IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Ihan myhmä päivä.Perjantai 04.11.2005 00:12

Lisäilin uuden kuvatuksen ja skittakin pääsi irKKiin. Tänpäivänen vaatetus oli sama kuin kyseisessä kuvassa myös koulussa. Ei, en mennyt baariin. Kyllä, menin humpalle.
No ei ihan niinkään. Tänpäiväsistä k-päivä harkoista oli kylläkin kyse. Kyseiset harkat venyttivät koulupäivän matkoineen 11 tuntiseksi.

Annan vinkin: jos haluat erottua massasta, vedä päällesi puku! Toinen vaihtoehto on vetää ittensä alasti.
Eihän multa kysytty koko päivänä ku keskimäärin 5 kertaa minuutissa "Miks sul on puku?!2241" aina bussimatkasta viimiseen tuntiin. Opettajiakin kiinnosti kovasti. Puhumattakaan opiskelevista tuttavapiiriin kuuluvista ihmisolioista.

Olin/olen täysin raato unen ja levon puutteesta. Läksyt jumankauta.... kyl ne osaa rassata. "Älä tee niitä, en mäkään tee". No mulla on vaan se tilanne, että jos en tee läksyjäni jossain aineessa olen melko helposti pihalla koko kurssista. Poikkeuksena englanti. Matikka ja fysiikka vaativat erityishuomiota.

Eikä riitä että tekee ne. Ne pitää tehdä kolme neljä kertaa että menee oikein. Ruottista on taas huomiseksi kahdet sanakokeet. Toiset luen bussissa. Toiset.. no jaah. Entten tentten.

Ihan myhmä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.