IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Hauskaa fysiikkaa...Perjantai 16.12.2005 02:18

Huomenna on Kohtanlon Päivä. Koeviikon tuotokset liukuvat ihooni aiheutten väristyksiä joko positiivisesti tai negatiivisesti varatuin hiukkasin. Kestän sen kuin Mies, joka fysiikan tehtävissä ei tee työtä roikottaessaan kädessään henkilöautoa.

Myöhästyin fysiikan mekaniikankurssin kaksoistunnilta vähäsen, koska kahvihammasta kolotti ja painuin Psylliläisten Luvattuun Maahan, Viialan leipomoon puhumaan sitä itseään. Kyseisen kaksoistunnin menoa kuvaa hyvin muutama esimerkkitapaus:

Sebastian nukkuu kunhan kännyllänsä Marion pelittämiseltä kerkiää (äänet päällä). Minä pohdin miten julmaa on esineellistää tehtävän naispuolinen laskettelija joka kuvataan suorakulmioksi voimakaaviossamme. Henkka toteaa, ettei tehtävänannon mukaisia superjyrkkiä mäkiä ole kuin Luvialla, eikä niitä voi laskea pyörällä ilman että eteen hyppää joku Badger (seuraavat 2 min kuluikin hokemalla badger-badger-badger-badger-mushroom, mushroom). Huomaan opettajan kirjoittaneen jokapuolella olevat isot L-kirjaimet ilmiselviksi h-kirjaimiksi. Päättelen tämän olevan uuden OPSin aiheuttamaa paradoksaalista kaaosta. Laskemme myös kaltevuuskulmaa alfa, jossa vinolla alustalla oleva kappale pysyy paikoillaan. Ajattelin (ääneen), että miksei ryhtyisi samantien eliminoimaan kaikista 1-360°:een kulmista vääriä vastauksia. Opettaja lipsautti vahingossa myös henkilökohtaisen passunsa koulun kopiokoneelle. Vaikken sitä tähän uskalla laittaakaan, voin taata, että se löytyy ainakin 24:lta sattumanvaraiselta fysiikanvihon sivulta. :)

Tein tänään myös uuden modin ja animoidun kuvan.
Huomenna jouluostoksille koulun jälkeen, Jaakko on tulossa saareen taas v-lopuksi.

Ei hyvältä haise... :E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.