IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Simple lifePerjantai 10.02.2006 00:41

No joo, vois vähä päivittää tätä blogiakin sitte.

Koeviikko on takana ja pelkään että tyhmistyn. En siksi että olen sukua vanhemmilleni, vaan koska jouduin koko viime jakson olemaan ilmeisesti intellektualiteettini, konsentraationi, kalkulointikykyjeni ja samalla stressinsietokykyni äärirajoilla. Kaikki huipentui koeviikkoon. Odotan jännityksellä mihin panos riittää ja missä onnistuin. Palautus on vasta lomien jälkeen joten ei siitä sitten enempää hetkeen.

Nykyinen jakso on siis edelliseen (jonka uskon yhä olleen kaikkien aikojen vaativin lukiossa)
verrattuna lällyä. Pari enkunkurssia ja saksankurssi lienevät ainoat joissa saa opiskella. Paunun äikästä, ohjelmointikurssista tai maantiedosta tuskin tulee ongelmia.

Tein tossa viimeyönä jotain historiallista. Nukuin peräti 11 tuntia torstaiaamuun mennessä vaikka herätys oli 6.30 ja kotiuduin iltaseitsemältä. No niin no, Simpsoneita sain seurattua mainoskatkoon asti, siitä eteenpäin tuli nukuttua. Totesin jälkeenpäin, että vaikka nukuin tuplamäärän normaaliin nähden, olin yhtä väsynyt. Ei se meikäläisen kohdalla ainakaan unenpuute ole joka puuduttaa, ilmeisesti se on koulu. Tästä eteenpäin siis en nuku. No joo kai sitä täytys. :)

Tähän jaksoon kuuluu myös jo viimevuonna tutuksi tulleet penkkaritanssiaiset. Abeja on taas poika-tyttö-suhteessa varsin erisuuri, epänegatiivinen määrä ja meillä kakkosilla ja ykkösillä on aukkoa pyritty paikkaamaan. Harkkoja on ollut pitkin viikkoja myöhään alkuillasta ja koulu-ajalla ja se on, näyrän henkkaa lainatakseni, "kivaa kuin raastimeen runkkaus". Ainakin se on palkitsevaa. Sain tämän jakson liikunnat vapaaksi. :P

En ole käynyt huoneessani kahteen viime päivään. Tekis mieli soittaa kitaraa ja syntikkaa. Winampin aukasukin tuntu oudon.... vieroitusoireita tyydyttävältä. :D Pelottavaa. Tässä muillekin Sonicin ystäville löytämäni ilmiömäinen ja inspiroiva linkki: http://video.google.com/videoplay?docid=-6370664922950823106

Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.