuksiini ohjattu vastuu _velvoittaa_ myös raapustelemaan (ja on irKKiin kirjottelu nyt saletisti_hotimpaa kuin samettiseen punaiseen raamattuun).

Mutta itse asiaan.

Lisäys kapteenin lokiin 26. lokakuuta 2005 eKr:
jUmALAviTA mUN S_K_E_B_A__T_U_L_I__T_Ä_N_Ä_Ä_N½½½½!1!!!!#!¤!41515§121
Ihkudaa äksdee. Tai ei se varsinaisesti mun ole, ukon kanssa puokkiin hankittu (lue: puhallettu sound citystä..:P) No paremminkin sanottuna se tuli Saksasta. Hyvin olivat saksit pakanneet paketin, jonka kunnon puolesta pelkäsin. Tarkempi kuva tilatusta paketista tässä: http://www.thomann.de/thoiw3_artikel-176098.html?sn=d9d2bc92a15e212a8c92ef764bc30dc4

Koko päivä tullu SEN kanssa räplättyä ;) ja alkaa näyttää siltä ettei 24/7 riitä mulle... *suunnittelee massiivista ekologista paradoksaalista kronologisoivaa laitetta pahvilaatikosta*
No on se kiva lelu. Viel ku sais CD-inputin pelaa ni a-VOT.

Kävi se Kaippekin (Hoof-Bite) tossa ilmoittautumassa apujoukkoihin taistelussa Bittimaailman Ilkeätä Imperiumia vastaan. Palkkioksi urhea soturi sai jalosta aattestaan ajurin uuteen dvd-asemaansa.

Sotahan ei tunnetusti yhtä miestä kaipaa mutta meidän sota olis kaivannut ehkä vielä yhtä it-miestä. Toisaalta kaikkihan on sallittua sodassa ja rakkaudessa - kovan paikan tullen oli kiva olla äijää vetämällä töpseli seinästä ja huutamalla "SAATANAN PASKA ONKO NYT HYVÄ OLLA, ONKO NYT KIVAA!!!!!1111". Silloin en kuullut enää ääniä päässäni. *O__o* Valitettavasti seinänaapuri saattoi häiriintyä paitsi tästä, myös alituisesta vintti-alakerta-vintti-alakerta -rumbasta. Irrelevanttia, lainaten Iiroa (Balverine) jonka kanssa keskustellessamme suomeksi saan käyttää yhdessä Wikipediaa, sanakirjaa ja haarniskaa (nerokkaasti kyseenalaistin omat enkuntaitoni äskeisessä. Tokihan minä tämän sanan tunsin ilman edellä mainittuja apuvälineitä).

Huomenna pitäs mennä pilettämään Iiron luo. Kiirettä pitää, pitäis keritä myös toipumaan niistä pileistä, mennä kaupunkiin pe mennessä hakemaan cd, editoimaan cd:llä olevaa materiaalia, saada tyydyttävä eli täydellinen lopputulos, amistella Henkan (^Luato^) uuden jääauton sisätiloissa, tehdä läksyt ja syödä päivittäin ja nukkua toisinaan.

Taidan tarvita viikon loman, mikäli selviän tästä lomasta joka päättyykin jo sunnuntaina. IIh....

Joko on rivit täynnä? :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.