IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Hyvää menetettyä itsenäisyyttä! :)Keskiviikko 07.12.2005 02:37

Sinne se meni EU:n myötä kuten edeltävä lomakin. X-Files ei tule tänään ja koulussa alkaa huomenna kunnon tappojakso :( mutta positiivisesti ajatellen tuleehan joulu ihan pian. :)
Voi hymiö. :)

Tunnustan nopeasti (15 min) katselleeni linnanjuhlia. Harmi etten nauhoittanut yhtään, mainiota unilääkettä näet.

Ei, ei ehditty äänittää Wormsiin uusia pikku huudahduksia kun uunituore peli jenkeistä saapui jaakon mukana hyppysiini, ja sitä on tullut hakattua tässä tuntitolkulla. :P Need For Soeed Most Wanted on kyseinen peli ja tuli sitä pelailtua pöhnissäpäinkin. Rattijuoppo? Haasta oikeuteen!

Tänään asensin isipappan tietskaan ikioman polttavan cd-aseman joka kirjoitti muistaakseni yli 60 kertaisella nopeudella, omani kalpenee siis kepeästi.

Pian minulle soitettiin kuistilta. Löysin sieltä Venlan ja Epun kyykkimästä oven takaa pikkuisen kikatellen.... Piti katsoa Shrek 2 kun en sitä ollut vielä nähnyt ja puhetta oli jo kauan sitten bussissa.... Eppu ei ollut kuitenkaan saanut järkättyä kyseistä elokuvaa, joten en sitä sitten vieläkään nähnyt. :( He olivat tuoneet mukanaan pipareita, glögiä, itsensä ja popkornia, joten ryhdyimme katsomaan jännittävää Muumipeikko ja Pyrstötähti -elokuvaa, joka tuli kakkoselta juuri tuolloin.

Pelasin taas Most Wantedia. Pian pitäisi saada unta ja aamulla tulostaa lukkari ennen kouluunlähtöä.

Kouluun lähtöä. :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.