IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Riparille..?Sunnuntai 22.01.2006 19:53

2006. Ensimmäinen kerta ku tänne kajoon tänävuonna. Ehkä en halunnu/jaksanu kirjottaa tänne aikasemmin... Ehkä laiskotti tai jtn. Tai ehkä tein uudenvuodenlupauksen, jonka rikoin vasta nyt?

Etein alhaalta laatikostani yhtä paperia. Törmäsin koulupapereihin, verokortteihin, todistuksiin, kalakorttimaksuihin ja lopulta pohjalla häämötti rippikoulun tehtäväkirja jonka välistä löytyi kaikenmoisia dokumentteja ja riparivihko, jonka kannen sisäpuoli näytti tältä:
http://img40.imageshack.us/my.php?image=kansi1cz.jpg

Tällaiset vaatimukset tuli ihannenaiseni täyttää:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=ihanne3kc.jpg

Tentit olivat arkea, mutta mitä niissä kysyttiin on minulle arvoitus. Vastauksia näkyy ainakin tässä 3/18 pisteen tentissä: =0
http://img79.imageshack.us/my.php?image=tentti6cl.jpg

Kävin siinä muutkin paperit läpi.

Tuli ahdistava olo. Vähän vastaava kun sillon, kun tultiin pois riparilta. Ontto. Sinänsä outoa, kun en ole pitänyt oikein ripariamme jälkeenpäin niin ikimuistoisena tapahtumana kun kaikki yleensä pitävät. Ehkä se iski vähän myöhässä...

Kun lukasin sen yhden paperin, mihin kirjoitettiin mielipide henkilöstä, jonka nimi keskellä seisoi, tajusin että mulla oli siellä aika monta kaveria. Kolmasosan niistä tunsin ennestään ja loput ovat unohtuneet kolmen vuoden aikana melko tehokkaasti. Toisista muistan nimen, toisista naaman, valtaosasta en kumpaakaan. Vähän harmittaa se. Toiset oli aika läheisiäkin.

Vaikka tarkoitus oli kirjoittaa väkisin positiivisia kommentteja, jokainen niistä lämmittää yhä. Tää on sellanen paperi, jota tulis lukea kun tuntuu siltä ettei kukaan pidä musta. Tää paperi oli lahja meiltä kaikilta meille kaikille, tolleen 'ajattelijan sanoin' runoiltuna.

http://img17.imageshack.us/my.php?image=ana3xq.jpg

Olin kattomassa monien muiden ohella Matti -elokuvan. Musta siinä oli hyvä määritelmä siitä, millainen mies on.

"Miehellä on kuva itsestään. Lisäksi on olemassa toinen kuva, se, mitä muut ajattelee miehestä. Nämä kaksi kuvaa eroaa tietysti paljon toisistaan, mutta on olemassa kolmas kuva, joka on jotain näiden kahden kuvan väliltä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.